bmw autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je bmw autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


BMW autoverzekering

BMW autoverzekering afsluiten en daarvoor op zoek naar de laagste premie met de beste voorwaarden en dekking? Wij leggen je uit waar je op moet letten, voor alle modellen die er beschikbaar zijn. Voor een nieuwe BMW die je wilt verzekeren en voor een ouder model, zelfs als je daar al jaren met veel plezier mee rijdt.

De autoverzekering voor jouw BMW hoeft niet duur te zijn, zelfs niet als je een nieuwe auto wilt verzekeren. Je betaalt daarvoor een scherpe premie, door de verschillende mogelijkheden online met elkaar te vergelijken. Wij maken het je makkelijk om de berekening te maken, waaraan je precies kunt zien wat er mogelijk is en wat je daar aan premie voor betaalt.

Tip: rijd je een oudere BMW die al jaren trouw dient doet? Als je bovendien een groot aantal schadevrije jaren hebt kan de premie zomaar veel lager uitvallen dan je zou denken. Wij laten je zien waar je de laagste premie betaalt.

De beste autoverzekering voor een BMW werkt niet anders dan voor andere merken en modellen. Dat betekent dat je de keuze hebt uit 3 basisdekkingen, inclusief aanvullende dekkingen die je daarvoor kunt afsluiten.

Autoverzekering voor BMW

Benieuwd naar de basisdekkingen om jouw BMW te verzekeren? We zetten ze voor je op een rij:

 • WA-autoverzekering
  De autoverzekering voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Het is de goedkoopste keuze, waarmee je je verzekert voor schade aan anderen en aan hun voertuig of spullen. Schade aan jouw BMW betaal je zelf, omdat hiervoor geen dekking bestaat met deze basispolis.
 • WA Beperkt Casco-dekking
  Een uitbreiding op de Wettelijke Aansprakelijkheid, waarmee je ook schade ook jouw BMW kunt laten dekken. Schade is gedekt als dat komt door bijvoorbeeld het weer (hagel, storm, etc.), door diefstal, joyriding of door een aanrijding met een dier op de openbare weg.
 • WA Volledig Casco-dekking (Allrisk)
  De meest uitgebreide BMW autoverzekering, waarmee je ook schade die je zelf veroorzaakt kunt laten dekken en autobrand. Rijd je per ongeluk tegen een paartje of te dicht langs de muur? Dat is gedekt, om je nergens zorgen over te hoeven maken.

Uiteraard heb je binnen de autoverzekering voor jouw BMW de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Wil je bijvoorbeeld inzittenden goed verzekeren? Dat kan met een Schadeverzekering Inzittenden of een Ongevallenverzekering Inzittenden. Bovendien kun je een rechtsbijstandsverzekering afsluiten, zodat je de dekking kunt uitbreiden op de manier die je wilt.

Het is verstandig om voor de BMW autoverzekering goed te kijken naar de leeftijd van jouw auto. Voor een nieuwe BMW sluiten de meeste mensen een Allrisk-dekking af. Zodra de auto 4 tot 5 jaar oud is kun je besluiten om dat terug te brengen naar een Beperkt Casco-dekking. Bij 10 tot 12 jaar en ouder is een WA-autoverzekering vaak de beste keuze. Je betaalt dan een lage premie, voor een autoverzekering die alleen nog de minimale dekking biedt. Een hogere premie zou niet meer in verhouding staan tot de relatief lage waarde die de auto op dat moment nog heeft.

BMW verzekeren: nieuw en gebruikt

Benieuwd hoe je jouw BMW kunt verzekeren, als je een nieuwe koopt? Zowel een volledig nieuwe BMW als een gebruikte auto kun je zonder problemen verzekeren. Dat betekent dat je ook een gebruikt model kunt verzekeren, bijvoorbeeld op het moment dat je die op gaat halen bij de verkoper.

Let op: koop je een nieuwe of gebruikte BMW? Zorg er altijd voor dat je de auto verzekerd hebt vanaf de dag dat je die gaat ophalen. Laat de verzekering aan het begin van die dag ingaan, zodat je daar mét een geldige verzekering mee naar huis kunt rijden.

Je kunt de autoverzekering voor jouw BMW berekenen aan de hand van het kenteken. Tenminste, als je daar (al) van op de hoogte bent. Ken je het kenteken nog niet, bijvoorbeeld omdat het gaat om een volledig nieuw model? Geen probleem, dan kun je aan de hand van het model BMW aangeven welke auto je wilt verzekeren. We stellen je een paar aanvullende vragen over de auto, om de verzekeraar goed aan te geven waar het precies om gaat.

Verzekeraars kijken goed naar jouw gegevens, net als naar die van de BMW die je wilt verzekeren. Het gaat onder andere om de locatie in Nederland waar je woont, net als hoe lang jij je rijbewijs hebt en hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Vervolgens is het ook de auto waar het voor de verzekeraar om gaat. Een luxe en nieuwe BMW is meer waard dan een ouder en kleiner model, waardoor daar een andere premie voor geldt.

Wil je een BMW 1-serie, een 2-serie, 3-serie of een 4-serie verzekeren? Zowel de 5-serie, de 6-serie als de 7-serie kun je online verzekeren. Bovendien geldt dat zelfs voor de 8-serie en natuurlijk de X-modellen of de Z4, de i-modellen die elektrisch rijden, de PHEV-auto’s en de M-modellen met meer vermogen. Op die manier kun je iedere nieuwe en gebruikte BMW verzekeren, zodat je kunt rekenen op een polis die goed past bij de risico’s die je loopt.

BMW autoverzekering berekenen en afsluiten

Jouw BMW autoverzekering berekenen ? Wij helpen je uit te zoeken wat die ongeveer zal kosten, aan de hand van een paar eenvoudige vragen. Daarmee brengen we in kaart wie jij bent en welke auto je wilt verzekeren. Het is belangrijke informatie die de verzekeraar van je nodig heeft, om jouw aanvraag goed te kunnen keuren.

Wij zorgen ervoor dat je een goede BMW autoverzekering kunt afsluiten. Mét de dekking die je zoekt, zonder dat je daar een onnodig hoge premie voor betaalt. Je profiteert van het beste van twee werelden, waarmee je zeker weet dat je goed verzekerd bent tegen eventuele schade waar je mee te maken kunt krijgen. Dankzij de scherpe premie kun je op een voordelige manier veel plezier beleven aan het rijden in jouw BMW.

Meer weten over de BMW autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons op telefoonnummer 0223 – 62 74 23 of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • bmw autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23