Voogd en voogd autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Nooit meer teveel betalen voor je
voogd autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Voogd en voogd autoverzekering

Voogd en Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf. Zij specialiseren zich voornamelijk in autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort. Voogd & Voogd is een volmachtkantoor. Het is een belangrijke schakel tussen 2000 professionele tussenpersonen en 23 verzekeraars. Voogd heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Middelharnis. Daarnaast hebben zij nog kantoren in Rotterdam en Roosendaal. Omdat het een volmachtkantoor is kan deze namens diverse verzekeraars autoverzekeringen aanbieden. Uw autoverzekering aanvragen worden uitermate snel en betrouwbaar verwerkt en hierdoor is Autoverzekeraar.nl in staat om binnen twee dagen na een aanvraag van de voogd autoverzekering polis in de bus van de klant te hebben. Voogd en Voogd verzekeringen kenmerkt zich door een ruime acceptatie of zeer lage premie. U kunt bij ons meteen een autoverzekering online afsluiten.

 • De AutoVoordeelPolis van Voogd en Voogd is een autoverzekering waar ervaren automobilisten profiteren van een premiekorting. De korting bedraagt maximaal 5 procent van de verzekeringspremie.
 • De AutoPrismaVerzekering: kent een standaard dekking voor accessoires ter waarde van 500 euro. De verzekering werkt niet met een bonus malus systeem.
 • Een AutoExcellentPolis: kan worden afgesloten door automobilisten van 28 jaar of ouder De verzekering kent een uitgebreide nieuwwaarderegeling.
 • De AutoErbijPolis is een verzekering die kan worden afgesloten op de tweede gezinsauto. Een autoverzekering van Voogd en Voogd kent looptijd van 1 jaar. Daarna is de autoverzekering dagelijks op te zeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wat doet Voogd & Voogd?

Voogd & Voogd is de administratieve schakel tussen verzekeraars en bemiddelaars in schadeverzekeringen en de voogd en voogd autoverzekering. Voogd en voogd autoverzekeringAls gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT-dienstverlener vertegenwoordigen zij de belangrijkste Nederlandse verzekeraars. Zij bieden de Autoverzekeraar.nl een innovatieve Backoffice en verzorgen voor ons de administratie, premie-incasso en schadeafhandeling van onder andere auto-, opstal-, aansprakelijkheids-, reis- en zakelijke verzekeringen. U kunt niet rechtstreeks zaken met hen doen, maar uitsluitend met de bemiddelaars waarmee zij samenwerken. U kunt direct op onze site online verzekeringen vergelijken en afsluiten. U bent daarna direct verzekerd en hebt uw polis binnen enkele dagen in huis.

Veilig en vertrouwd

Wanneer u via Autoverzekeraar.nl een verzekering afsluit, bent u er zeker van dat uw verzekering bij een door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) erkende bemiddelaar wordt ondergebracht.

Meld uw schade

Wilt u een schade melden? Neem dan direct contact op met Autoverzekeraar.nl. Wij behartigen uw belangen en wij zijn altijd uw eerste aanspreekpunt. Op uw polis is een clausule opgenomen inzake vergoeding bij schade aan een (motor)rijtuig. Dit houdt in dat u profiteert van een aantal voordelen wanneer u de schade laat herstellen door een met Voogd & Voogd samenwerkende schadehersteller.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23