goedkope autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering

Autoverzekeraar.nl vergelijkt 125 autoverzekeringen op prijs en kwaliteit

GRATIS VERHAALBIJSTAND
DIRECT VERZEKERD
BINNEN I MINUUT GEREGELD


AUTOVERZEKERING VERGELIJKEN

Met onze nieuwste vergelijkingssoftware vergelijk je op premie en voorwaarden. Zo weet je dat je niet alleen een goedkope autoverzekering hebt , maar ook nog eens met de beste voorwaarden.

AUTOVERZEKERING AFSLUITEN

Gemakkelijk en online autoverzekering afsluiten. Autoverzekeraar.nl vergelijkt ruim 125 autoverzekeringen. Binnen 5 minuten kun je zonder zorgen en goed verzekerd de weg op !

AUTO DIRECT VERZEKEREN

Je wilt je nieuwe auto online verzekeren en direct dekking ? Wij zoeken de laagste premie voor je auto en zorgen voor de beste voorwaarden. Alles direct en zonder zorgen goed geregeld !

Goedkoopste autoverzekering vergelijken

Wij willen allemaal niet teveel betalen voor onze autoverzekering, maar weten wel hoe belangrijk goede voorwaarden zijn.

Bij schade willen we tenslotte wel de uitkering krijgen die we nodig hebben. Met de vergelijkingssoftware van Autoverzekeraar.nl vergelijken wij autoverzekeraars op premie en op voorwaarden, zodat iedereen een juiste beslissing kan maken bij welke autoverzekeraar je je autoverzekering wilt onderbrengen.

Belangrijk bij het maken van een keuze is om eerst te kijken naar de dekking die je wilt verzekeren ( WA , WA Beperkt Casco of WA Volledig casco / all risk autoverzekering. Deze hangt vaak af van de ouderdom en de waarde van de auto.

Hierna kijk je naar eventuele aanvullende verzekeringen zoals een ongevallen inzittenden verzekering , een schade inzittenden verzekering of een rechtsbijstandverzekering.

Vergelijk autoverzekering

Als je de goedkope autoverzekeringen vergelijkt moet je als eerste kiezen welke dekking je wilt. Je kunt kiezen uit :

  • WA Dit is de meest beperkte dekking , en tevens de goedkoopste autoverzekering. Alleen schade aan jouw tegenpartij wordt vergoed , maar niet je eigen schade.
  • WA Beperkt Casco Deze dekking is iets uitgebreider , sommige schade aan je eigen auto wordt nu ook vergoed. Denk bijvoorbeeld aan o.a brand , diefstal , storm en ruitbreuk.
  • WA Volledig Casco Dit is de meest uitgebreide autoverzekering , waarbij alle schade aan je eigen auto wordt vergoed.

Vaak hangt de keuze voor de dekking af van de waarde van de auto en de ouderdom. Je kunt natuurlijk voor de goedkoopste autoverzekering kiezen , maar denk zeker ook aan de kwaliteit van de gekozen dekking.

Autoverzekeringen vergelijken

Voordat je de goedkoopste autoverzekering afsluit , kijk je dus eerst naar de dekking van je auto , hierna ga je beslissen of je nog aanvullende verzekeringen nodig hebt.

Rijden er bijvoorbeeld vaak andere mensen of kinderen met je mee in de auto , dan is het zeker het overwegen waard om een ongevallen inzittenden verzekering of een schadeverzekering voor inzittenden mee te verzekeren.

Deze verzekeringen zorgen ervoor dat in geval van een ongeval je passagiers verzekert zijn voor overlijden of invaliditeit bij de ongevallen verzekering en krijgen bij de schadeverzekering ook alle materiële schade vergoed.

De rechtsbijstandverzekering vergoed de kosten van rechtshulp bij een eventueel juridisch conflict met de tegenpartij.

Beste autoverzekering

Het eigen risico is een bedrag dat je zelf moet betalen bij een eventuele schade.

Is jouw tegenpartij de schuldige aan het ongeval , dan moeten ze ook het eigen risico van jouw betalen.

In dat geval gaan wij dat uiteraard voor jouw bij de tegenpartij claimen. goedkope autoverzekering vergelijkenHet kan natuurlijk ook voorkomen dat jij de schade hebt veroorzaakt.

In dat geval moet jij zelf het eigen risico betalen.

De autoverzekeraar betaalt de schade aan jouw uit , met inhouding van het eigen risico.

Je kunt ook vaak een hoger eigen risico nemen, je krijgt dan korting op je premie en dus een goedkopere autoverzekering.

Bij schade door eigen schuld is dat dan dus wel voor je eigen rekening.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23