jaguar autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je jaguar autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Jaguar autoverzekering

Jaguar autoverzekering aanvragen? Het is de beste verzekering voor de Jaguar waar je in rijdt. Een prachtige auto die je graag mooi houdt en die je natuurlijk laat herstellen met de beste onderdelen en materialen. Dat doe je als een trotse bezitter natuurlijk bij de dealer, dus wat is er dan beter geschikt dan de goedkope autoverzekering van Jaguar zelf?

Je profiteert met die dekking bovendien van een aantal belangrijke voordelen. Zo kun je rekenen op vervangend vervoer en staan de medewerkers van de hulpdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Zo weet je zeker dat het altijd goed zal komen.

Je hebt met de Jaguar autoverzekering de keuze uit 3 belangrijke dekkingen. Uiteraard bepaal je zelf hoe je de auto verzekert en welke premie je daarvoor betaalt. Wij helpen je de dekkingen te vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit maakt voor de auto waar je graag in rijdt.

Voordelen bij Jaguar

Benieuwd naar de voordelen van de autoverzekering van Jaguar? Je hebt bijvoorbeeld recht op vervangend vervoer, zodra je te maken krijgt met schade. Dat betekent dat je gewoon in een andere auto door kunt rijden, uiteraard van dezelfde kwaliteit als die je van je eigen gewend bent.

Daarnaast profiteer je van bijvoorbeeld:

 • 24/7 hulpdienst
  De meeste problemen doen zich voor op een moment dat het bijzonder slecht uitkomt. Dat weten ze bij Jaguar, daarom kun je er 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van de hulpdienst. De medewerkers staan voor je klaar, om je uit te leggen wat er moet gebeuren of om je zelfs weer op weg te helpen.
 • Tot 3 jaar aanschafwaardegarantie
  Zelfs van een mooie auto als een Jaguar neemt de dagwaarde met name de eerste jaren snel af. Dat betekent dat je bij total loss of diefstal normaal gesproken niet genoeg krijgt uitgekeerd om een vergelijkbare auto te kopen. Met deze autoverzekering kun je een aanschafwaardegarantie afsluiten, tot maximaal 3 jaar. Zo kun je wél een vergelijkbare auto terugkopen.
 • Geen verplicht eigen risico
  Wil je voorkomen dat je ondanks de Jaguar autoverzekering plotseling hoge kosten moet maken bij een reparatie of ander herstel? Het is niet nodig om de verzekering af te sluiten met een eigen risico. Je kunt in plaats daarvan een dekking kiezen waarbij de verzekeraar meteen uit zal keren als je schade hebt.
 • Originele Jaguar-onderdelen bij reparaties
  Moet de auto gerepareerd worden, omdat er sprake is van schade? Je laat de reparatie met de Jaguar autoverzekering gewoon uitvoeren bij de dealer. Dat betekent bovendien dat je kunt vertrouwen op originele onderdelen, waarmee de auto weer netjes in de originele staat gebracht wordt.

Drie dekkingen om te vergelijken

Binnen de Jaguar autoverzekering heb je zelf de keuze uit een paar verschillende dekkingen. Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Wettelijke aansprakelijkheid: goedkoopste polis
  Wil je er vooral voor zorgen dat je met de Jaguar autoverzekering een lage premie betaalt? Kies dan voor de dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Schade aan jouw eigen auto wordt nooit vergoed. Andersom kun je rekenen op een dekking tot 7,5 miljoen euro voor personenschade en tot 2,5 miljoen materiële schade bij anderen, precie als bij de Polis Direct autoverzekering.
 • WA + Beperkt Casco: meer uitgebreide dekking
  Ga je voor de meer uitgebreide dekking van Jaguar Insurance? Je kunt bovenop de WA-dekking rekenen op vergoeding bij schade aan jouw auto, bijvoorbeeld door brand, diefstal, inbraak, vandalisme, ruitbreuk of storm- en hagelschade, net als bij aanrijdingen met wild of loslopende dieren.
 • WA + Volledig Casco (Allrisk): zorgeloos verzekeren
  De meest uitgebreide dekking kies je met Allrisk. Ook schade die je per ongeluk zelf aan je eigen auto veroorzaakt is gedekt. En raak je te water of krijg je te maken met een parkeerschade? Ook in die gevallen zal de Jaguar autoverzekering uitkeren.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Je profiteert met de autoverzekering van Jaguar al van een aantal belangrijke voordelen. Toch doen we daar bij Autoverzekeraar.nl graag nog een schepje bovenop. Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op:

 • Gratis verhaalbijstand
  Moet je een claim indienen bij de tegenpartij, omdat die schuld heeft aan de schade die aan jouw Jaguar is ontstaan? Het kan een juridisch lastig proces worden, waarbij andere verzekeraars behoorlijk kunnen tegenwerken. We staan je juridisch bij, waarmee je zeker weet dat je de vergoeding ontvangt waar je recht op hebt.
 • Gratis polischeck
  Wil je zeker weten dat de Jaguar autoverzekering voor jou nog de juiste keuze is? We houden jouw polis tegen het licht en geven het je aan als het goedkoper of beter kan. Dankzij een lagere premie of met een betere dekking, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Je wilt natuurlijk snel kunnen rijden zodra je de auto verzekert. Wij zorgen ervoor dat je dit gewoon online kunt regelen, zowel met een nieuwe als een gebruikte Jaguar. Je maakt gebruik van de voorlopige dekking, waarmee je de weg op mag terwijl Jaguar Insurance de beoordeling en definitieve acceptatie afhandelt.

Je kunt de Jaguar autoverzekering afsluiten voor zowel een nieuwe als een gebruikte auto. Dus rijd je een occasion of ga je juist een nieuwe kopen bij de dealer? In de beide gevallen zijn we je er graag mee van dienst. Op die manier weet je zeker dat je goed verzekerd bent, zodat je met de Jaguar op een veilige wijze de weg op kunt.

Jaguar autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Zeker weten dat het goed komt en er bovendien op vertrouwen dat het snel geregeld is? Het zijn de kernwaarden waar we om bekend staan. Bijvoorbeeld als je kiest voor een Jaguar autoverzekering. Om jouw prachtige auto goed te verzekeren, zonder dat je er aan de andere kant een hoge premie voor betaalt. Maak gebruik van de beschikbare dekkingen, waar we je uiteraard ook meer over kunnen vertellen.

Meer weten over de Jaguar autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23