Skoda autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je skoda autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Skoda autoverzekering

Skoda is een van oorsprong Tsjechisch automerk dat tot in de jaren negentig vooral nog als goedkope speler op de markt werd gezien. Vandaag de dag is dat wel anders. Skodabezitters zijn erg positief te spreken over de betrouwbaarheid van hun wagen. Bovendien zijn de auto’s tegenwoordig met geavanceerde Volkswagentechnieken uitgerust, wat ze ook in de toekomst aantrekkelijke wagens maakt. Om zo lang mogelijk met een optimaal prettig gevoel in jouw Skoda te kunnen rondrijden, is een goedkope autoverzekering belangrijk. Autoverzekeraar.nl helpt je die graag vinden.

Skoda door de jaren heen

Autofabrikant Skoda zag in 1895 het levenslicht en heette toen nog Laurin Klement. Na de Tweede Wereldoorlog werd het een staatsbedrijf. Aan het zo innovatieve karakter van de fabrikant leek daarmee een einde te komen. Na de val van het communisme aan het begin van de jaren negentig werd Skoda echter door Volkswagen overgenomen, wat leidde tot een flink aantal modellen die internationaal, en ook in Nederland, gretig aftrek vonden.

De premie van een Skoda autoverzekering

De moderne Skoda’s staan tegenwoordig bekend als goed vormgegeven en ontworpen wagens. Een bijkomend voordeel is dat de prijzen van dit merk relatief laag zijn, waardoor Skoda’s geliefde gezins- en zakenauto’s zijn. Het rijcomfort en gemak zorgen ervoor dat vele Skodarijders nooit meer iets anders willen. Een auto die niet duur is in aanschaf betekent ook een auto waarvoor je een niet al te hoge verzekeringspremie zult betalen. Bovendien behoort Skoda binnen Nederland niet tot de auto’s met een hoog diefstalrisico.

WA, WA+ en allrisk

Ben je op zoek naar een autoverzekering voor je Skoda, dan heb je de keuze uit drie basisverzekeringsvormen. Met een WA verzekering sluit je de wettelijk verplichte autoverzekering af, waarmee je gedekt bent voor schade die je onverhoopt bij anderen aanricht. De WA+ verzekering vergoedt behalve schade aan anderen ook diverse andere oorzaken van schade, zoals weersomstandigheden en aanrijdingen met wild. Met een allrisk Skoda autoverzekering ben je tegen vrijwel alles verzekerd. De premiehoogte is uiteraard afhankelijk van de verzekeringsvorm die je kiest, maar ook van welk model je rijdt. Voor een miniklasse betaal je minder dan voor een SUV.

Je Skoda autoverzekering afsluiten via Autoverzekeraar.nl

Autoverzekeraar.nl heeft een ruime ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen voor een Skoda. Inmiddels zijn al duizenden bestuurders je voorgegaan. Nadat je de online vergelijkingstool hebt ingevuld, vergelijkt Autoverzekeraar.nl in slechts een paar minuten een zeer groot aantal verzekeringen voor je. Dat scheelt je dus behoorlijk veel tijd. Bovendien kun je direct de Skoda autoverzekering afsluiten. De verzekeringsaanvraag zal snel worden beoordeeld.

Voor welke dekkingsvorm kies jij?

Ben je op zoek naar een Skoda autoverzekering, dan heb je de keuze uit drie verschillende dekkingsvormen: de wettelijk verplichte WA autoverzekering waarmee schade die je bij anderen veroorzaakt is gedekt, de iets bredere WA+ verzekering en ten derde de allrisk verzekering, waarmee vrijwel alle schade is gedekt. Bovenop de basis autoverzekering voor je Skoda, kun je via Autoverzekeraar.nl ook direct aanvullende verzekeringen zoals een rechtsbijstandverzekering of een schadeverzekering voor inzittenden afsluiten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • skoda autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23