daimler autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je Daimler autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De beste deal voor jouw Daimler autoverzekering

Via de handige vergelijkingssoftware van autoverzekeraar vind je snel en gemakkelijk de beste Daimler autoverzekering die past bij jou gewenste premie. Via de website vindt je de goedkoopste autoverzekeringen op een rijtje waardoor je zelf snel de verschillen tussen verzekeraars kunt vergelijken. Mocht je overtuigd zijn, dan klik je op het vakje waar de naam of het logo van de verzekering in staat en zo kun je binnen enkele stappen de autoverzekering afsluiten. Op autoverzekeraar.nl kun je gegarandeerd terecht voor het vinden van de goedkoopste en kwalitatief best passende Daimler autoverzekering.

Over Daimler

Daimler is een automerk wat bekend staat als een grote multinational binnen de auto industrie. Naast de auto’s is het een grote speler in de vliegtuigindustrie en ook de bankwereld. Voordat het bedrijf zich mengde met Chrysler stond het bekend als Daimler-Benz AG. Het bedrijf bezit aandelen van Tesla en is voor 30,1% de eigenaar van het moederbedrijf van Airbus.

Daarnaast bezit het over 12,6% over de Deutsche Bank en heeft het ook nog 7,2% eigendom van Koeweit, de oliestaat. Aangezien de elektrische auto’s een steeds grotere rol aan het spelen is, besloot Daimler in 2009 om te investeren in de aandelen van Tesla. Dit met als doel samen de groei van elektrische auto’s de versnellen. Ook in 2010 liet Daimler weten dat het samen met Renault-Nissan een samenwerking aan zou gaan wat er voor zorgde dat de bedrijven de motoren en platformen met elkaar konden delen. Dit was een tactiek van Daimler om kosten te besparen waardoor de marges omhoog konden gaan. Ook hoopte het door deze partnership het imago van Smart, het dochtermerk van Daimler, te verbeteren.

Het oudste automerk

Daimler werd in 1893 opgericht door Fredrick Simms samen met de Daimler Motor met het doel om de Duitse Daimler motoren te promoten. Deze motoren waren geproduceerd in Duitsland. De Daimler Motor Company Limited werd opgericht in 1895 omdat in dat jaar de negatieve wetgevingen rondom auto’s eindelijk werden opgeheven. Door deze stap begon Daimler ook te produceren in Engeland. De verkoop ging echter nog steeds moeizaam en dat zorgde ervoor dat Daimler Motor werd ingelijfd door de Birmingham Small Arms Co. Limited (BSA). Dit bedrijf bestond al langer en was erg succesvol in het produceren van de automobielen.

De productie van de BSA kom in 1931 tot een einde. Door de grote groei in de populariteit van de automobielen, kreeg het bedrijf steeds meer concurrentie van andere merken op de auto markt. Na deze verandering werd Daimler voor een tijd een erg exclusief merk voor de rijke en is uiteindelijk in 1960 overgenomen door Jaguar. De klassieke modellen bleven nog een tijd meedraaien. In 1968 werd het laatste klassieke Daimler mode, genaamd de DS420, geproduceerd en bleef tot de jaren negentig een productiemodel. Het merk bleef in de jaren erna bekend staan als het luxe bootje van de Jaguar en produceerde ook steeds meer sportieve modellen. Dit was een grote verandering tegenover het statische imago wat dit Engels merk had, maar het werd goed ontvangen.

Het vinden van de beste Daimler autoverzekering

Als je op zoek bent naar een passende goedkope autoverzekering is het belangrijk om te kiezen voor een dekking die echt bij jou past. Iedere verzekeringsmaatschappij werkt met drie basisdekkingen. De eerste is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Deze dekking is de meest goedkope maar ook de meest beperkte dekking aangezien het alleen de schade dekt die jij aan een ander veroorzaakt. Dit is de minimale verzekering die je als auto-eigenaar moet bezitten volgens de wet.

De volgende basisdekking is de Wettelijke Aansprakelijk met Beperkte Casco. Met dekking wordt je naast de schade aan een ander, ook voor een aantal andere zaken gedekt. Dit is schade die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld diefstal, ruitbreuk, brand en anderen. De derde basisdekking is de Wettelijke Aansprakelijkheid met Volledig Casco. Dit is de meest uitgebreide basisdekking die je kunt hebben aangezien het je dekt voor zowel schade aan andere als iedere soort schade aan je eigen auto. De keuze van welke dekking. past bij jou moet je baseren op de waarde en het bouwjaar van jouw auto. Daarnaast is het ook belangrijk om een premie te vinden die past bij jou budget. Via autoverzekeraar.nl kun je snel je premie berekenen over jouw auto en jouw gewenste dekking. Na het invullen van maar zes korte vragen krijg je een overzicht waar je gemakkelijk verschillende verzekeraars en hun pakket kunt vergelijken om de beste Daimler autoverzekering te vinden.

Voordelen van autoverzekeraar.nl

autoverzekeraar.nl is een online platform wat een aantal sterke voordelen met zich meebrengt wat er voor zorgt dat jij voorzien bent van de beste service. Op deze website vindt je namelijk een overzichtelijk schema dat de beste en laagste premies op een rijtje zet. Via autoverzekeraar kun je zowel terecht voor het berekenen, afsluiten en vergelijken van het aanbod van alle verschillende verzekeraars en dekkingen binnen Nederland. Daarnaast wordt het gelijk duidelijk wat de verschillen tussen iedere dekking bij iedere verzekeraar zijn dankzij het vergelijkingssysteem.

Autoverzekeraar doet aan een ‘tweede autoregeling’ die er voor zorgt dat je dezelfde no-claim korting van je eerste autoverzekering kunt meenemen naar de ander. Ook kan het zijn dat je in aanmerking komt voor de bonusbescherming en/of no-claim garantie. Mocht je een Daimler autoverzekering via autoverzekeraar hebben afgesloten, krijg je zelfs nog 14 dagen bedenktijd over je verzekering. Als klant kun je met een volledig goed gevoel bij autoverzekeraar terecht voor jouw Daimler autoverzekering en ben je gegarandeerd voor het vinden van de beste deals.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • daimler autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23