Smart autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je smart autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


De juiste Smart autoverzekering

Ben jij de (nieuwe) eigenaar van een Smart en op zoek naar een geschikte verzekering voor jouw compacte stadsauto? Dan ben je bij Autoverzekeraar.nl aan het juiste adres. Smart zag in 1993 het levenslicht. De auto’s van dit merk werden geproduceerd met als doel daarmee comfortabel in een drukke stad te kunnen rijden. Smarts zijn comfortabel ingericht en wendbaar en hebben bovendien een onderscheidend uiterlijk. Voor korte reizen zijn ze ideaal. En alhoewel men met een Smart vaak wat minder kilometers aflegt, is een goede verzekering niet minder belangrijk.

Compact, zuinig en behendig

Smart staat wereldwijd bekend om zijn compacte tweepersoonsauto’s. Vanwege de kleine omvang van de wagens zijn ze in grote steden razend populair. Je snel ergens langs manoeuvreren? Die krappe parkeerplek bemachtigen? Bestuurders van een Smart krijgen het voor elkaar. Een Smart heeft een kleine motor en is daardoor zuinig in zijn benzineverbruik. En alhoewel de snelheid van de eerste Smarts voorheen behoorlijk gelimiteerd was, halen de meesten tegenwoordig een snelheid van 140 kilometer per uur. Zo is het ook in harder rijdend verkeer veilig rijden.

De premiehoogte van je Smart autoverzekering

Wat een Smart autoverzekering kost, is afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt de leeftijd van je wagen net als de specifieke uitvoering ervan een rol. Ook de hoeveelheid accessoires bepalen deels de premiehoogte van een Smart autoverzekering. Of je een standaard Pure of uitgebreide Passion rijdt, maakt dus veel verschil. Heeft je Smart een speciaal design? Of rijd je misschien een elektrisch model? Ook dat speelt een rol in de premiehoogte van een Smart autoverzekering. Voer je gegevens in de online vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl in en ontdek welke maandelijkse premie verzekeraars voor jouw wagen vragen.

De voordelen van het verzekeren van een Smart

Zelfs als je voor een standaard WA autoverzekering gaat, speelt het gewicht van je auto een rol. Wat dat betreft zit je met een compacte auto als een Smart wel goed. Veroorzaak je met jouw wagen schade, dan zal deze schade door het beperkte gewicht van je auto veel minder groot zijn. Je verzekeraar hoeft de tegenpartij dan een veel lager bedrag te vergoeden. Een WA autoverzekering voor een Smart is dus behoorlijk goedkoop.

Ook bij het afsluiten van een aanvullende verzekering zoals een ongevallen inzittendenverzekering levert de kleine maat van je auto een voordeel op. Net als bij de daihatsu. Omdat er nooit meer dan twee personen in je auto passen, betaal je bij sommige verzekeraars een lagere premie.

Een autoverzekering voor een elektrische Smart

Zoek je naar een Smart autoverzekering voor elektrische exemplaren? Ook dan heb je de keuze uit drie dekkingen: WA, beperkt casco (ook wel WA+ genoemd) en volledig casco oftewel allrisk. Elektrische auto’s zijn vaak redelijk nieuw en daardoor ook prijzig in de aanschaf. In dat geval is het verstandig om voor een allrisk Smart autoverzekering te kiezen. Bovendien raakt bij een aanrijding de accu vaak instabiel, wat het duurste onderdeel van een elektrische auto is.

Een Smart autoverzekering vinden met behulp van Autoverzekeraar

Door de online vergelijkingstool van Autoverzekeraar.nl in te vullen, ontdek je in een mum van tijd welke verzekering voor jou het gunstigst is. Dit betekent niet alleen de verzekering met de laagste prijs, maar ook met de beste voorwaarden. Zaken zoals de leeftijd van je auto en de hoeveelheid opgebouwde schadevrije jaren spelen natuurlijk een rol. Zijn er geen bijzonderheden, dan kun je je autoverzekering direct afsluiten en de weg op!


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • smart autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23