Rijschoolverzekering

Onze Voordelen bij een Rijschool verzekering:

Wij bieden bij geselecteerde herstellers een vervangende lesauto bij reparatie van schade, indien mogelijk in uw regio.

Nieuwwaarde/aanschafwaarde-regeling

 1. Nieuwwaarderegeling is af te sluiten voor 1, 2 of 3 jaar, hierbij is wel vereist dat u 1e eigenaar bent van het voertuig

2. Aanschafwaarderegeling is af te sluiten voor 1 of 2 jaar, hierbij is vereist dat de auto nog geen 8 jaar oud is.

Autoverzekering rijschool

U stelt hoge eisen aan uw verzekering. U wilt immers zorgeloos autorijden. In dat geval is het goed om te weten dat onze verzekering helemaal is afgestemd op de specifieke eisen van de rijschoolhouder.

lesauto verzekeren

Bij de Autoverzekeraar kunt u uw rijschool laten verzekeren met standaard zeer ruime dekkingen en een unieke schadeservice. Hebt u schade, dan kunt u direct online uw schade melden.

rijschoolverzekeringNaast de dekking en vervangend vervoer, zijn ook eventuele aanvullende verzekeringen van belang voor een lesauto. Om ervoor te zorgen dat je leerlingen tijdens de rijles goed verzekerd zijn, kun je bijvoorbeeld een schadeverzekering inzittenden (SVI) afsluiten bovenop je autoverzekering.

De SVI dekt letsel- en zaakschade voor je inzittenden bij een ongeval. Je kunt ook kiezen voor een ongevallenverzekering inzittenden (OVI), maar deze keert alleen een van te voren afgesproken bedrag uit in geval van blijvende invaliditeit of overlijden van de inzittenden.

Onze rijschool verzekering

Op het moment dat uw lesauto verzekering definitief door de verzekeraar is geaccepteerd wordt de dekking definitief en ontvangt u hierover bericht van ons.
Normaliter heeft u dezelfde dag , maar zeker binnen 24 uur een bericht of uw verzekering is geaccepteerd.

Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.

Bij onze verzekering staat maatwerk centraal. Persoonlijk contact met onze klanten zorgt ervoor dat wij een pakket aan verzekeringen kunnen bieden dat naadloos aansluit op de praktijk, uw kunt uw lesauto met een gerust hart verzekeren!

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23