mitsubishi autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je mitsubishi autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Mitsubishi autoverzekering

Een Mitsubishi verzekeren is bij ons heel makkelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle merken auto’s. Wij vergelijken op premie en de polisvoorwaarden. Daardoor kun je voor jezelf altijd de beste autoverzekering voor je Mitsubishi selecteren.

Rijdt je schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%. Heb je al schadevrije jaren opgebouwd met je vorige autoverzekering. Dan nemen wij deze over na ontvangst van een geldige royementsverklaring.

Mitsubishi vergelijken

Vergelijk nu uw Mitsubishi autoverzekering via Autoverzekeraar.nl

Onze Vergelijker toont de laagste premie voor jouw Mitsubishi. Vergeet niet: De actuele premie voor jouw type auto varieert erg per verzekering.

Goedkoopste Mitsubishi autoverzekering afsluiten

De laagste premie voor de Mitsubishi nodig? Maak een keuze uit onze autoverzekeringen. Belangrijk zijn je kenteken, huisnummer, en het eventuele aantal schadevrije jaren. Welke factoren spelen nu een rol. De belangrijkste onderdelen zijn: de postcode van de regelmatige bestuurder, Gegevens van de auto, de verwachte kilometrage, en de leeftijd van de automobilist. Daarnaast zijn de gewenste dekking, hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt en de waarde van je auto belangrijk.

Mitsubishi

Volgend op Japan’s capitulatie in de Tweede Wereldoorlog werden alle Zaibatsu’s door de geallieerden gedwongen zich op te splitsen. Mitsubishi autoverzekeringMitsubishi Heavy Industries werd in drie regionale bedrijven gedeeld. Elk van die delen was betrokken bij de ontwikkeling van de auto. Na de oorlog had Japan vooral gebrek aan bedrijfsvoertuigen.

In 1946 werd een bus geïntroduceerd die op meerdere brandstoffen reed. Een jaar later werd een elektrische bus gelanceerd. Er werden in die tijd ook een vrachtwagen met luchtvering en een met een kantelcabine geïntroduceerd. Vanwege het ernstige brandstoftekort die eerste jaren concentreerde Mitsubishi zich verder vooral op de scooter.

Mitsubishi’s geschiedenis in de automobielindustrie gaat terug tot 1917. In dat jaar werd de Mitsubishi Model A geïntroduceerd als de eerste in serie gebouwde auto in Japan. Deze met de hand gebouwde 7-zitter was gebaseerd op de FIAT Tipo 3 en bleek erg duur tegenover de in massa gebouwde Europese en Amerikaanse concurrentie.

Tot 1921 werden er slechts 22 exemplaren van gebouwd. In de twee daarop volgende decennia groeide Mitsubishi uit tot een innovator. Het merk ontwikkelde Japan’s eerste dieselmotor, een prototype met vierwielaandrijving, een dieselaangedreven vrachtwagen en een bus; die laatste onder de naam Fuso.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23