Kia autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je kia autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Vind jouw Kia autoverzekering met behulp van Autoverzekeraar

Ben jij de trotse bezitter van een Kia en ben je op zoek naar een geschikte goedkope autoverzekering? Daar helpen wij van Autoverzekeraar je graag bij. Met behulp van onze online vergelijkingstool vind je binnen een oogwenk een duidelijk overzicht met de voor jou meest geschikte autoverzekeraars. Vind je iets wat bij je past en geheel op je wensen aansluit? Dan kun je via onze website net zo makkelijk je autoverzekering afsluiten. Daarmee bedoelen we niet alleen de basisverzekering, maar ook eventueel door jou gewenste aanvullende verzekeringen.

De populairste Kia modellen op de Nederlandse snelwegen

Kia Motors is een van origine Zuid-Koreaanse autofabrikant die in de Tweede Oorlog het levenslicht zag en destijds uitsluitend fietsen en motorfietsen produceerde. Sinds de jaren zeventig produceert het merk echter ook auto’s. Alhoewel Kia zich in eerste instantie voornamelijk op de Aziatische markt richtte, is het merk inmiddels ook in Europa al een aantal decennia razend populair. Enkele van de populairste typen die op de Nederlandse snelwegen rondrijden, zijn de Kia Picanto, Kia Rio, Kia C’eed en Pro Cee’d, Sorento, Soul, Sportage, Venga en Carens.

Om deze reden koop je een Kia

Kia staat voor technische betrouwbaarheid en veiligheid. In verschillende crash tests zowel binnen Europa als op andere continenten als zeer veilig uit de bus gekomen. Ook stelt Kia hoge eisen aan zijn auto’s om deze zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. Alhoewel het aantal Kia’s op de snelwegen de afgelopen jaren wereldwijd alleen maar is toegenomen, blijkt uit onderzoek dat de milieu-impact van de autoproducent echter gedaald is. Iets waar je als Kia-eigenaar best een beetje trots op mag zijn. Daarnaast staat Kia bekend om zijn steeds weer vernieuwende technieken.

Het verzekeren van jouw Kia

Bij het bepalen van de premiehoogte van een autoverzekering voor een Kia spelen diverse factoren een rol. Dit is bijvoorbeeld de leeftijd van je auto, maar ook op jou betrekking hebbende zaken zoals je leeftijd en je woonplaats. Kia staat niet bekend als een van de merken met de beste diefstalbeveiliging, maar desondanks behoort het Zuid-Koreaanse merk niet tot de auto’s die in Nederland het vaakst gestolen worden. Wil je wel graag beschermen tegen de financiële gevolgen hiervan? Dit doe je, afhankelijk van je verzekeraar, met een WA beperkt casco of WA volledig casco Kia autoverzekering.

De verschillen tussen de basisverzekeringen op een rijtje

Ga je op zoek naar een Kia autoverzekering, dan heb je de keuze uit drie basisverzekeringen: de WA autoverzekering en de zojuist genoemde WA beperkt casco en WA volledig casco verzekering. De eerste is de wettelijk verplichte verzekering die de schade vergoedt die jij bij anderen veroorzaakt. De WA beperkt casco verzekering dekt tevens verschillende soorten schade aan je eigen auto en de WA volledig casco verzekering dekt vrijwel alle schades aan je Kia, zelfs als dit je eigen schuld is, tenzij je de schade met opzet teweegbrengt.

Online vergelijken en direct afsluiten

Vind je een Kia autoverzekering die helemaal bij jou en je wagen past? Via Autoverzekeraar.nl kun je de verzekering direct aanvragen. Wees je ervan bewust dat niet alleen de premiehoogte, maar ook de specifieke voorwaarden per verzekeraar kunnen verschillen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoogte van het eigen risico en de no-claimkorting die je bij schadevrije jaren krijgt. Een Kia autoverzekering sluit je doorgaans met een looptijd van een jaar af. Na de contractvervaldatum kun je je verzekering dagelijks, daarbij een opzegtermijn in acht nemend, opzeggen. Vul de online vergelijkingstool in en laat Autoverzekeraar.nl je helpen de beste keuze te maken.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23