hyundai autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je hyundai autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Hyundai autoverzekering

Hyundai autoverzekering goedkoop aanvragen? De beste keuze als je rijdt in een Hyundai. In een nieuwe auto of in een occasion, omdat je er in de beide gevallen goed gebruik van kunt maken.

Je kunt met deze polis rekenen op uitstekende voorwaarden en natuurlijk een aantrekkelijke premie. Bovendien zorgt de unieke nieuwwaarde- en aanschafregeling ervoor dat je bij total loss of diefstal gewoon een vergelijkbare auto terug kunt kopen. Het zijn een paar van de voordelen van de dekkingen, net als het feit dat je geen rekening hoeft te houden met een eigen risico.

Je hebt met de Hyundai autoverzekering de keuze uit een aantal verschillende dekkingen, zodat je altijd een polis vindt die goed bij je past.

Voordelen bij Hyundai

Benieuwd naar de voordelen van de Hyundai autoverzekering? Je kunt de auto bij schade gewoon laten repareren door de dealer, waardoor je zeker weet dat dit op een vakkundige manier gebeurt. Met de originele onderdelen en met dezelfde aandacht als waarmee de auto in eerste instantie voor je in elkaar is gezet.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van originele Hyundai-onderdelen, netjes volgens de strenge voorschriften en specificaties die daarvoor gelden. Op die manier rijd je met een gerust hart weer verder, omdat je kunt blijven vertrouwen op de hoge kwaliteit van het merk. Daarnaast profiteer je van:

 • Verzekering speciaal voor Hyundai-rijders
  De Hyundai autoverzekering is speciaal afgestemd op de auto waar je iedere keer fijn in rijdt. Met dekkingen waar je op kunt vertrouwen en ondertussen een scherpe premie. Zodat je een goedkope autoverzekering afsluit waarmee je zeker weet dat het goed komt als er een keer wat aan de hand is.
 • Aantrekkelijke lage premie
  Je betaalt voor de autoverzekering van Hyundai ondanks de goede dekking toch een scherpe premie. En heb je een groot aantal schadevrije jaren opgebouwd? Je krijgt een flinke no-claimkorting, waardoor je onder de streep nog minder hoeft te betalen.
 • Geen eigen risico
  Maak je gebruik van de autoverzekering van Hyundai? Je betaalt geen eigen risico. Dat voorkomt dat je een deel van de schade zelf moet betalen. Een fijn gevoel, omdat je niet ineens te maken krijgt met onverwachte kosten.
 • Tot 5 jaar nieuwwaarde dekking
  Rijd je een nieuwe Hyundai? Je kunt gebruik maken van een nieuwwaarde dekking tot 5 jaar lang. En rijd je een occasion? Dan kun je tot 2 jaar gebruik maken van een aanschafwaarde dekking. Beiden voorkomen ze dat je bij total loss of diefstal alleen nog de dagwaarde krijgt.
 • 24/7 hulp via de Hyundai-schadelijn
  Met de Hyundai autoverzekering krijg je 24/7 hulp als er wat aan de hand is. Je kunt altijd bellen als dat nodig is, waardoor je in ieder geval zeker weet dat je er nooit alleen voor komt te staan.

Kies de dekking die je wilt

Je hebt met de autoverzekering van Hyundai de keuze uit drie dekkingen. De verzekering voor de Wettelijke Aansprakelijkheid biedt een premie dekking, op basis van de wettelijke verplichtingen. Je betaalt de laagste premie, maar houd er rekening mee dat schade aan jouw eigen auto nooit gedekt is.

Wil je ook de schade aan jouw eigen auto dekken? Dat kan met een Beperkt Casco of Volledig Casco-dekking. In het laatste geval is ook de schade die je zelf veroorzaakt of die ontstaat door bijvoorbeeld vandalisme gedekt. Je hebt de keuze uit een Base, Budget, Premium of Excellent-dekking voor jouw auto.

Tip: rijd je een Hyundai, maar maak je nog geen gebruik van de verzekering van het merk? Als je 1 jaar lang verzekerd bent geweest heb je de vrijheid om over te stappen naar een andere autoverzekering. Houd uiteraard rekening met de opzegtermijn, zodat je daarna kunt overstappen.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Benieuwd wat de Hyundai bij Autoverzekeraar.nl een goede keuze maakt? Natuurlijk profiteer je van de voordelen zoals het merk je die te bieden heeft. Met de casco-dekkingen, net als met de WA-autoverzekering als je daar gebruik van wilt maken.

Daarnaast profiteer je van een aantal van onze voordelen, die je erbij op kunt tellen:

 • Gratis verhaalbijstand
  Krijg je te maken met schade en heeft de tegenpartij schuld? Als je schade hebt aan jouw Hyundai en je die wilt laten vergoeden zal je een claim moeten indienen. Dat kan soms lastig zijn, omdat je te maken krijgt met juridisch ingewikkelde situaties. Met verhaalbijstand staan we je je juridisch bij, zodat we de claim op de juiste manier voor je kunnen indienen.
 • Gratis polischeck
  Zeker weten dat je (nog) de juiste autoverzekering hebt? Als je bij ons de Hyundai autoverzekering afsluit zorgen we er daarna voor dat we dit netjes voor je in de gaten houden. Dat betekent dat we je waarschuwen als het goedkoper kan of als je elders kunt rekenen op een betere dekking.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Uiteraard kun je bij ons gebruik maken van de voorlopige dekking. Dat betekent dat je jouw Hyundai online kunt verzekeren, waarna je er snel gebruik van kunt maken. Om er haast meteen in weg te rijden, terwijl je kunt vertrouwen op de dekking die je online hebt afgesloten.

We helpen je online graag de verschillende autoverzekeringen te vergelijken. Zo maak je een goede keuze voor die van Hyundai of van de andere verzekeraars. Als je in een auto van dit merk rijdt en met een andere auto, waarvoor we je helpen online de beste verzekering af te sluiten.

Hyundai autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Zeker weten dat het snel en goed geregeld is? Je kunt online de Hyundai autoverzekering afsluiten. Daarvoor stellen we je een paar belangrijke vragen, aan de hand waarvan we aan de slag gaan en het vlot voor je in orde maken.

Je wilt je Hyundai auto verzekeren of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina . We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • hyundai autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23