goedkope autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Goedkoopste autoverzekering van Nederland

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Goedkope autoverzekering

Op zoek naar een goedkope autoverzekering?

Wij vergelijken met onze nieuwste software ruim 125 autoverzekeringen op goedkoopste premie en beste voorwaarden.

Binnen 5 minuten kun je zonder zorgen goed verzekerd de weg op. Zo gemakkelijk kun je online je autoverzekering afsluiten !

Autoverzekering vergelijken

Door het vergelijken van autoverzekeringen op premie en op voorwaarden krijg je de beste prijs kwaliteitsverhouding. Kijk dus niet alleen naar de prijs , maar weeg ook andere factoren mee zoals:

 • Bouwjaar van je auto ( is je auto ouder dan 5 of 10 jaar , pas dan de dekking aan ).
 • Rijdt je veel kilometers per jaar of juist heel weinig
 • Wat is de waarde van je auto? , pas daar de dekking van je auto op af
 • Wij nemen vaak een aantal schadevrije jaren opgebouwd in een leaseauto mee. Vraag dus altijd een leaseverklaring op bij de leasemaatschappij.


Goedkope premie autoverzekering

De premie voor een goedkope autoverzekering is afhankelijk van een aantal factoren.Bijvoorbeeld het aantal kilometers dat je goedkope autoverzekeringjaarlijks rijdt, het merk en gewicht van je auto en de postcode van je woonplaats.

Onze software gebruikt bij de vergelijking een formule die daarmee rekening houdt. Wij vergelijken alle autoverzekeraars in Nederland met elkaar op premie en voorwaarden.

Zo betaal je nooit teveel voor je verzekering en de garantie dat je een goedkope autoverzekering hebt afgesloten via Autoverzekeraar.nl

Belangrijk bij het maken van een keuze is om eerst te kijken naar de dekking die je wilt verzekeren ( WA , WA Beperkt Casco of WA Volledig casco / all risk. Deze hangt vaak af van de ouderdom en de waarde van de auto.

auto goedkoop verzekeren

Je bent wettelijk verplicht om je auto te verzekeren. Natuurlijk wil je je auto goedkoop verzekeren. Vergelijken van je autoverzekering levert je via Autoverzekeraar.nl een mooie besparing op. Benieuwd hoeveel geld je met een overstap kunt besparen? Maak dan nu de vergelijking


Wat is nu een goedkope autoverzekering?

Er zijn verschillende autoverzekeringen , afhankelijk van je wensen. Kijk dus goed naar de dekking die je wenst , moet schade aan je eigen auto bijvoorbeeld ook vergoed worden?

Wij leggen de drie soorten dekkingen voor je uit.

WA autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering is de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking tegen de gevolgen van schade toegebracht aan derden.

Schade aan de eigen auto is niet verzekerd. Dus alleen de schade die je aan een ander toebrengt is verzekerd , daarom is de premie laag! Deze WA verzekering is in Nederland verplicht.

WA plus verzekering

Naast de WA-dekking wordt er dekking geboden tegen schade aan de auto als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.

Met deze beperkt casco verzekering ben je dus verzekerd voor bovenstaande schades aan je eigen auto. Verzekeraars willen niet iedere auto verzekeren , de auto mag vaak niet ouder zijn dan ongeveer 10-12 jaar.

WA casco verzekering

Naast de WA-dekking wordt er dekking geboden tegen schade aan de auto die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een botsing, doordat de auto omslaat of in een slip raakt. Ook schade aan de auto door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal en storm, valt onder de dekking.

We noemen deze verzekering vaak allrisk , omdat de schade aan eigen auto ook wordt vergoed. Dus je krijgt ook de schade bij een botsing , slippen en te water raken uitgekeerd

Aanvullende verzekeringen

Je hebt nu de dekking voor je auto gekozen, maar je kunt ook de inzittenden van je auto verzekeren. Daarnaast kun je juridische hulp bij bijvoorbeeld een ongeval meeverzekeren.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Deze verzekering keert een van te voren vastgesteld bedrag uit als een inzittende van uw auto door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt.

Het maakt niet uit wie schuld heeft aan het ongeval en ook is er geen verband tussen het uitgekeerde bedrag en de werkelijke schade. Bij volledige invaliditeit ontvangt de inzittende 100% van het vooraf afgesproken bedrag.

Is er sprake van gedeeltelijke invaliditeit, dan staat in de polis welk percentage wordt uitgekeerd.

Schadeverzekering-inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die een inzittende in uw auto door een ongeval heeft geleden tot € 1.000.000,- voor de inzittenden tezamen. De verzekeraar kijkt er niet naar wie schuldig is aan het ongeval. Het gaat om materiële schade, letselschade en gevolgschade.

Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan schade aan kleding en bagage (persoonlijk), medische kosten, inkomstenverlies door het letsel, een eventuele tijdelijke hulp in de huishouding, smartengeld etc.

Rechtsbijstand motorrijtuigenverzekering

De Rechtsbijstandverzekering biedt deskundige hulp bij het verhalen van alle schade als gevolg van een verkeersongeval waarbij de bezitter van een motorrijtuig betrokken is. De bestuurder en de passagiers zijn verzekerd.

In het geval dat u de auto alléén WA of WA en beperkt casco wilt verzekeren is het zeker verstandig deze dekking af te sluiten.

In geval van schade buiten uw schuld, dient u anders de schade zélf te verhalen. Ook bij een Allrisk dekking is het verstandig deze dekking af te sluiten.

Schade aan de auto wordt bij een All risk dekking wel verhaalt, maar bijvoorbeeld letselschade, eigen risico, vervangend vervoer e.d. vallen hier buiten.

Wat is mijn eigen risico?

In veel gevallen kun je bij het afsluiten van een autoverzekering kiezen voor een hoger eigen risico en zo een lagere premie krijgen. Bij schade ontvang je dus minder uitkering , namelijk het schadebedrag minus je eigen risico.

Wat zijn Schadevrije jaren

Dat zijn de jaren die je met je auto zonder schade hebt gereden. Heb je op enig moment geen auto meer, of is je autoverzekering geschorst , dan blijven je opgebouwde schadevrije jaren maximaal 3 jaar geldig. Hierna vervallen ze en moet je opnieuw beginnen met opbouwen.

Korting tweede auto

Als je ook je tweede auto bij dezelfde verzekeraar onderbrengt dan ontvang je vaak dezelfde korting als op je eerste auto. Ook bouw je gewoon schadevrije jaren op met je tweede auto. Je moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen voor deze gezinsregeling , zoals bijv. :

 • Je mag de afgelopen 2 jaar geen schade hebben gehad.
 • Auto moet op eigen naam of dat van de partner staan ( dus niet van je kind )
 • Je moet ouder zijn dan 24 jaar

Bij Autoverzekeraar.nl vind je altijd een goedkope autoverzekering met de beste dekking.

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon en vergelijken voor je altijd de goedkoopste premie voor je autoverzekering.

Via Autoverzekeraar.nl kun je gemakkelijk besparen op autoverzekeringen. Niet alleen op prijs , maar ook op kwaliteit van de voorwaarden.

Bij iedere wijziging van je auto vergelijken we , middels onze premie check , of je nog steeds de goedkoopste premie voor je auto hebt.

Op deze manier ben je altijd goed verzekerd en betaal je nooit teveel.

Heb je hulp nodig bij het vergelijken ? Bel ons : 0223 -62 74 23 , onze adviseurs staan voor je klaar !

Onze voordelen nog even op een rij:

 • Wij zijn onafhankelijk
 • Gratis klantenadvies
 • Wij helpen bij het opzeggen van je oude verzekering
 • Gratis polischeck
 • Gratis verhaalbijstand
 • Direct verzekerd bij acceptatie , polis per email
 • Aangesloten bij AFM en KIFID

In 3 minuten autoverzekering afsluiten

Bij Autoverzekeraar.nl kun je binnen 3 minuten online je verzekering afsluiten. Je aanvraag wordt direct beoordeeld en kan dus direct ingaan.

Je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd en kunt kosteloos de autoverzekering annuleren.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Gratis Polischeck

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  info@woudagroep.nl

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23