Seat autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je seat autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Jouw Seat autoverzekering

Ben je in het bezit van een Seat, dan helpt autoverzekeraar.nl je snel verder met het vinden van een passende Seat autoverzekering. Het merk Seat is al sinds het begin een groot succes op de auto markt. Met een flink aantal iconische modellen die Seat heeft ontworpen en heeft geproduceerd voor een groot publiek, is het niet gek dat ze zo snel zijn gegroeid. Daarom moet je een goede autoverzekering afsluiten voor jouw auto.

Over Seat

Het was in 1950 dat de Sociedad Espaniola de automaviles de Turismo, S.A werd opgericht. In 1975 besloot het zichzelf Martorell Technical Centre te noemen en in dat zelfde jaar werd het bedrijf overgenomen door Authi. Het bedrijf maakte tot 1986 vooral licentie auto’s die erg gelijkwaardig waren aan de Volvo, maar kregen de merknaam Seat.

Neem bijvoorbeeld de Seat Panda 34. In bijna heel Europa werd deze auto verkocht onder de naam Fiat Panda 34. De bekende Seat Ibiza verscheen in 1984 op de auto markt en droeg veel gelijkenissen met de Fiat Uno. In 1985 besloot Volkswagen 51% van de aandelen te kopen en in 1990 had het vrijwel alle aandelen in handen. In 1993 kwam de vernieuwde Seat Ibiza op de markt en in de jaren erna kwamen de andere modellen uit zoals de Seat Leon en de Seat Alhambra. De Ibiza bleef een grote favoriet op de markt en daarom onderging dit model een flink aantal herontwerpen om steeds modern en hedendaags te blijven.

De latere ontwikkelingen van Seat

Vanaf 1990 was Seat flink aan het investeren in alle modellen. Het bracht een flink aantal nieuwe modellen op de markt en in de loop van de jaren bleef het deze klassiekers herproduceren met kleine aanpassingen aan het ontwerp of de technologie zodat het relevant voor de tijd bleef. In 2007 werd het assortiment van Seat uitgebreid met het nieuwe ontwerp, namelijk de Altea XL Stationwagon. Van dit model kwam ook een cross over van uit. De Altea heeft in de loop van de jaren alleen nog kleine facelifts ondergaan. In 2011 kwam de Seat Mii in productie en dit model was geïnspireerd op de Volkswagen Up!. Heet model dient als een kleine 3-deurs auto die ideaal is voor in de stad. Het is tevens de opvolger van de Seat Arosa, die van de markt was gehaald in 2004. Dit model was erg populair en daarom kwam er naast de 3-deurs, ook een 50-deurs uit zodat het een groter publiek kan aanspreken.

Seat in 2012

In 2012 ging Seat voor een herpositioneren van hun eigen merk. Ze groeide van acht dealers naar een plan van vijftien dealers op de Chinese markt. Daarnaast besloot het een nieuw logo te ontwerpen wat net wat meer stijlvoller en strakker moest dan het oude logo. Deze factoren verwoordde namelijk de elegantie en precisie die Seat in zijn ontwerpen wilde brengen. Met de grote groei van het bedrijf en zijn motiverende visie, is het zich gaan ontplooien in het veld van engineering en kwaliteit van de motors. Het nieuw logo en de nieuw features werden gepresenteerd in de nieuwe Seat Leon aan publiek in 2012 op de Paris Motor Show. Dit model ging vanaf toen officieel de strijd aan met de rest van de compacte middenklassers binnen het Europese segment.

Het voordeel van autoverzekeraar.nl

Autoverzekeraar.nl is een platform gecreëerd om jou te helpen met het afsluiten en vinden van een goedkope autoverzekering voor je Seat. De service is zo gemaakt dat het naast goede hulp, ook nog een aantal andere voordelen met zich meebrengt. Het team bij autoverzekeraar staat altijd klaar om jou advies te geven. Het platform is volledig online dus het is op ieder moment van de dag beschikbaar om de beste Seat autoverzekeringen op te vinden.

Daarnaast krijg je bij autoverzekeraar gratis verhaalbijstand als je via de site een verzekering hebt afgesloten. De verhaalbijstand helpt jou graag verder met het afhandelen van papierwerk in geval van een ongeluk. Mocht je schade kunnen claimen van de tegenpartij en zorgt de verzekeraar van deze tegenpartij voor problemen, dan helpt de verhaalbijstand je om jouw recht te ontvangen.

Ook kun je gemakkelijk via de website een polis check doen wat laat zien wat de voordeligste Seat autoverzekering is voor jou. Dit is ook geheel vrijblijvend en is puur gemaakt om jou te helpen met het vinden van de beste prijs. Als je bent overtuigd van een specifieke verzekering en je hebt deze afgesloten via autoverzekeraar.nl, dan krijg je zelfs nog 14 dagen bedenktijd. Als je toch je nieuwe verzekering wilt stopzetten, dan krijg je je geld gewoon terug.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • seat autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23