Renault autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je renault autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Renault autoverzekering

Renault autoverzekering afsluiten? Kies de beste verzekering voor jouw nieuwe of gebruikte auto, met de belangrijke voordelen van het merk. Om bij Renault jouw auto te verzekeren, met de dekking waar je naar op zoek bent.

Wil je jouw nieuwe auto zo compleet mogelijk verzekeren? Of zoek je een scherpe premie voor de gebruikte Renault die je rijdt? Vind eenvoudig de verzekering die je zoekt, dankzij de mogelijkheden die we overzichtelijk voor je op een rij zetten. De makkelijkste manier om daar een keuze uit te maken, aan de hand van de belangrijkste voordelen.


Voordelen bij Renault

Benieuwd naar de voordelen van de Renault verzekering voor jouw auto? We zetten ze voor je op een rij:

 • Tot 5 jaar nieuwwaardedekking
  Jij bent trots op je nieuwe auto en je gaat daar natuurlijk zuinig mee om. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, waardoor er altijd wat kan gebeuren. Het hoeft bovendien niet jouw schuld te zijn als je betrokken raakt bij een ongeluk. Raakt jouw auto total-loss en kun je daar niet meer mee rijden? Je kunt gebruik maken van de uitgebreide nieuwwaarderegeling van Renault. Die is beschikbaar tot maximaal 5 jaar. In die periode krijg je dan niet de dagwaarde uitgekeerd, maar een bedrag dat hoog genoeg is om er een nieuwe vergelijkbare Renault of andere auto van te kopen.
  Uiteraard geldt de nieuwwaarderegeling zowel voor total-loss als voor diefstal. Wordt de auto van de oprit of elders gestolen? Binnen de 5 jaar na aanschaf kun je gewoon een nieuwe kopen.
 • Ook voor niet-Renault-modellen
  Uiteraard is de Renault autoverzekering er voor alle modellen die je van dit merk koopt. En rijd je een auto van een ander merk? Dan kun je daar ook zonder problemen gebruik van maken. Handig, als je bijvoorbeeld een tweede of een derde auto wilt verzekeren van een ander merk dan Renault. Uiteraard kun je rekenen op dezelfde goede voorwaarden, om je daar geen zorgen over te maken.
 • Vakkundig schadeherstel
  Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat er specialisten aan je auto werken als er een keer wat aan de hand is. Met de autoverzekering van Renault weet je zeker dat het de monteurs van de dealers zijn die er voor je mee aan de slag gaan. Zij gebruiken originele onderdelen en weten hoe de auto in elkaar moet zitten. Om schade vakkundig te herstellen of om er met een reparatie voor te zorgen dat die weer als nieuw zal rijden.
 • Geen kosten voorschieten
  Moet je een dure reparatie laten uitvoeren en zijn de kosten gedekt door jouw Renault verzekering? Het is dan niet nodig om de kosten eerst voor te schieten. In plaats daarvan worden de kosten meteen vergoed aan de dealer, waardoor die je geen rekening hoeft te sturen. Een prettig idee, omdat je de auto gewoon kunt laten maken zonder dat je daarbij eerst (hoge) bedragen dient te betalen.
 • Opzegservice: makkelijk overstappen
  Wil je overstappen van een andere verzekeraar naar Renault? Het merk maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Je hoeft zelf niet allerlei papieren in te vullen en het is zelfs niet nodig om je oude polis op te zeggen. In plaats daarvan kun je bij Renault aangeven dat je er graag een autoverzekering wilt afsluiten. Zij zeggen de oude verzekering voor je op, waardoor je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Mogelijkheden: dekkingen en extra’s

Benieuwd naar de dekkingen en extra’s die er beschikbaar zijn bij Renault? Je kunt er de WA-autoverzekering afsluiten als je zoekt naar de laagste premie met de minimaal verplichte dekking. Je bent verzekerd voor de schade die je bij anderen veroorzaakt, zowel aan personen als aan voertuigen en hun spullen. Het is de minimaal verplichte dekking, waarbij je schade aan jouw eigen auto altijd zelf moet betalen.

De dekking kun je uitbreiden met Beperkt Casco. Je dekt dan ook schade aan jouw eigen auto, als je daarvoor niet zelf verantwoordelijk bent. Het gaat bijvoorbeeld om schade door storm, brand en diefstal. Schade aan jouw eigen auto die je zelf veroorzaakt betaal je zelf.

Wil je ook de schade die je zelf aan jouw auto veroorzaakt laten dekken? Dan kies je de WA Volledig Casco-dekking, die we ook wel kennen als Allrisk. Het is uiteraard belangrijk dat je de schade niet met opzet veroorzaakt.
Bovenop de reguliere dekkingen kun je bij Renault gebruik maken van bijvoorbeeld een Schadeverzekering Inzittenden. Het is een dekking voor anderen die met je meerijden. Is er sprake van een verkeersongeval en ontstaat er schade aan personen en/of hun spullen? Je krijgt de schade vergoed, waarmee je voorkomt dat zij zelf voor de kosten opdraaien of jij die dient te vergoeden.

Renault autoverzekering: vergelijken en afsluiten

Enthousiast over de Renault autoverzekering en wil je die vergelijken met wat er nog meer beschikbaar is? We laten je bij Autoverzekeraar.nl graag zien hoe je jouw auto het best kunt verzekeren. Met een dekking bij Renault of bij een van de andere verzekeraars, onafhankelijk van het merk dat je rijdt. Voor een polis waar je op kunt vertrouwen, zonder dat je daar een hoge premie voor betaalt.

Vind je de beste autoverzekering waar je naar zoekt, bij Renault of een van de andere verzekeraars? Je kunt online de verzekering aanvragen, door jouw gegevens in te vullen. Je ontvangt dan een tijdelijke dekking, waarmee je meteen de openbare weg op mag. De verzekeraar controleert de gegevens en zal het je laten weten of je definitief wordt geaccepteerd. Als dat het geval is ontvang je de groene kaart en ben je minimaal een jaar lang verzekerd.

Meer weten over de Renault autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • renault autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23