dodge autoverzekering ram 1500

Nooit meer teveel betalen voor je dodge ram autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Het afsluiten van een Dodge autoverzekering

Gespierd, krachtig en een indrukwekkend prestatievermogen. Adjectieven die stuk voor stuk de automodellen van het merk Dodge beschrijven. Het Amerikaanse merk kent een lange historie en hoewel de producent zich voornamelijk op Amerika richtte, rijden er ook in Nederland diverse modellen rond. Sinds 2012 worden er vanwege de sterke Europese en Aziatische concurrentie geen Dodge modellen meer in Nederland verkocht. Rijd jij wel een Dodge? Dan wil je goed je auto verzekeren. Autoverzekeraar.nl helpt je daarbij.

Grote, betrouwbare auto’s van Dodge

Het Amerikaanse automerk Dodge werd in 1914 opgericht en stond direct als betrouwbaar bekend. Tijdens de Eerste Wereldoorlog maakte het Amerikaanse leger zelfs gebruik van auto’s van dit merk. Alhoewel Dodge voornamelijk (zeer) grote automodellen vervaardigt, heeft het ook enkele modellen in de middelklasse geproduceerd. Tussen 2002 en 2012 leverde Dodge enkele jaren nieuwe modellen in Nederland. Het merk heeft onder diverse moederbedrijven geopereerd en is sinds 2014 in handen van Chrysler.

Een Dodge verzekeren

Ondanks dat Dodge nieuwe modellen blijft maken, kun je de nieuwe exemplaren in Nederland niet meer krijgen. Ben je een fan van het robuuste merk, dan ben je aangewezen op tweedehands exemplaren. Daarvan bestaat in Nederland een behoorlijk ruim aanbod. De meeste bezitters van een tweedehands auto kiezen, uiteraard ook afhankelijk van de leeftijd van de auto, niet voor een allrisk autoverzekering. Eigenaren van een Dodge vormen hier echter vaak een uitzondering op. Vanwege de hoge prijs van een Dodge auto wordt er in ieder geval vaak voor een uitgebreide dekking gekozen.

De dekking van je Dodge autoverzekering

Rijd je een oudere auto die al veel van zijn waarde heeft verloren? Dan kun je het beste voor een WA verzekering kiezen. Het is vaak zonde om voor een uitgebreidere dekking te betalen wanneer de vergoeding die je in een eventueel geval van schade ontvangt, daar niet tegen opweegt. Auto’s tussen de vijf en acht tot tien jaar worden meestal WA+ verzekerd. Houd er wel rekening mee dat je bij een minimale dekking een groot deel uit eigen zak dient te betalen. Heb je daarvoor geen toereikende middelen of heb je een lening afgesloten voor je auto? Dan kun je beter wel een allrisk autoverzekering afsluiten.

De verzekering van een Dodge RAM

Ben je de trotse eigenaar van een Dodge Ram? Wegens het gewicht en het laadvermogen van je auto kun je deze niet als personenwagen verzekeren. Door autoverzekeraars in Nederland wordt dit type in de categorie bestelwagens geplaatst. Dit heeft uiteraard nadelige gevolgen van de premiehoogte van de verzekering van je Dodge. Des te meer gewicht, des te hoger de kosten. Je kunt de kosten wel drukken wanneer je schadevrije jaren op je naam hebt staan.

Met behulp van autoverzekeraar de beste Dodge autoverzekering vinden

Ben je benieuwd naar de premiehoogte die voor jouw robuuste Dodge geldt? Maakt dan gebruik van de online verzekeringstool van Autoverzekeraar.nl. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen om een handig overzicht van de voor jou en je wagen meest geschikte autoverzekeraars te verkrijgen. De maandpremies die Autoverzekeraar.nl je toont, zijn inclusief assurantiebelasting. Behalve de standaard autoverzekering kun je ook aanvullende verzekeringen met elkaar vergelijken en indien gewenst direct online afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • dodge ram autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23