Nedasco autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Nooit meer teveel betalen voor je nedasco autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Nedasco autoverzekering

Nedasco is de verzekeringsspecialist op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen (particulier en zakelijk)
  • Zorgverzekeringen   (particulier en zakelijk)
  • Inkomensverzekeringen (zakelijk)

Huismerk nedasco voordeelpakketten

Daarnaast heeft Nedasco de volgende huismerkproducten en voordeelpakketten:

  • Nedasco Stapelpolis Particulieren
  • Nedasco Voordeelpakket Particulieren
  • Nedasco Voordeelpakket Bedrijven
  • Nedasco Gezond Werken Pakket (winnaar Gouden Schild 2010!)
  • Wegam

Nedasco Stapelpolis Particulieren

Met de Stapelpolis Particulieren bent u compleet verzekerd. De stapelpolis kent de volgende rubrieken: woonhuis, inboedel, vakantie, ongevallen, aansprakelijkheid of rechtsbijstand.

Nedasco Voordeelpakket Particulieren

Met het Nedasco Voordeelpakket Particulieren combineert u zelf verzekeringen van verschillende maatschappijen in een pakket. U heeft de unieke mogelijkheid om online particuliere verzekeringen, inclusief nedasco autoverzekering, van maar liefst 18 maatschappijen te combineren in één pakket. Op deze manier bieden wij u een pakket op maat met de best passende verzekeringen.

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven

Werkt u in het midden- en kleinbedrijf? Dan kunnen wij het Nedasco Voordeelpakket Bedrijven aanbieden. Het pakket bevat bedrijfsmatige schadeverzekeringen van onze volmacht maatschappijen.

De Nedasco Wegam-verzekering

Met de Wegam-verzekering is de werkgever gedekt tegen aansprakelijkheid en schadevergoedingsplicht, bij schade van een werknemer tijdens het autorijden onder werktijd. Een ruime keuze naast de nedasco autoverzekering Met meer dan 30 volmachten behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders op het gebied van schadeverzekeringen. Daarnaast werken wij samen met alle gerenommeerde verzekeraars in Nederland. Zo kunt u uw klanten breed en onafhankelijk adviseren.

Nedasco Stapelpolis Particulieren

Met de Nedasco Stapelpolis Particulieren bent compleet verzekerd. Uw kiest zelf de rubrieken: woonhuis, inboedel, vakantie, ongevallen, aansprakelijkheid of rechtsbijstand.

Nedasco autoverzekering

Zo geeft Nedasco Verzekeringen ons als assurantietussenpersoon gemakkelijk en snel toegang tot alle gerenommeerde verzekeraars. Ook zorgen zij ervoor dat u verzekeringen zoals een Nedasco autoverzekering snel kan worden afgesloten. Vanaf nu kunnen tussenpersonen , zoals Autoverzekeraar.nl, van Nedasco ook de Klik & Go nedasco autoverzekering sluiten. De Klik & Go autoverzekering is ontwikkeld door ASR. Met volmachten van bijna alle verzekeraars behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schade, zorg en inkomen. Schadetabel 2016 Autoverzekeraars gaan vanaf 1 januari 2016 werken met een uniforme terugvaltabel, waarin men na een schade vijf zuivere schadevrije jaren terugvalt. “Jonge automobilisten met weinig of geen schadevrije jaren zijn met dit plan relatief hard de dupe”, meent Nedasco. “Niet zozeer doordat ze meer premie betalen na een schade, want dat is nu ook al het geval. Maar doordat je nedasco autoverzekering direct met een fors aantal negatieve schadevrije jaren te maken krijgt, is overstappen haast onmogelijk.” Volgens het Verbond verandert er echter niets ten opzichte van de huidige situatie. “Het is ook niet zo dat jongeren dan nergens meer terecht kunnen. Bovendien: verzekeraars mogen nog steeds bonus-/commerciële jaren toekennen. Je kunt als jongere dus gaan shoppen.” Met de nieuwe tabel wil het Verbond eenduidigheid creëren. “Het huidige systeem is voor de klant onvoldoende transparant en leidt tot willekeur. Als een verzekerde wil overstappen naar een andere verzekeraar is voortaan duidelijk wat zijn of haar aantal zuivere schadevrije jaren is. Autoverzekeraars houden wel de vrijheid om gedurende de looptijd van een verzekering eigen voorwaarden te hanteren zoals ‘bonusbeschermers’ of eigen bonus-malusladders. Deze ‘extra’s’ kunnen bij het opzeggen van een polis niet naar een andere verzekeraar worden meegenomen.”


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23