bootverzekering berekenen

Bootverzekering Vergelijken

Er zijn vele verschillende dekkingen mogelijk voor een bootverzekering. Denk hierbij aan bootverzekeringen met een WA-basis tot en met een bootverzekering met WA+ Casco uitgebreide dekking.

De premie van een bootverzekering is dan ook afhankelijk van een aantal factoren, o.a. de waarde van het vaartuig, de gekozen dekking voor het vaartuig, het eigen risico van de pleziervaartverzekering, de vaargebieden en de ligplaatsgebieden voor de boot.

Het vinden van de beste bootverzekering is dus afhankelijk van meerdere factoren.

Goedkope bootverzekering

Gaat u graag het water op met uw eigen boot? Dan wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over de kosten van een eventuele schade. Wij bieden u een uitstekende en zeer complete bootverzekering tegen een scherpe premie.

Vrijwel iedere boot kan bij ons op maat worden verzekerd, van opblaasbare boot tot superjacht, in binnen- en buitenland, van Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) tot en met WA + Casco.

Heeft u een oplegger voor de boot , let dan op uw autoverzekering of dit gedekt is.

Risico’s verzekerd

Met een pleziervaartuigenverzekering is aansprakelijkheid verzekerd voor schade die u met uw boot veroorzaakt en schade die aan uw boot wordt veroorzaakt.

bootverzekeringDit laatste voor zover schade aan uw boot is meeverzekerd. U bent dan ook verzekerd als iemand uw boot expres kapot maakt of beschadigt en voor schade veroorzaakt door van buiten komende onheilen zoals brand, ontploffing en diefstal , een onbekende dader. Kijk hiervoor goed in uw polisvoorwaarden.

Wanneer u aansprakelijk bent voor schade bij anderen veroorzaakt, bent u verzekerd voor zowel materiële schade
als letselschade. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Met deze verzekering beschermt u zich tegen financiële problemen naar aanleiding van door u veroorzaakte schade.

De schade die de verzekeraar vergoedt is vaak vele malen hoger dan de door u betaalde premie voor de verzekering. Ook de spullen in uw boot zijn verzekerd. Kijk goed in uw polisvoorwaarden welke spullen dit zijn.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23