gezinsongevallenverzekering

Gezinsongevallenverzekering

Een ongelukje is zo gebeurd. Sterker nog, de helft van de 2,3 miljoen ongevallen in Nederland vindt plaats in de privé-sfeer:

in en om het huis, op het schoolplein, op straat en tijdens het sporten. Maar ook het verkeer is oorzaak van veel letselschade. Vooral kinderen zijn erg kwetsbaar in het verkeer. Vaak loopt het goed af, maar als het fout gaat, dan is het vaak ook goed mis.

Een situatie waarbij door een ongeval blijvend letsel ontstaat – of erger – brengt altijd extra kosten met zich mee. En omdat dat nooit gelegen komt, is het verstandig een ongevallenverzekering af te sluiten. Die biedt u financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

Financiële zekerheid bij ongevallen

De Gezinsongevallenverzekering verzekert u tegen de gevolgen van een ongeval van uzelf of uw gezinsleden. Bijvoorbeeld tegen gezinsongevallenverzekeringde financiële gevolgen van blijvende invaliditeit of het overlijden van een gezinslid. Met de Gezinsongevallenverzekering kunt u in zware tijden in elk geval rekenen op financiële zekerheid. U kunt uw hypotheek of huur blijven betalen, maar ook de studiekosten van uw kinderen.

Een ongevallenverzekering is een zogenoemde sommenverzekering. Dat betekent dat er een bepaalde som geld wordt uitgekeerd als jou een ongeval overkomt. De meeste verzekeringen bevatten in elk geval twee rubrieken:

  • de rubriek ‘overlijden’;
  • de rubriek ‘invaliditeit’.

Daarnaast kun je meestal ook medische kosten of tandartskosten (tot een maximum) meeverzekeren.

Per rubriek wordt een verzekerd bedrag vastgesteld. Als je blijvend invalide wordt, krijg je bijvoorbeeld 50.000 euro uitgekeerd. Als je gedeeltelijk invalide raakt, krijg je ook een gedeeltelijke uitkering.

Dekking

De ongevallenverzekering is relatief goedkoop. Zeker als de verzekerde bedragen niet te hoog liggen. Daarom gebruiken mensen deze dekking ook wel als onderdeel van een andere verzekering, zoals de reisverzekering. En de verzekering leent zich uitstekend voor een collectief contract. Denk maar aan:

  • schoolongevallenverzekering;
  • verzekering via de sportvereniging;
  • of via een eigen bedrijf;
  • gezinsongevallenverzekering.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23