bestelauto verzekeren

Bestelauto verzekeren

U wilt goede voorwaarden en scherpe premies voor uw bestelauto. Dat is natuurlijk logisch.

De Autoverzekeraar heeft speciale software ontwikkeld zodat een bestelauto verzekeren en vergelijken op premie en voorwaarden zeer gemakkelijk is.

Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om zelf online je betselbus te vergelijken.

Let ook op de voorwaarden. Deze zijn uitermate belangrijk voor uw bestelautoverzekering.

Bedrijfswagen verzekeren

Een bedrijfswagen moet met de nodige zorgvuldigheid worden geregeld.

Rijdt u de bestelwagen bijvoorbeeld alleen privé, of wordt deze juist voornamelijk ingezet voor uw bedrijf. Wat voor soort goederen vervoert u en hoe zijn deze verzekerd. Allemaal zaken waar even naar gekeken moet worden.

Autoverzekeraar.nl geeft u graag advies en biedt u ook de gelegenheid om de laagste premie voor uw bestelauto te berekenen en te vergelijken. Dat daarbij ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen vergeleken worden, is vanzelfsprekend.

Met onze vergelijkingstool krijgt een overzicht met verzekeringen die aansluiten op uw wensen. Binnen enkele minuten kunt u uw bestelauto afsluiten tegen een scherpe premie. U kiest zelf namelijk de verzekering die het beste bij u past.
En mocht er een keer schade zijn, dan handelen wij dat snel en duidelijk af, want een schade is al vervelend genoeg.

Bestelwagen afsluiten

Gegarandeerd de laagste premie voor uw bestelauto. We vergelijken meer dan 100 maatschappijen en kunnen u de laagste premie met de beste voorwaarden aanbieden.

bestelauto verzekerenParticulier kunt u een bedrijfsauto ook verzekeren en voor privé doeleinden gebruiken.
Wij kunnen uw verzekering vaak koppelen aan uw personenautoverzekering.
Voor ons maakt het niet uit of u de bestelauto wilt afsluiten bij verzekeraar A of B. De Autoverzekeraar is geheel onafhankelijk !

Welke dekking het beste bij u en uw bestelauto past, hangt onder meer af van de leeftijd van uw voertuig. Daarnaast is de hoogte van de premie afhankelijk van de dekking die u kiest. De premies voor de verschillende dekkingen van de bestelautoverzekering zijn bij ons altijd laag. Bij Autoverzekeraar.nl vindt u dus altijd een goedkope bestelautoverzekering. Bovendien is onze service snel en persoonlijk.

Dekkingen

WA-verzekering

Dit is de minimale verplichte dekking voor je bestelwagen. Schade aan andere personen en hun eigendommen waarvoor jij aansprakelijk bent:
– Veroorzaakt door je bestelauto en aangekoppelde aanhangwagen.
– Veroorzaakt door lading die van je bestelauto of aanhanger valt.

WA Beperkt Casco

Deze dekking biedt naast de WA ook dekking voor diefstal en verduistering van de bestelauto , storm en brandschade en hagel.

WA Volledig Casco verzekering (all-risk)

Naast de dekking van de beperkte cascodekking dekt deze verzekering het verlies van en de kosten van herstel van schade aan eigen bedrijfsauto, ook door eigen gebrek.

Aanvullende verzekeringen

Ladingschadeverzekering
Bezorgt u met uw zakelijke bestelbus producten of vervoert u gereedschap en andere uitrusting? Dan is het verstandig deze lading te verzekeren met een ladingschadeverzekering. Zo zijn deze spullen bij ongelukken of diefstal gedekt. Let wel op: heeft de bestelauto geen geschikt autoalarm (SCM klasse 3)? Dan geldt bij diefstal een verhoogd eigen risico.

Accessoires verzekering
Standaard meegeleverde accessoires in uw bestelauto vallen onder de basisdekking (Beperkt Casco of Volledig Casco). Maar hebt u zelf een trekhaak of een navigatiesysteem toegevoegd? Dan is die niet meeverzekerd. Met de accessoires verzekering kunt u later toegevoegde accessoires tot het door u gewenste bedrag meeverzekeren. Hiervoor geldt geen eigen risico.

Ongevallenverzekering of schadeverzekering inzittenden
Voor inzittenden van uw busje kunt u twee soorten aanvullende verzekeringen afsluiten. De ongevallenverzekering inzittenden keert een vast bedrag ineens uit als inzittenden invalide raken of overlijden. Het maakt hiervoor niet uit wie er schuld heeft aan het ongeluk.

De schadeverzekering voor inzittenden keert ook uit bij schade aan inzittenden, maar doet dat op basis van de werkelijke schade. Deze kan lager zijn, maar bij letsel ook veel hoger. Naast overlijden en invaliditeit is ook schade aan spullen zoals bagage en kleding gedekt.

Rechtsbijstandverzekering
Een auto-ongeluk kan tot een meningsverschil over de schuldvraag leiden. De rechtsbijstandverzekering zorgt in dit geval voor rechtshulp. Is uw bestelauto beschadigd bij een ongeval, maar bent u niet verzekerd? Dan biedt de rechtsbijstandsverzekering hulp om de schade vergoed te krijgen.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23