goedkope bestelautoverzekering

goedkope bestelautoverzekering

De goedkoopste bestelautoverzekering sluit u online af bij Autoverzekeraar.nl

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Goedkope bestelautoverzekering

Deze verzekering is speciaal gericht op bestelauto’s. Een bestelwagen, bestelbus of bestelauto is een auto bedoeld voor het vervoeren van goederen en spullen.

Hoe werkt het ?

Een personenauto wordt gebruikt om mensen te vervoeren, een bestelauto wordt gebruikt om materialen en goederen te vervoeren. Ook als bestelauto’s een aantal zitplaatsen heeft, kan deze onder de bestelauto’s vallen. Het feit dat er personen mee kunnen rijden hoeft dus niet direct te betekenen dat uw auto geen bestelauto is. Je kunt echter alleen je bedrijfsauto verzekeren als je je bestelautoverzekering particulier gebruikt en dus niet als taxi of voor het gebruik van bezorgdiensten. Je kunt met de bedrijfsautoverzekering kiezen uit drie hoofdverzekeringen en drie aanvullende verzekeringen. Daarmee kunt je een maatwerkpakket samenstellen dat perfect aansluit op je bedrijfssituatie.

Eigen vervoerverzekering

Bezorg je wel eens goederen of producten bij klanten ? Je loopt dan het risico dat ze beschadigd raken of dat ze gestolen worden uit je auto. De Vervoerverzekering Eigen Goederen biedt dan een oplossing We verzekeren dan de inhoud van je gereedschap in de laadruimte tegen verlies en diefstal , zelfs voor reparatiegoederen en handelsgoederen.

werkmaterieel

Vaak gaat u met uw werkmaterieel de weg op. Er zijn verschillende mogelijkheden , bijvoorbeeld eigen gebrek ,om ook de schade hieraan te verzekeren. Kunt u als bedrijf de btw verrekenen? Dan is uw autobus , zoals gezegd , exclusief btw te verzekeren. Hierdoor daalt het te verzekeren bedrag. Dus ook uw premie! Heeft u een auto met grijs kenteken? Ook dan is een verzekering verplicht. Of de auto nu wel of niet op naam van uw bedrijf staat. Wij kennen drie basis dekkingen voor je bestelauto, bedenk wat belangrijk voor je is qua premie en voorwaarden en kies dan de dekking die het meest geschikt voor je is. Welke dekking het beste bij u en uw zakelijke bestelauto past, hangt onder meer af van de leeftijd van uw voertuig. Daarnaast is de hoogte van de premie afhankelijk van de dekking die u kiest. De premies voor de verschillende dekkingen van de bestelautoverzekering zijn bij ons altijd laag. Bij Autoverzekeraar.nl vindt u dus altijd een goedkope bestelautoverzekering. Bovendien is onze service snel en persoonlijk.

Er zijn drie opties voor onze bedrijfswagen verzekering:

WA-verzekering bestelauto

 • Schade aan andere personen en hun eigendommen waarvoor jij aansprakelijk bent:- Veroorzaakt door je bestelauto en aangekoppelde aanhangwagen. – Veroorzaakt door lading die van je bestelauto of aanhanger valt.
 • Proceskosten als je door een benadeelde aansprakelijk bent gesteld.
 • Wettelijke rente over de schadevergoeding.
 • Zekerheidsstelling als waarborg van de rechten van de benadeelden. Wij betalen maximaal € 50.000 voor alle verzekerden samen als een overheid dit van ons vraagt.
 • Hulpverlening bij een ongeluk en diefstal.
 • Transport van je bestelauto als je na een ongeval niet meer verder kunt rijden.

WA Beperkt Casco bestelautoverzekering

 • Brandblusapparaat, gevarendriehoek, kinderstoeltje(s), pechlamp, sleepkabel en verbanddoos zijn standaard meeverzekerd.
 • Bij diefstal en verduistering van de bestelauto een vergoeding van € 15 per dag gedurende maximaal één maand vanaf de datum van aangifte bij de politie.
 • Maximaal € 500 om de sloten van je bestelauto te veranderen of te vervangen als je sleutels zijn gestolen uit je woning of door een gewelddadige beroving.

We vergoeden schade aan je bestelauto die is ontstaan door:

 • Storm (windsnelheden van 14 meter per seconde of meer).
 • Natuurrampen (zoals lawine, overstroming en vallend gesteente).
 • Brand, zelfontbranding, explosie, kortsluiting en blikseminslag.
 • Een aanrijding met vogels en loslopende dieren. De schade moet dan direct ontstaan zijn door de aanrijding met het dier.
 • Hagel.
 • Diefstal, inbraak, verduistering, joyriding of een poging hiertoe.

WA Volledig Casco verzekering bestelauto (all-risk) De omvang van de volledige cascodekking omvat die van de beperkte cascodekking. Daarnaast dekt deze verzekering het verlies van en de kosten van herstel van schade aan het motorrijtuig door: – botsing, vandalisme of enig ander van buitenkomend onheil; – omslaan, van de weg raken of in het water terechtkomen. -De hierboven genoemde gebeurtenissen zijn eveneens gedekt indien deze het gevolg zijn van eigen gebrek, terwijl dan het eigen gebrek zelf eveneens gedekt is.

aanvullende dekkingen

U kunt verder kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen: Ongevallenverzekering voor inzittenden: Deze verzekering keert vaste bedragen uit bij overlijden of invaliditeit van de bestuurder en/of passagiers door een ongeval met het verzekerde motorrijtuig. De verzekerde bedragen kunt u zelf kiezen en bij uitkering bestaat geen relatie tussen het uitgekeerde bedrag en de werkelijk geleden schade. Schadeverzekering voor inzittenden: Deze verzekering vergoedt de schade die de bestuurder en passagiers van de bij een ongeval betrokken motorrijtuig lijden tot maximaal € 1.000.000,-. De werkelijk geleden schade wordt vergoed. Deze schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, bagage et cetera), inkomstenderving, huishoudelijke hulp, medische kosten, smartengeld en uitvaartkosten. Rechtsbijstandverzekering Deze verzekering verzekert voor rechtshulp bij het verhalen van schade en bij strafzaken

eigen vervoerverzekering

Veelal bezorgt u wel eens goederen of producten bij klanten , of haalt ze wel eens op, bijvoorbeeld bij een groothandel? U loopt dan het risico dat ze beschadigd raken. Bijvoorbeeld tijdens het laden of lossen of door een aanrijding. Of dat ze gestolen worden uit uw auto. De Vervoerverzekering Eigen Goederen biedt dan een oplossing Deze vervoerdekking verzekert de inhoud van uw spullen in de laadruimte tegen verlies en diefstal. De standaarddekking bedraagt maximaal € 20.000,=. Voor hogere dekking biedt de Autoverzekeraar maatwerk. De eigen vervoerdekking is een oplossing voor de ondernemer die zijn gereedschap in zijn bedrijfsauto bewaart en geen werkplaats heeft om de bedrijfsauto te stallen. Ook voor reparatiegoederen en handelsgoederen.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23

 • goedkope bestelautoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23