goedkope autoverzekering

Een goedkope autoverzekering met veel voordelen :

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Goedkope autoverzekering

Je wilt een goedkope autoverzekering afsluiten? Dat kan eenvoudig online, met onze 3 belangrijke voordelen. Je krijgt van ons bijvoorbeeld gratis verhaalbijstand. Daarnaast doen wij regelmatig een gratis polischeck en bieden je de garantie op de beste autoverzekering.

Die beste polis is natuurlijk een goedkope autoverzekering , die past bij jou en de auto die je rijdt. Wij helpen je meer dan 125 autoverzekeringen te vergelijken, zonder dat je alle informatie zelf volledig door dient te nemen. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat je binnen 5 minuten ontdekt welke verzekering het best bij je past.

Jouw polis online afsluiten en benieuwd hoe je kunt vertrouwen op de beste verzekering? Wij zorgen voor de volgende voordelen:

 • Dekking die bij je past
 • Beste keuze uit 125 autoverzekeringen
 • De laagste premie

Goedkope autoverzekering vergelijken

Wil je een goedkope autoverzekering afsluiten of ben je benieuwd of de polis die je al hebt nog de voordeligste is? Wij helpen jou de autoverzekering goedkoop af te sluiten. Een goedkope dekking sluit je af aan de hand van 3 verschillende soorten verzekeringen. Het gaat om de WA-dekking, de Beperkt Casco-dekking en de allrisk-autoverzekering. Wij zetten de drie voor je op een rij:

 • Goedkoopste autoverzekering : de Wa
 • Beperkt Casco-dekking: populaire uitbreiding
 • Allrisk-dekking: de meest uitgebreide verzekering

Goedkoopste autoverzekering : de WA

Rijd je een auto die meer dan 10 jaar oud is of zoek je simpelweg naar de goedkoopste autoverzekering? Dan is de WA autoverzekering waarschijnlijk het best geschikt. Het is de verzekering voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, zoals die in Nederland verplicht is voor iedereen die met een auto de openbare weg op wil.

Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die je toebrengt aan anderen.
Het gaat zowel om letsel bij andere personen als om materiële schade aan andere auto’s en voertuigen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de verzekering GEEN dekking biedt voor schade aan jouw eigen auto. Het houdt de premie laag, maar betekent ook dat je zelf de kosten betaalt voor schade aan jouw auto.

Beperkt Casco autoverzekering: populaire uitbreiding

Wil je een autoverzekering afsluiten, maar niet voor alle schade aan jouw eigen auto opdraaien? Dan is de Beperkt Casco autoverzekering iets voor jou. Je krijgt dezelfde dekking als bij de WA-autoverzekering, inclusief een aantal belangrijke aanvullingen.

Met dit type autoverzekering ben je ook gedekt voor schade aan jouw eigen auto door brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, ruitbreuk en bijvoorbeeld botsingen met loslopende dieren. Het gaat om schade aan jouw eigen auto waar jij niets aan kunt doen, door invloeden van buitenaf.

All risk autoverzekering: de meest uitgebreide verzekering

Zoek je een autoverzekering met de meest uitgebreide dekking, om je geen zorgen te hoeven maken over hoge kosten? De all risk autoverzekering is dan de beste keuze. Dit type verzekering kennen we ook als de WA Volledig Casco polis. Je kunt rekenen op zowel de dekking van de WA-autoverzekering als de Beperkt Casco-polis, inclusief nog meer extra’s.

Rijd je met jouw auto tegen een paaltje, raak je in de slip en veroorzaak je schade of veroorzaak je een aanrijding of botsing? Zolang er geen opzet in het spel is zal de verzekeraar zowel de schade aan anderen als die aan jouw eigen auto vergoeden. Daarnaast geldt er dekking voor alle schade van buitenaf aan jouw auto, zodat je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien.

Let op: soms is er sprake van een eigen risico, iets dat ook kan gelden bij de andere soorten autoverzekeringen. Je betaalt dat bedrag eerst zelf, waarna je de kosten boven die drempel door de autoverzekeraar kunt laten vergoeden. Een hoger eigen risico maakt een lagere premie mogelijk.

Goedkoopste autoverzekering afsluiten

Je kunt in alle gevallen een autoverzekering afsluiten, door de mogelijkheden online te vergelijken. Doe dat altijd binnen een bepaald type, om die niet door elkaar te halen. Ga uit van allemaal WA-dekkingen, alleen maar Beperkt Casco-polissen of allrisk-autoverzekeringen.

Het biedt je de mogelijkheid om autoverzekeringen te vergelijken, zonder dat je er achteraf achter komt dat de dekking toch niet helemaal past bij wat je zoekt.
Wij helpen je de verschillende verzekeringen op een rij te zetten, zodat je goed naar de premie kunt kijken. Je voorkomt daarmee dat je nog langer te veel betaalt of je kunt een goedkope nieuwe verzekering afsluiten.

Het vergelijken van de polissen is eenvoudig, al kunnen we je daar natuurlijk ook goed bij helpen. We gaan uit van de auto die je rijdt en jouw eigen gegevens. We kijken bijvoorbeeld naar jouw schadevrije jaren, net als jouw wensen om ook medepassagiers te verzekeren. En zoek je naar een dekking voor rechtsbijstand of andere extra’s? Wij weten hoe je de verzekering helemaal kunt afstemmen op waar je naar zoekt, zodat je daar een goede keuze mee maakt.

Autoverzekering : online berekenen

Ben je toe aan een nieuwe autoverzekering of wil je gewoon eens nagaan of de huidige polis nog bij je past? Het is verstandig om dit één keer per jaar te controleren, ook op het moment dat je geen nieuwe auto koopt. Daar voorkom je mee dat je nog langer te veel betaalt, voor een verzekering die misschien goedkoper kan.

Je kunt online jouw autoverzekering berekenen , aan de hand van een paar belangrijke gegevens. We vragen je om de informatie die we van je nodig hebben, aan de hand waarvan we meer dan 125 autoverzekeringen voor je vergelijken. Op die manier geven we je aan wat de beste polis voor jou is, zowel op basis van de dekking als de premie die je daarvoor per maand betaalt.

Meer weten over de beste autoverzekering voor jouw auto of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden?

Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.

We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Gratis polischeck.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • goedkope autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23