Peugeot autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je peugeot autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND

GRATIS POLISCHECK

DIRECT VERZEKERD


Het afsluiten van de beste Peugeot autoverzekering

Wil jij graag een Peugeot autoverzekering afsluiten? Dan helpt Autoverzekeraar je graag bij het vinden van de beste keuze als je in een Peugeot rijdt. Peugeot geeft je de mogelijkheid om zowel via de dealer als bij ons online je verzekering af te sluiten. In beide gevallen kun je altijd met schade terecht bij de originele dealer van je auto zodat je zeker bent dat je auto gerepareerd wordt met alle originele onderdelen van Peugeot.

Over Peugeot autoverzekering

Een autoverzekering bij Peugeot biedt een aantal verschillende mogelijkheden binnen je dekking aan. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een lage prijs en een lage dekking of een volledige dekking met een hoger budget. Er is voor ieder z’n wensen een passend pakket te vinden. Alle pakketen zijn samengesteld op basis van een ruime vergoeding en top service bij mogelijke problemen. Als je op zoek bent naar een Peugeot autoverzekering, dan zoek je naar de PSA. Het merk is namelijk onderdeel van dit bedrijf. Je kunt altijd je auto verzekeren bij een andere verzekeringsmaatschappij , mocht je dat prettig vinden.

Voordelen van Peugeot

Nu is het niet gek dat je je afvraagt wat de werkelijke voordelen van een Peugeot autoverzekering dan zijn. Daarom vindt je hier een aantal pluspunten op een rijtje.

 • Herstel bij de dealer
  De service die je binnen deze verzekering kunt verwachten is excellent en alleen voor Peugeot-rijders. Hierdoor krijg je echt service die gemaakt is voor jouw auto. Het eerste grote voordeel is dat je in geval van schade kunt rekenen op de beste service bij de autogarage. Je kunt met de PSA Assurance-verzekering gewoon bij je dealer terecht en dit geeft voor jou extra zekerheid dat je goed terecht komt en dat je auto zo goed mogelijk wordt hersteld.
 • Originele Peugeot-onderdelen
  Doordat je bij je betrouwbare dealer de reparatie laat uitvoeren weet je gelijk dat ieder onderdeel wordt vervangen met de originele en betrouwbare Peugeot auto onderdelen. Na je auto uit de reparatie komt is het dus echt weer gloednieuw en kun jij met volledig vertrouwen de weg op.
 • Nieuwwaarde- en occasionwaarde regeling
  De PSA Assurance-verzekering werkt daarnaast met de zogenaamde Nieuwwaarde- en occasionwaarde regeling. Deze loopt tussen de 1,3 of 5 jaar en hangt af van welke dekking je hebt gekozen.
 • Vervangend vervoer
  Mocht je auto bij de dealer worden gerepareerd? Dan krijg je bij PSA Assurance altijd een vervangend voertuig zodat je gewoon je dagelijkse dingen kunt blijven doen. Het maakt niet uit of dit nodig is voor een periode van 5 of wel 30 dagen. Je zult altijd een vervangend voertuig krijgen.
 • Laag of geen eigen risico
  De Peugeot autoverzekering werkt met een erg laag eigen risico. Mocht je kiezen voor een uitgebreide dekking dan is er zelfs spraken van helemaal geen eigen risico. Hierdoor zal je niet snel voor onverwachtse hoge kosten komen te staan en dit maakt de autoverzekering nog meer betrouwbaar

Drie dekkingen bij PSA Assurance

De PSA Assurance komt in drie verschillende dekkingen voor jouw Peugeot autoverzekering. Daarnaast vallen deze drie dekkingen in drie verschillende categorieën. We zetten ze voor je op een rij:

 • Dekkingen voor personenauto’s
  De eerste categorie is specifiek voor de dekking voor je personenauto’s. Binnen deze categorie vallen de volgende drie basisdekkingen. Je kunt kiezen tussen de Wettelijke Aansprakelijkheids-polis. Dit is de goedkoopste en is alleen schade aan een ander verzekerd. Met de Wettelijke Aansprakelijkheid met Beperkte Casco krijg je zowel dekking voor schade aan een anders als dekking voor zaken zoals het weer, diefstal, ruitschade en andere zaken. Met de Volledige Casco krijg je een volledig pakket waar ook de schade die je zelf hebt veroorzaakt wordt gedekt.
 • Dekkingen voor bedrijfsauto’s
  Hier kun je kiezen tussen dezelfde drie basisdekkingen als de personenauto’s. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat bij de bedrijfsauto’s er een andere vergoeding en premie zal gelden dan bij de personenauto’s.
 • Aanvullende modules
  Hier kun je je basispakket uitbreiden met andere zaken. Je kunt kiezen tussen een ongevallenverzekering inzittenden, een schadeverzekering inzittenden en een verhaalrechtsbijstand motorrijtuigen.

De Peugeot autoverzekering van PSA is zowel voor een nieuwe als gebruikte Peugeot beschikbaar om af te sluiten. Daarnaast helpt PSA Assurance je ook gemakkelijk met het omzetten van je oude autoverzekering naar de PSA autoverzekering.

Voordelen van Autoverzekeraar.nl

Bij autoverzekeraar.nl kun je terecht voor het afsluiten van jouw Peugeot autoverzekering. Dit brengt ook enkele voordelen met zich mee. Ten eerste staat het team klaar om jou advies te geven over het kiezen van de beste en de meest betrouwbare Peugeot verzekering. Bovendien profiteer je standaard van:

 • Gratis verhaalbijstand
  Als je de verzekering via autoverzekeraar hebt afgesloten dan geniet je van gratis verhaalbijstand. Dit kan erg handig zijn voor als je de schade van een tegenpartij moet claimen en de verzekeraar van de tegenpartij erg lastig doet. In zo’n geval staat er hulp klaar om jou te helpen met het invullen van de juiste informatie om jou gelijk te krijgen. Deze service wordt aangeboden zonder dat jij er een hogere premie op betaald.
 • Gratis polis check
  Daarnaast krijg je bij ons gratis een polis check. Mocht je twijfelen of je wel de goede verzekering hebt gekozen voor jouw auto? Dan kun je door middel van de polis check snel zien of de Peugeot autoverzekering nog steeds de goedkope autoverzekering is voor jou is. Mocht je er voor kiezen om over te stappen omdat je dan mindere premie hoeft te betalen, dan helpt autoverzekeraar je mee.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Als laatste kun je de Peugeot autoverzekering gemakkelijk online aanvragen via de website. Vanaf het moment dat je de laatste informatie hebt doorgegeven, ben je direct verzekerd. Hierdoor kan je gelijk zonder zorgen de weg op.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • peugeot autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23