daimler autoverzekering vergelijken

Nooit meer teveel betalen voor je Daimler autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Daimler autoverzekering

Vul onze vergelijkingssoftware in en start met uw daimler autoverzekering te vergelijken op premie en voorwaarden. Wij laten de goedkope autoverzekering zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Na het invoeren van de gegevens krijgt u de mogelijkheden te zien. Wilt u de daimler autoverzekering aanvragen? Selecteer dan de verzekeraar van uw keus door het vakje voor de naam van de verzekeraar aan te klikken. Klik vervolgens onderaan het overzicht op de knop ‘volgende’. U kunt dan de aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstandverzekering, no-claimbeschermer, schadeverzekering inzittenden e.d. selecteren. Snel , vertrouwd en goedkoop ! Bij Autoverzekeraar.nl vindt u gegarandeerd de goedkoopste en beste autoverzekering voor uw auto. Binnen enkel stappen ziet u direct wie het meeste voordeel biedt bij de door u gewenste dekking. U kunt nu eenvoudig online uw autoverzekering afsluiten. Vul onze vergelijkingssoftware in en start met autoverzekering vergelijken op premie en voorwaarden.

Vergelijk Daimler

Bij een autoverzekering moet u kiezen welke dekking u wilt. Er zijn er drie: 1. WA (Wettelijk Aansprakelijkheid), dit is de goedkoopste en meest beperkte dekking, alleen de schade die u met uw auto veroorzaakt wordt vergoed. 2. WA + Beperkt Casco (WA Plus), bij deze dekking wordt ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij diefstal, brand, ruitbreuk etc. 3. WA + Volledig Casco (All Risk), bij deze dekking wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed die u zelf hebt veroorzaakt, bijvoorbeeld door een aanrijding. De keuze voor het niveau van de dekking hangt strek af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. Speciaal voor Daimler-rijders hebben wij een autoverzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw autoverzekering. Wij bieden de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw autoverzekering. Uw autoverzekering voor uw Daimler vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste autoverzekering deals zijn die u direct bij Autoverzekeraar.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen. Bel ons , wij helpen u graag !

Daimler

Daimler AG, voorheen DaimlerChrysler AG, is een multinational die naast de autoindustrie groot is in de vliegtuigindustrie en in de bankwereld. Voor de fusie met Chrysler heette het bedrijf Daimler-Benz AG. Daimler AG is via DaimlerChrysler Aerospace AG (DASA) voor 30,1 % eigenaar van European Aeronautic Defence and Space Company (EADS), het moederbedrijf van Airbus. Ook bezit het 10 procent van de aandelen van Tesla. In 2011 werd overigens bekend dat Daimler 7,5 % van de aandelen in EADS aan de Duitse regering zal gaan verkopen. Daimler kon geen investeerders voor het aandelenpakket vinden en toen besloot de Duitse regering om de aandelen over te nemen. Daimler AG is voor 12,46 % eigendom van de Deutsche Bank en voor 7,2 % van de oliestaat Koeweit. De overige 80,34 % van de aandelen zijn in handen van institutionele (37,0 %) en particuliere (43,34%) beleggers. In 2007 nam Cerberus Capital Management voor 80,1 procent een belang in Chrysler, hiervoor legde het 7,4 miljard dollar op tafel. DaimlerChrysler AG veranderde zijn naam daarna in het huidige Daimler AG. Omdat elektrische auto’s steeds belangrijker zullen gaan worden, nam Daimler in 2009 een belang van 10 % in het Amerikaanse Tesla. Het doel is om samen de daimler autoverzekeringcommercialisatie van elektrische auto’s te bespoedigen. Daimler en Renault-Nissan lieten in 2010 weten dat ze een samenwerkingsverband aan zouden gaan. Het is de bedoeling dat beide bedrijven platformen en motoren met elkaar zullen gaan delen. Daimler wilt op deze manier kosten besparen om z’n eigen marges te kunnen verhogen. Concurrent Audi kan gebruik maken van Volkswagentechniek en kan op die manier zijn eigen kosten drukken. Daimler had zo’n partner niet (meer). Ook hoopt het Duitse bedrijf op deze manier de positie van dochtermerk Smart te kunnen verbeteren. Deze zal auto’s gaan ontwikkelen samen met Renault. In datzelfde jaar waren er geruchten dat Daimlers truckdivisie interesse had om het Italiaanse vrachtwagenmerk Iveco, onderdeel van Fiat Industrial, over te nemen. Beide bedrijven ontkenden de geruchten echter. In 2012 maakte CEO Dieter Zetsche bekend dat Daimler zal stoppen met het prestigemerk Maybach. Per verkochte Maybach leed Daimler een verlies van 330.000 euro. De CEO wil daarentegen het gamma van het topmodel van Mercedes-Benz, de S-klasse, gaan uitbreiden om toch de concurrentie met BMW’s Rolls-Royce (de primaire reden dat Daimler Maybach nieuw leven inblies) aan te kunnen blijven gaan. De laatste Maybach zal eind 2013 de fabriek verlaten. In 2014 gaat de X222 de Maybach vervangen.

Daimler is het oudste automerk

Het is geen onderdeel van het ‘Daimler Benz’ consortium maar had er in het begin wel mee te maken. Daimler werd in mei 1893 opgericht door Fredrick Simms en andere als The Daimler Motor Syndicate Limited met als doel het promoten van de (Duitse) Daimler motor (voor boten, automobielen of als statische motor). Motoren gemaakt in Cannstatt, Duitsland door de Daimler Motoren Geselschaft van Gotlieb Daimler. Halverwege 1895 werd de Daimler Motor Company Limited opgericht, omdat er pas toen in Engeland kans leek te komen op de opheffing van alle negatieve wetgeving rondom automobielen. Het nieuwe bedrijf werd geregistreerd op 14 januari 1896 en Gotlieb Daimler was een van de directeuren. Hij is echter nooit op een directievergadering geweest. De eerste Daimlers geproduceerd in Coventry, Engeland, dateren van 1897 en waren gebaseerd op de Duitse Daimlers, maar er werd ook veel techniek gebruikt van, onder andere, Peugeot. In het begin werden modellen in allerlei maten op de markt gebracht maar de verkoop ging erg moeizaam. Uiteindelijk is de Daimler Motor Company ingelijfd door de “Birmingham Small Arms Co. Limited (BSA)” een al lang bestaand bedrijf dat zich ook had toegelegd op het produceren van automobielen. Binnen BSA was Daimler het belangrijkste bedrijf en de productie van de BSA automobielen is uiteindelijk gestopt. Wel werd in januari 1931 the Lanchester Motor Co. door BSA ingelijfd. De ontwikkeling van de verschillende merken heeft een snelle vlucht genomen maar de concurrentie in Groot-Brittannië was inmiddels enorm. Ook Lanchester heeft het niet gered. Lange tijd werden door Daimler zeer exclusieve voertuigen voor de royal en upper class gefabriceerd. BSA, inclusief de inmiddels Daimler Corporation Incorporated, is in 1960 overgenomen door Jaguar en de toen nog in productie zijnde modellen werden nog een korte tijd voortgezet. De laatste ‘echte’ Daimler was de DS420 uit 1968, gebouwd door Jaguar-dochter Vanden Plas, en bleef in productie tot in de jaren negentig. Tegenwoordig is Daimler een luxueuze uitvoering van topmodellen van Jaguar, recentelijk de XJ6, XJ40, XJ300: leer, notenhout, Daimler-badges en logo’s, geribbelde grill en kofferbak-lining, aangepaste deurvloerstijlen, en nog een paar extra chromen strips en randen. Vanaf 2002 werd gestopt met het gebruik van de naam Daimler, om vervolgens in 2005 weer tevoorschijn te komen. Wederom als het luxueuze broertje van Jaguar. De Daimler SP 250 (oorspronkelijk Dart maar die naam bestond al in Amerika) uit de jaren zestig, was het sportieve model voor dit anders zo statige Engelse merk. Voorzien van een kunststof carrosserie en een 2,5 liter V8-motor met 140 pk. Een echte tweezitter die aanvankelijk alleen bedoeld was voor het vaste land, en dus alleen gebouwd werd met het stuur aan de linkerkant. Het succes van de auto zorgde er echter voor dat op korte termijn ook een Engelse versie ontwikkeld werd.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23