goedkope autoverzekering afsluiten

Autoverzekeraar.nl

Goedkoopste autoverzekering van Nederland

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Goedkope autoverzekering

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Wij vergelijken met onze nieuwste software ruim 125 autoverzekeringen op goedkoopste premie en beste voorwaarden. Binnen 5 minuten kun je zonder zorgen goed verzekerd de weg op. Zo gemakkelijk kun je online je autoverzekering afsluiten !

auto goedkoop verzekeren

Je bent wettelijk verplicht om je auto te verzekeren. Natuurlijk wil je je auto goedkoop verzekeren.
Vergelijken van je autoverzekering levert je via Autoverzekeraar.nl een mooie besparing op.
Benieuwd hoeveel geld je met een overstap kunt besparen? Maak dan nu de vergelijkingGoedkoopste autoverzekering van Nederland

De premie voor een autoverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal kilometers dat je goedkope autoverzekering afsluitenjaarlijks rijdt, het merk en gewicht van je auto en de postcode van je woonplaats.

Onze software gebruikt bij de vergelijking een formule die daarmee rekening houdt. Wij vergelijken alle autoverzekeraars in Nederland met elkaar op premie en voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel voor je autoverzekering

Belangrijk bij het maken van een keuze is om eerst te kijken naar de dekking die je wilt verzekeren ( WA , WA Beperkt Casco of WA Volledig casco / all risk.
Deze hangt vaak af van de ouderdom en de waarde van de auto.

WA autoverzekering

De wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking tegen de gevolgen van schade toegebracht aan derden. Schade aan de eigen auto is niet verzekerd.

WA plus verzekering

Naast de WA-dekking wordt er dekking geboden tegen schade aan de auto als die is ontstaan door een in de polis omschreven gebeurtenis zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA casco verzekering

Naast de WA-dekking wordt er dekking geboden tegen schade aan de auto die op de weg kan ontstaan, bijvoorbeeld door een botsing, doordat de auto omslaat of in een slip raakt. Ook schade aan de auto door ‘enig ander van buiten komend onheil’, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal en storm, valt onder de dekking.

Aanvullende dekkingen voor je auto

Ongevallen-inzittendenverzekering

Deze verzekering keert een van te voren vastgesteld bedrag uit als een inzittende van uw auto door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt. Het maakt niet uit wie schuld heeft aan het ongeval en ook is er geen verband tussen het uitgekeerde bedrag en de werkelijke schade. Bij volledige invaliditeit ontvangt de inzittende 100% van het vooraf afgesproken bedrag. Is er sprake van gedeeltelijke invaliditeit, dan staat in de polis welk percentage wordt uitgekeerd.

Schadeverzekering-inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die een inzittende in uw auto door een ongeval heeft geleden tot € 1.000.000,- voor de inzittenden tezamen. De verzekeraar kijkt er niet naar wie schuldig is aan het ongeval. Het gaat om materiële schade, letselschade en gevolgschade.

Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan schade aan kleding en bagage (persoonlijk), medische kosten, inkomstenverlies door het letsel, een eventuele tijdelijke hulp in de huishouding, smartengeld etc.

Rechtsbijstand motorrijtuigenverzekering

De Rechtsbijstandverzekering biedt deskundige hulp bij het verhalen van alle schade als gevolg van een verkeersongeval waarbij de bezitter van een motorrijtuig betrokken is.

De bestuurder en de passagiers zijn verzekerd. In het geval dat u de auto alléén WA of WA en beperkt casco wilt verzekeren is het zeker verstandig deze dekking af te sluiten. I

In geval van schade buiten uw schuld, dient u anders de schade zélf te verhalen. Ook bij een All Risks dekking is het verstandig deze dekking af te sluiten.

Schade aan de auto wordt bij een All risks dekking wel verhaalt, maar bijvoorbeeld letselschade, eigen risico, vervangend vervoer e.d. vallen hier buiten.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

    info@woudagroep.nl

    Bel ons : 0223 - 62 74 23
  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23