Voogd en voogd autoverzekering

Voogd & Voogd

Nooit meer teveel betalen voor je
voogd & voogd autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Voogd en voogd autoverzekering

Voogd en Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf. Zij specialiseren zich voornamelijk in autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort.

Het is een volmachtkantoor. Het is een belangrijke schakel tussen 2000 professionele tussenpersonen en 23 verzekeraars. Voogd heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Middelharnis. Daarnaast hebben zij nog kantoren in Rotterdam en Roosendaal. Omdat het een volmachtkantoor is kan deze namens diverse verzekeraars autoverzekeringen aanbieden. Uw autoverzekering aanvragen worden uitermate snel en betrouwbaar verwerkt. Hierdoor hebben wij binnen twee dagen de polis in de bus van de klant.

Voogd en Voogd verzekeringen

Voogd verzekeringen kenmerkt zich door een ruime acceptatie of zeer lage premie. U kunt bij ons meteen een autoverzekering online afsluiten.

 • De Auto Voordeel Polis is een autoverzekering waar ervaren automobilisten profiteren van een premiekorting. De korting bedraagt maximaal 5 procent van de verzekeringspremie.
 • De Auto Prisma Verzekering kent een standaard dekking voor accessoires ter waarde van 500 euro. De verzekering werkt niet met een bonus malus systeem.
 • Een Auto Excellent Polis kan worden afgesloten door automobilisten van 28 jaar of ouder De verzekering kent een uitgebreide nieuwwaarderegeling.
 • De Auto Erbij Polis is een verzekering die kan worden afgesloten op de tweede gezinsauto. De autoverzekering kent looptijd van 1 jaar. Daarna is de autoverzekering dagelijks op te zeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wat doet Voogd & Voogd?

Voogd en Voogd is de administratieve schakel tussen verzekeraars en bemiddelaars. In schadeverzekeringen en de autoverzekering. Voogd en voogd autoverzekeringAls gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT-dienstverlener vertegenwoordigen zij de belangrijkste Nederlandse verzekeraars.

Zij bieden de Autoverzekeraar.nl een innovatieve Backoffice en verzorgen voor ons de administratie. Daarnaast ook de premie-incasso en schadeafhandeling. Van onder andere auto-, opstal-, aansprakelijkheid-, reis- en zakelijke verzekeringen. U kunt niet rechtstreeks zaken met hen doen, maar uitsluitend met de bemiddelaars waarmee zij samenwerken. U kunt direct op onze site online verzekeringen vergelijken en afsluiten. U bent daarna direct verzekerd en hebt uw polis binnen enkele dagen in huis.

Veilig en vertrouwd

Sluit via Autoverzekeraar.nl een verzekering af. Dan bent u er zeker van dat uw verzekering bij een door de AFM erkende bemiddelaar wordt ondergebracht.

Meld uw schade

Wilt u een schade melden? Neem dan direct contact op met Autoverzekeraar.nl. Wij behartigen uw belangen en wij zijn altijd uw eerste aanspreekpunt. Op uw polis is een clausule opgenomen inzake vergoeding bij schade aan een (motor)rijtuig. Dit houdt in dat u profiteert van een aantal voordelen. Dus laat uw schade herstellen door een met ons samenwerkende schadehersteller.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23