Lexus autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je lexus autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Lexus autoverzekering

Lexus autoverzekering afsluiten? De beste keuze speciaal voor particuliere Lexus-rijders. Met een eigen polis, waarmee je zeker weet dat je de auto gewoon bij de dealer kunt laten repareren. Dat geldt voor ruitschade en andere schades, zodat er altijd gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen van de beste kwaliteit.

Uiteraard betaal je een scherpe premie en kun je rekenen op een aantal andere belangrijke voordelen. De polisvoorwaarden zijn er goed en met de dekkingen van de Lexus autoverzekering kun je er zelfs voor zorgen dat je helemaal geen eigen risico hebt. Bovendien kun je de verzekering makkelijk online afsluiten en bijvoorbeeld gebruik maken van vervangend vervoer.

Tip: verzeker je zowel jouw Lexus als de auto van je partner met deze verzekering? Jouw partner stapt in op hetzelfde bonus/malus-niveau, waardoor je zeker weet dat geen van beiden te veel betaalt.

Voordelen bij Lexus

Benieuwd naar de voordelen waarvan je profiteert als je kiest voor een Lexus autoverzekering? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Bij de Lexus-dealer
  De Lexus-dealer is jouw aanspreekpunt, net als toen je de nieuwe auto kocht. En ook als je een occasion kocht, zodat je die goed kunt verzekeren en als dat nodig is netjes kunt laten repareren. Dat doet de dealer met originele onderdelen, zodat je kunt rekenen op ultieme kwaliteit en zekerheid.
  Tip: dankzij de originele onderdelen bij reparaties blijft de uitgebreide fabrieksgarantie van jouw Lexus behouden.
 • Nieuwwaarde- of occasionwaardegarantie
  Koop je een nieuwe auto of een mooie occasion? Je wilt natuurlijk voorkomen dat je daar bij total-loss ineens veel minder voor terugkrijgt, door een lagere dagwaarde. Daarom kun je binnen de Lexus autoverzekering gebruik maken van een nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling. Dat betekent dat je een auto van hetzelfde type terug kunt kopen, als je te maken krijgt met diefstal, technisch- of economisch total loss.
 • Scherpe premie voor de polis
  Ondanks de voordelen van Lexus autoverzekering betaal je daar bovendien een scherpe premie voor. En rijd je al langere tijd schadevrij? De bonus/malus-korting loopt dan steeds verder op, waardoor je onder de streep op een voordelige manier uit bent.

5 dekkingen bij Lexus

Benieuwd naar de dekkingen waar je gebruik van kunt maken als je kiest voor een autoverzekering van Lexus? Het zijn er maar liefst 5, dus wij zetten ze voor je op een rij:

 • WA-autoverzekering
  De goedkoopste autoverzekering van Lexus, waarmee schade aan je eigen auto nooit verzekerd is. Je betaalt de laagste premie, voor een polis die vooral geschikt is voor oudere modellen waarmee je relatief weinig rijdt.
 • Beperkt Casco Occasion
  Rijd je een occasion of wordt de nieuwe auto die je reed inmiddels wat ouder? Dan is de Occasion-dekking op basis van Beperkt Casco wellicht goed geschikt. Je hebt geen eigen risico bij reparaties binnen het eigen netwerk en je kunt rekenen op een occasionwaarderegeling voor 3 jaar. Bovendien heb je recht op 10 dagen vervangend vervoer binnen de Lexus autoverzekering.
 • Volledig Casco Select
  Rijd je een nieuwe auto en wil je voordelig je auto verzekeren? Met de Select-dekking heb je recht op 1 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling. Je hebt geen eigen risico voor ruitreparaties binnen het eigen netwerk en je kunt 5 dagen gebruik maken van vervangend vervoer.
 • Volledig Casco Premium
  De meer uitgebreide dekking voor nieuwe of andere jonge auto’s is die op basis van Premium. Je hebt geen eigen risico bij reparaties binnen het eigen netwerk en je hebt 3 jaar recht op nieuwwaarde of occasionwaarde bij total loss. Als de auto bij de garage staat kun je zelfs 30 dagen gebruik maken van vervangend vervoer.
 • Volledig Casco Excellent
  De meest uitgebreide dekking is die op basis van Excellent. Het eigen risico betaal je ook niet als je een ruitreparatie elders dan bij de dealer uit laat voeren. Bovendien heb je recht op maar liefst 5 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling en kun je 30 dagen gebruik maken van vervangend vervoer.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Benieuwd waarom de Lexus autoverzekering een goede keuze is als je die online afsluit via Autoverzekeraar ? We bieden je een aantal aantrekkelijke voordelen, waar je geen gebruik van kunt maken als je de polis afsluit via de dealer:

 • Gratis verhaalbijstand
  Krijg je te maken met een schadeclaim, die je moet indienen bij een andere verzekeraar? Het kan een juridisch steekspel worden, waardoor het niet zo makkelijk is om de schade aan jouw Lexus vergoed te krijgen. Met verhaalbijstand staan we je juridisch bij, waardoor je de claim zelf niet hoeft in te dienen.
 • Gratis polischeck
  We helpen je in de gaten te houden of de polis nog past bij de auto die je rijdt. Zo voorkomen we dat je te veel premie betaalt of dat je had kunnen rekenen op een betere dekking. Met onze polischeck zorgen we ervoor dat jouw Lexus autoverzekering nog steeds de juiste keuze is.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Uiteraard ben je direct verzekerd, als je online de Lexus autoverzekering aanvraagt. Je kunt gebruik maken van de voorlopige dekking. Het betekent dat je snel de weg op kunt, waarna de verzekeraar de gegevens controleert om je definitief te kunnen accepteren.

Lexus autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Zeker weten dat het snel geregeld is en dat je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt? Wij zorgen ervoor dat je met de autoverzekering van Lexus of de polis direct autoverzekering een goede keuze maakt. Voor een uitgebreide dekking waar je wat aan hebt als er een keer wat aan de hand is. Om je daarover geen zorgen te hoeven maken, als je zoekt naar een Lexus autoverzekering waarop je kunt vertrouwen.

Meer weten over de Lexus autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • lexus autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23