Ferrari autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je ferrari autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Ferrari autoverzekering

Ferrari is een van ’s werelds bekendste sportieve automerken. Het Italiaanse bedrijf uit Maranello werd in 1929 opgericht, toentertijd als raceteam. Pas bijna twintig jaar later begon het merk met de productie van gewone auto’s. Vandaag de dag focust Ferrari zich nog steeds op het Formule 1-team én consumentenauto’s, maar verkoopt het ook veel merchandise. Behalve sportiviteit wordt het karakter van de Ferrari ook gekenmerkt door luxe. Op een Ferrari ben je zuinig en dus wil je de beste autoverzekering voor jouw bolide afsluiten. Autoverzekeraar.nl helpt je graag.

De aanschaf-, onderhouds- en verzekeringskosten van een Ferrari

Zoals je weet zijn Ferrari’s over het algemeen behoorlijk prijzig. De sportieve auto’s zijn met luxe materialen vervaardigd en afgewerkt. Behalve tot hogere aanschafkosten leidt dit ook tot hogere onderhouds- en verzekeringskosten. Ook heeft een Ferrari een grote motor met veel vermogen. Voor een nieuwe Ferrari ligt de verzekeringspremie dan ook redelijk hoog. Omdat het merk de afgelopen jaren als erg betrouwbaar bekend is komen te staan, is ook de handel in tweedehands exemplaren een markt op zich geworden. Voor een tweedehands Ferrari ligt de premiehoogte aanzienlijk lager.

WA, WA+ of allrisk?

Schaf je een nieuwe Ferrari aan, dan is het duidelijk dat je voor een allrisk autoverzekering zou moeten kiezen. Eventuele schade aan je wagen loopt al gauw in de papieren omdat onderdelen van een Ferrari nou eenmaal erg duur zijn. Laat je dus niet te makkelijk verleiden om een goedkope autoverzekering af te sluiten om zo maandelijks aanzienlijk minder te betalen. Het risico is namelijk groot. Pas wanneer Ferrari’s wat ouder zijn en een groot deel van hun oorspronkelijke waarde hebben verloren, is het een beter idee om WA autoverzekering of WA+ te overwegen.

Met Autoverzekeraar.nl de beste autoverzekering vinden

Wie een autoverzekering voor zijn Ferrari zoekt, gaat vaak niet over een nacht ijs. Een Ferrari wordt onder de categorie ‘bijzondere auto’s’ geschaard en dat maakt het lastiger om hem tegen een gunstige premie en voorwaarden te verzekeren. Dankzij Autoverzekeraar.nl kun je een groot aantal verzekeraars in één keer met elkaar vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen, is enkele gegevens in te vullen. Autoverzekeraar.nl presenteert je vervolgens de beste autoverzekeringen voor jouw Ferrari.

De premie van een Ferrari autoverzekering

Alhoewel een autoverzekering voor een Ferrari over het algemeen redelijk prijzig is, kan de uiteindelijke premie vaak toch flink meevallen. Een groot deel van de Ferrari’s komt namelijk alleen met mooi weer naar buiten, wordt zeer goed onderhouden en staat ook vaak binnen gestald. Daarbij komt dat Ferrari’s -alhoewel je wellicht anders zou vermoeden- ook vrijwel nooit worden gestolen. De reden? Opvallende, exclusieve auto’s zijn minder in trek bij autodieven. Deze zaken zijn stuk voor stuk gunstig voor je verzekeringspremie.

Adviezen van de experts van Autoverzekeraar.nl

Heb je een exclusieve auto zoals een Ferrari, dan ben je daar erg zuinig op. Autoverzekeraar.nl helpt je graag met het vinden van de juiste verzekering. Zeker voor oldtimers of nieuwe auto’s met een zeer hoge aanschafwaarde is dat van beng. Een moderne Ferrari, een youngtimer of een klassieker van enkele tientallen jaren oud verzekeren? Autoverzekeraar.nl begrijpt dat je hierover misschien vragen hebt. Neem daarom gerust telefonisch contact op met onze experts.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • ferrari autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23