caravanverzekering

Snel de premie voor je caravanverzekering berekenen

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
BESTE AUTOVERZEKERING


Caravanverzekering

Een caravanverzekering afsluiten of online vergelijken? Met een goede verzekering voor de caravan voorkom je onnodig hoge kosten, bijvoorbeeld als je te maken krijgt met schade door het weer (hagel, storm, etc.) of als je betrokken raakt bij een aanrijding. En zoek je daarnaast ook nog naar naar een goedkope caravanverzekering of wil je de mogelijkheden om jouw caravan te verzekeren graag op een rij zetten? Wij helpen je er graag mee op weg, zodat je een goede keuze maakt.

Uiteraard kun je de caravanverzekering afsluiten met de belangrijke basisdekking. Daarnaast zijn er diverse extra’s beschikbaar, bijvoorbeeld vanuit de aanvullende dekkingen. Of profiteer van de voordelen van de diverse verzekeraars, die we hier bij Autoverzekeraar.nl graag voor je op een rij zetten. Zoek je naar een polis met ledenkorting, wil je gratis vervangend verblijf als er iets aan de hand is of vertrouwen op een 24/7 alarmcentrale? Wij laten je zien welke mogelijkheden je hebt, zodat je daarmee een goede keuze maakt.

Je kunt online de caravanverzekering vergelijken en meteen de premie berekenen, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Vind op die manier een goedkope polis, die ondertussen toch netjes voldoet aan jouw belangrijke wensen. De caravanverzekering is er namelijk één waar je wat aan hebt als er iets aan de hand is. Dat voorkomt dat je alsnog zelf voor de kosten opdraait, zodra je te maken krijgt met schade aan de auto of caravan.Basisdekking voor de caravan

Zoek je een verzekering voor de caravan en ben je vooral benieuwd naar de basisdekking? Wij zetten de belangrijke elementen voor je op een rij:

 • 24/7 alarmcentrale
  Krijg je met de caravan te maken met schade of kun je niet verder? Vooral in het buitenland is dat heel vervelend, met name in landen waar je de taal niet (goed) spreekt. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een Nederlandse specialist, die beschikbaar is als jij dat nodig hebt. Goede verzekeraars voor caravans hebben een 24/7 alarmcentrale. Je kunt die altijd bellen wanneer dat nodig is, ook ’s avonds en in het weekend. Op die manier sta je er nooit alleen voor.
 • Repatriëring vanuit het buitenland
  Ben je onderweg naar het buitenland of daar al aangekomen, maar krijg je te maken met problemen? Als je de caravan niet meer naar Nederland kunt rijden moet er een andere oplossing gevonden worden. Een goede caravanverzekering biedt dekking voor repatriëring. Op die manier weet je zeker dat de caravan gewoon weer naar Nederland komt, bijvoorbeeld achterop een trailer.
 • Vervangend verblijf
  Lukt het niet meer om met de caravan te rijden of kun je daar om een andere reden (tijdelijk) niet in verblijven? Geen zorgen, als er in de basisdekking is gedacht aan vervangend verblijf. Je weet op die manier zeker dat jouw vakantie gewoon door kan gaan. Een fijn idee op basis van de dekking, zodat je een andere caravan kunt gebruiken of kunt overnachten in bijvoorbeeld een hotel of een pension.
 • Rechtsbijstand bij problemen
  Raak je betrokken bij een aanrijding en is er sprake van een tegenpartij, die je aansprakelijk dient te stellen? Zelfs in Nederland kan dat soms lastig zijn en leiden tot ingewikkelde juridische procedures. In het buitenland is dat nog een stuk lastiger. Wij presenteren je bij Autoverzekeraar.nl de dekkingen met rechtsbijstand, zodat je er juridisch niet alleen voor staat. Een fijn idee, om de schade die je hebt geleden zo makkelijk mogelijk te kunnen claimen.

Aanvullende caravan-dekkingen

Naast de basisdekking om jouw caravan te verzekeren benieuwd naar de aanvullende dekkingen die er beschikbaar zijn? Je kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Dekking voor de inventaris
  Is er in de caravan sprake van dure inventaris, die je graag goed wilt verzekeren? Je kunt er een aanvullende woonhuisverzekering voor afsluiten. Op die manier kun je rekenen op dekking voor het beddengoed, de gasfles(sen), de gordijnen en bijvoorbeeld een televisie.
  Let op: kijk goed naar het maximale bedrag voor de inventaris. Vaak bieden verzekeraars verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de waarde die je graag wilt verzekeren.
 • Dekking voor hagel- en stormschade
  Op vakantie met de caravan kun je te maken krijgen met heftige weersomstandigheden, ook al zoek je de warme gebieden op. Ontstaat er schade door hagel of storm? Dat is niet standaard meeverzekerd. Kijk goed naar de aanvullende dekkingen, om dit niet over het hoofd te zien.
  Tip: heeft jouw caravan een hagelbestendig dak? Je kunt kortingen krijgen die oplopen tot wel 70%, waarmee je een stuk voordeliger uit bent.

Caravanverzekering: bereken en afsluiten

Een caravanverzekering vergelijken, berekenen en daarna meteen afsluiten? We maken het je online zo makkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld voor een camperverzekering , een nieuwe caravan, een ouder model of een klassieker van voor 2005. Op die manier hebben we voor ieder model de juiste polis beschikbaar, die je vanuit het volledige overzicht eenvoudig kunt selecteren. Gaat het je om een bepaalde dekking, wil je de goedkoopste verzekering voor jouw caravan afsluiten of zoek je naar een specifieke verzekeraar? Soms is het de moeite waard om er meerdere verzekeringen te combineren. Wij laten je de mogelijkheden graag zien, om daar eenvoudig een goede keuze uit te maken.

Aan de hand van een paar vragen kun je online jouw caravanverzekering berekenen. Ontdek op die manier wat de mogelijkheden zijn, hoeveel premie je betaalt en op welke dekking je aan de andere kant kunt rekenen. Stel eerst vast welke dekking je belangrijk vindt, om binnen die opties dan de goedkoopste keuze te maken. Daarmee voorkom je een goedkope verzekering, waar je uiteindelijk niet volledig op terug kunt vallen als er daadwerkelijk een keer wat aan de hand is. Niet iets waar je op hoopt natuurlijk, maar wat vroeg of laat met de caravan helaas een keer kan gebeuren.

Meer weten over de caravanverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Elk jaar een goedkope autoverzekering.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • caravanverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23