woonpakket berekenen

Woonverzekering vergelijken

U kiest zelf wat u verzekert. Wat wilt u verzekeren en wat niet? Uw woning, uw spullen in uw huis, de spullen in uw tuin? Ook de spullen die u mee naar buiten neemt? Nu online uw woonverzekering vergelijken. Zo betaalt u nooit teveel , woonverzekering vergelijken loont!

woonverzekering vergelijkenEen opstalverzekering dekt het verlies van of de schade aan een bewoond woonhuis inclusief de bijgebouwen en tuinafscheidingen, exclusief de funderingen en glas. De funderingen kunnen op de polis worden meeverzekerd.

Het is mogelijk schade aan de fundamenten mee te verzekeren. De waarde van de woning wordt daardoor hoger. De fundering kan schade oplopen door bijvoorbeeld ontploffing of langdurige grote hitte.

Ook glasschade kan op de opstalverzekering worden meeverzekerd. Als de herbouwwaarde van de woning erg hoog is kan een aparte glasverzekering goedkoper uitpakken. De woonverzekering vergelijken is hier de uitkomst.

Woonhuis verzekeren

Inboedelverzekeringen kennen verschillende dekkingen. Schade door brand, blikseminslag, luchtvaartuigen en ontploffing is altijd verzekerd. U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen, deze zijn ( iedere verzekeraar geeft er een andere naam aan ) : Uitgebreid/Standaard ; Meest/Extra Uitgebreid en Totaal/Compleet/Uniek. Bij een Totaal verzekering bent u onder andere verzekerd voor:

. Waterschade , bereddingskosten en expertisekosten
. Diefstal en vandalisme
. Schade aan de inhoud van de koelkast/vriezer (na stroomuitval)
. Diefstal van tuinmeubelen
. Waterschade door lekkend waterbed en/of breuk aquarium
. Omvallen bomen, kranen, en heistellingen
. Onvoorzien springen van waterleidingen door vorst

U verzekert schade toegebracht aan anderen, veroorzaakt door uzelf, uw gezin en uw huisdieren. Ook schade toegebracht door logés, inwonende ouders, schoonouders en grootouders valt onder de dekking. Bovendien vallen uw kinderen, die door een studie of stage niet bij u in huis wonen, onder uw Aansprakelijkheidsverzekering.

Vaak bieden verzekeraars meerdere verzekeringen aan in één pakket. Als het om woonverzekering vergelijken gaat zijn de opstal en inboedelverzekering de meest voorkomende. Het kan zo zijn dat verzekeraars naast deze twee verzekeringen ook nog andere aan woonverzekering gerelateerde verzekeringen aanbieden; zoals bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering of een rechtsbijstandsverzekering.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 12% extra korting
Hoe meer verzekeringen in het pakket, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23