auto direct verzekeren

auto direct verzekeren

Kan ik mijn auto direct verzekeren ?

Ja dat kan, u ziet meteen aan het einde van uw aanvraag of er aan u voorlopige dekking verleent wordt.

Als dit zo is, dan kunnen wij uw auto direct verzekeren. Op het moment dat uw verzekering definitief door de verzekeraar is geaccepteerd, wordt de voorlopige dekking omgezet naar definitieve dekking.

Wanneer uw aanvraag akkoord is, dan ontvangt binnen een paar minuten automatisch uw polis en groene kaart op uw e-mailadres. U kunt dan onmiddellijk met uw auto goed verzekerd de weg op.

Zo werkt automatische acceptatie

Op basis van de gegevens die u online voor uw autoverzekering heeft ingevuld, beoordeelt de verzekeraar of u wordt geaccepteerd. Dit gaat volledig geautomatiseerd.

Uw aanvraag wordt aan de hand van een aantal criteria beoordeeld. Deze criteria worden ook wel ‘acceptatiecriteria’ genoemd. Als uw aanvraag aan deze acceptatiecriteria voldoet, dan kan uw polis en groene kaart worden gemaakt en naar u worden gemaild. Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd.

U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.

Het is ook mogelijk dat uw aanvraag (alsnog) door de verzekeraar wordt afgewezen. De eventuele voorlopige dekking wordt in dat geval beëindigd. U ontvangt hierover via e-mail en per post een bevestiging.

Voordelen Autoverzekeraar.nl

Gratis Verhaal

Gratis Polischeck

Tot 80% No Claim

Direct dekking

auto direct verzekeren

Zo goedkoop mogelijk

Om de autoverzekering te vinden die het goedkoopste is, kunt u online de premies van de meeste aanbieders van autoverzekeringen online vergelijken. Voer de gegevens in van uw auto in, het aantal schadevrije jaren en kies de gewenste dekking. U ziet direct welke verzekering voor u het voordeligst is. Dit kan 24 uur per dag.

Dekkingen

Er zijn 3 soorten dekkingen om een auto te verzekeren, te weten WA (verplicht in Nederland!; hierbij is schuldschade aan derden gedekt), WA + Beperkt Casco (naast de WA dekking zijn met name genoemde evenementen gedekt, zoals brand, storm, ruitbreuk, etc.) of WA + Volledig Casco (dit is de meest uitgebreide dekking, vroeger All-Risk genoemd, waarbij alle van buiten komende schades zijn gedekt, ongeacht de schuldvraag). Daarnaast kan de autoverzekering uitgebreid worden met een aanvullende verzekering, zoals bijvoorbeeld: rechtsbijstand, ongevallen inzittenden en schadeverzekering voor inzittenden.

Direct met je auto verzekerd de weg op?

Sta je op het punt om een auto te kopen en wil je je auto nu verzekeren ? In dat geval kan je het beste onze klantenservice bellen via 0233 – 62 74 23 of direct een berekening maken op onze website.

Benodigde gegevens:

Je wilt graag jouw auto online verzekeren? Dan heb je de volgende gegevens nodig:

  • Kenteken
  • Meldcode (staat op het kentekenbewijs deel 1B of op jouw kentekenkaart)
  • Jouw schadevrije jaren (Staan op jouw polisblad of kan je navragen bij jouw huidige autoverzekering of Roy-data)
  • Aantal kilometers

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23