Goedkope camperverzekering

Snel de premie voor je goedkope camperverzekering berekenen

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
BESTE AUTOVERZEKERING


Goedkope camperverzekering

Goedkope camperverzekering afsluiten? Het is de moeite waard om de mogelijkheden online met elkaar te vergelijken. Zodat je een verzekering vindt met een scherpe premie, waarbij je kunt vertrouwen op een goede dekking. Voor een verzekering waar je wat aan hebt, als er een keer iets aan de hand is.

Let op: je bent verplicht minimaal de minst uitgebreide camperverzekering af te sluiten (WA, voor de Wettelijke Aansprakelijkheid). Alleen op die manier mag je de openbare weg op met de camper. Bijvoorbeeld om er lekker een weekend mee weg te gaan of voor een langere vakantie.

Wij helpen je een goedkope camperverzekering te vinden. Door goed te kijken naar de premie die je betaalt. En door te letten op de dekking waar je op kunt rekenen. Zodat die goed past bij de manier waarop je er gebruik van wilt maken. En je aan de andere kant zeker weet dat je daarvoor niet te veel betaalt.Wat is een camperverzekering?

Wat is een camperverzekering en hoe kun je die goedkoop afsluiten? Je hebt de keuze uit drie dekkingen:

 • WA camperverzekering
  De meest voor de hand liggende keuze voor een goedkope camperverzekering. Het aanbod met de laagste premie, maar ook met de minst uitgebreide dekking. Omdat je alleen dekking hebt voor de schade aan anderen, hun voertuigen en hun spullen. Schade aan jouw eigen camper is nooit gedekt, dus de kosten om dat te herstellen betaal je met deze verzekering altijd zelf.
 • WA Beperkt Casco dekking
  Een meer uitgebreide verzekering voor jouw camper, die daardoor ook niet minder goedkoop is. Je betaalt nog steeds een scherpe premie, vooral als je er relatief weinig mee rijdt. Met dekking voor brand, storm, natuurrampen, diefstal, joyriding en vermissing. Voor dekking bij schade aan jouw eigen camper, zolang je zelf geen schuld hebt aan het ontstaan daarvan.
 • All-risk polis voor de camper
  Zoek je de meest uitgebreide dekking? Een minder goedkope camperverzekering, met de maximale dekking voor schade aan zowel anderen als aan jouw eigen camper. Zelfs bij eigen schuld, waardoor je de schade in eigenlijk alle gevallen kunt laten vergoeden. Fijn bij een nieuwe camper, die je op die manier zo lang mogelijk mooi en netjes kunt houden.

Tip: zoek je een goedkope camperverzekering? Zorg ervoor dat je alleen dezelfde soorten verzekeringen met elkaar vergelijkt. Voor een eerlijke vergelijking, waarbij je goed kunt kijken naar de onderlinge verschillen in premie. Zou je dat niet doen? Dan kom je altijd uit bij de WA-dekking. Dat is de goedkoopste camperverzekering, maar ook de minst uitgebreide dekking.

Kies de dekking die je nodig hebt

Bepaal altijd eerst welke dekking je nodig hebt, door goed na te denken over de schade die je zou willen laten vergoeden. Vind je het belangrijk om jouw camper altijd te kunnen herstellen, zonder dat je daar zelf honderden euro’s voor moet betalen? Een Allrisk-dekking kan dan een goede keuze zijn. En gaat het je bijvoorbeeld specifiek om het risico op diefstal, terwijl je een kleine schade gewoon zelf laat herstellen of daar zelfs helemaal niets mee doet? Dan is een Beperkt Casco-dekking misschien voldoende.

De minst uitgebreide (en meest goedkope) camperverzekering is goed geschikt voor oudere modellen. En voor campers waaraan je eigen schade waarschijnlijk toch niet zal herstellen. Omdat je er al jaren gebruik van maakt en daar minder om geeft. Of omdat de waarde van de camper inmiddels een stuk lager ligt dan toen het model nieuw was. Waardoor het de moeite niet meer waard is om daar een dure verzekering voor af te sluiten.

Zodra je weet welke dekking je zoekt kun je de vergelijking maken. Om een goedkope camperverzekering te vinden, zodat je een zo laag mogelijke premie betaalt. Tip: berekent de verzekeraar een eigen risico per schadegeval? Soms is dat een handige manier om de premie laag te houden. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat je een deel van de schade zelf betaalt, voordat de verzekeraar zal uitkeren.

Online premie vergelijken

Een goedkope camperverzekering vinden en benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? Wij helpen je de mogelijkheden online te vergelijken. Door goed te letten op de premie en bijvoorbeeld het eigen risico.

Tip: een zo laag mogelijke premie betalen voor jouw camperverzekering? Net als bij de autoverzekering is het soms mogelijk om de premie één keer per jaar te betalen. Je rekent dan af voor de rest van het jaar. Dat kan een korting van enkele procenten opleveren. Meer dan je krijgt op een spaarrekening, dus een interessante investering als je op de kosten wilt besparen.

Het is verstandig om in ieder geval 1x per jaar online jouw camperverzekering te vergelijken. Op die manier vind je soms een goedkopere polis, dan waar je nu gebruik van maakt. Om het komende jaar op de kosten te besparen. Soms zelfs met een betere dekking, waardoor je er dubbel op vooruit kunt gaan.

Goedkope camperverzekering

Zoek je een goedkope camperverzekering, waar je aan de andere kant wel op kunt vertrouwen als er een keer iets aan de hand is? Wij laten je zien waar je gebruik van kunt maken, bij de verschillende verzekeraars. Zodat je de mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken. Om eenvoudig te besparen op de premie of om uit te gaan van een betere dekking voor de camper die je rijdt. Zonder dat je daar te veel voor betaalt, omdat we de premies netjes voor je op een rij zetten.

Tip: rijd je weinig kilometers, omdat je af en toe een weekend weggaat of omdat je er maar een paar keer per jaar mee op reis gaat? Dat draagt vaak bij aan een goedkope camperverzekering. Waarvoor je een lage prijs per maand of zelfs per jaar betaalt. Zodat je de camper op een goedkope manier kunt rijden en kunt stallen, door goed te letten op de kosten voor de verzekering die je (online) afsluit.

Meer weten over de goedkope camperverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Elk jaar een goedkope autoverzekering.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • goedkope camperverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23