Kia autoverzekering vergelijken

Nooit teveel betalen voor je kia autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Kia autoverzekering

Speciaal voor Kia-rijders hebben wij een verzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Kia autoverzekering.

Wij bieden de voordeligste autoverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw autoverzekering.

Uw autoverzekering goedkoop voor uw Kia vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste autoverzekering deals zijn die u direct bij Autoverzekeraar.nl kunt afsluiten.

U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen.

Bel ons , wij helpen u graag ! Bij Autoverzekeraar.nl vindt u gegarandeerd de goedkoopste en beste autoverzekering voor uw Kia. Binnen enkel stappen ziet u direct wie het meeste voordeel biedt bij de door u gewenste dekking.

U kunt nu eenvoudig online uw Kia auto verzekering berekenen. Ook biedt de Kia autoverzekering een basis verzekering, die u vervolgens kunt uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen.

U kunt hierbij denken aan een rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen, een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers, een schadeverzekering voor verkeersdeelnemers en een aansprakelijkheidsverzekering. Door de vergelijking te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering of motorverzekering vergelijken.

Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd autoverzekeringen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de beste autoverzekering zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Vul onze vergelijkingssoftware in en start met vergelijken op premie en voorwaarden.

Vergelijken van uw Kia personen auto

U kunt kiezen welke dekking u wilt:

  • 1. De goedkoopste en meest beperkte dekking is de WA (Wettelijk Aansprakelijkheid), de schade die u met uw auto veroorzaakt wordt alleen vergoed.
  • 2. Wilt u ook de schade aan uw eigen auto vergoed hebben bij brand, diefstal en ruitbreuk etc. dan neemt u de WA + Beperkt Casco (WA Plus),
  • 3. Moet alle schade vergoed worden dan kiest u voor de WA + Volledig Casco (All Risk), bij deze dekking wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed die u zelf hebt veroorzaakt, ook de schade door bijvoorbeeld een aanrijding. De keuze hangt sterk af van het bouwjaar en de waarde van uw auto.

Kia Motors uit Zuid korea

Kia Motors is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en productie van eigen personenauto’s en bedrijfswagens.

Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea en één in Slowakije in gebruik.

De naam ‘Kia’ komt uit het Koreaans; het karakter ‘ki’ staat voor het opkomen van de nieuwe zon, of spirituele hergeboorte.

De ‘a’ staat voor het continent waar Kia vandaan komt, Azië. Maakt men van deze twee tekens een vrije combinatie, dan krijgt men dus zoiets als ‘Opkomende zon uit Azië’.

Kia begon in 1944 met de vervaardiging van fietsen en motorfietsen. Het merk is gedurende de jaren zeventig gestart met de productie van automobielen.

Het feit dat Kia voluit nog steeds Kia Motors heet, is te danken aan het feit dat Kia Motors fietsen en motorfietsen heeft geproduceerd. In de jaren ’80 en ’90 werkten Kia en Ford Motor samen aan diverse modellen die Kia zowel in Zuid-Korea als in andere landen introduceerde.

Een voorbeeld hiervan is de Kia Pride, die werd gebaseerd op de Mazda 121. Als gevolg van de financiële crisis in Azië ging Kia failliet in 1997. Hoewel ook Ford Motor belangstelling had werd Kia in 1998 overgenomen door Hyundai Motor.

Uit deze overname ontstond een hecht samenwerkingsverband tussen Hyundai en Kia. Dit blijkt onder andere uit de onderlinge uitwisselingen van techniek en ontwerpen.

Autoverkopen in Nederland

In 2005 werd het doel bereikt waar Kia Nederland al sinds de start van de import van Kia op hoopte: de top tien halen in de Nederlandse autoverkopen en wel op plaats 10.

In april 2009 verkocht Kia in Nederland 98% minder auto’s dan een jaar eerder in dezelfde maand , hetgeen het gevolg was van het feit dat Kia Nederland werd meegesleurd in het faillissement van Kroymans.

Een paar dagen later herstarte Kia Motors Corporation de operatie in Nederland onder de naam Kia Motors Nederland. In 2009 was de cee’d het meest verkochte Kia model, gevolgd door de Picanto.

In 2011 verkocht Kia in totaal 23252 modellen en stond daarmee op plaats 10 in de autoverkoop in Nederland. De Picanto was het best verkochte model met ruim 8000 verkochte modellen.

Modellenlijn van de Kia

– Kia Picanto – Kia Rio – Kia cee’d – Kia Venga – Kia Soul – Kia Carens – Kia Optima – Kia Sportage

Kia Sorento

De Kia Sorento is een ruimere SUV. Het model is erg geliefd vanwege zijn aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ook zijn er veel tuning-onderdelen te verkrijgen voor het model, waardoor de SUV ook bij tuners in de gratie valt.

Mede dankzij dit model, is Kia in de top 10 meest verkochte auto´s terechtgekomen.

Modelgeschiedenis

De Kia Sorento zag voor het eerst het levenslicht in 2002. Een korte tijd na zijn Amerikaanse introductie op de Chicago Motor Show werd het model gepresenteerd op de Motorshow van Genève.

Het model was bij zijn introductie leverbaar met twee benzine-, en één dieselmotor, en was leverbaar in vier verschillende uitvoeringen.

Het instapmodel droeg de naam LX met zich, kia autoverzekeringdaarna kwam de EX, gevolgd door de EX Costom en de EX luxe. Uiteindelijk werden deze benamingen voor de uitvoeringen gewisseld voor Comfort (LX), Adventure (EX), M-Bition en X-Clusive (EX Luxe).

Dit gebeurde in 2005. Eind 2006 presenteerde Kia het gefacelifte model Sorento, zoals hij tot 2009 te koop was. Het aantal motoren werd gereduceerd naar twee, één benzine- en één dieselmotor, en het aantal uitvoeringen werd teruggedrongen naar drie.

Als instapversie voor de benzine uitvoeringen staat er de Adventure, gevolgd door de X-Clusive. De Dieseluitvoeringen beginnen bij de Comfort, waarna de Adventure en de X-clusive volgen. Het model steeg na deze facelift fors in prijs en is niet meer leverbaar met een lichte benzinemotor.

In 2009 werd de helemaal nieuwe Sorento gepresenteerd op de Seoul Motorshow, echter heeft deze een behoorlijke afschrijving voor de auto. Sinds september jl. staat deze bij de dealers in Nederland. De oude Sorento wordt niet meer geproduceerd, maar is in sommige Europese landen, zoals bijv Engeland, nog steeds leverbaar.

Met een vanafprijs van €29.995 is de ook nieuwe Sorento nog steeds een aantrekkelijk geprijsde auto. Het voordeel komt met name voort uit het feit, dat er nu door zuinigere motoren (groen label), veel minder CO2 taks op de Sorento wordt geheven.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23