Snorfietsverzekering

met de snorfietsverzekering ga je altijd goed en voordelig verzekerd de weg op.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Snorfietsverzekering

Snorfietsverzekering afsluiten? Verplicht en een veilige keuze, waarbij je zelf bepaalt welke dekking je kiest. Beschikbaar met aanschafwaardegarantie en uit te breiden met bijvoorbeeld pechhulp voor onderweg. Ideaal om alvast schadevrije jaren op te bouwen, die je later kunt gebruiken voor een autoverzekering.

Wil je jouw snorfiets verzekeren en ben je benieuwd waarop te letten? Je hebt de keuze uit verschillende dekkingen, ook bovenop de wettelijk verplichte WA-polis. Eenvoudig online te vergelijken en af te sluiten, zodat je jouw snorfiets goed kunt verzekeren.

Wij helpen je de dekking te vinden die bij je past. Met een paar handige tips, om goed op te letten. Bijvoorbeeld voor meer dekking bovenop de basisverzekering. En met de keuze uit aanvullende modules, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Binnen een paar minuten online af te sluiten, zodat je vanaf dat moment kunt rekenen op een snorfietsverzekering.

Tip: vraag je de snorfietsverzekering online aan? Dankzij de voorlopige dekking kun je daarmee meteen de weg op. Zodra de verzekeraar je definitief accepteert loopt jouw verzekering.

Snorfiets verzekeren: 3 dekkingen

Jouw snorfiets verzekeren? Daarbij heb je de keuze uit 3 dekkingen:

 • WA-dekking: wettelijk verplicht
  Op zoek naar een goedkope snorfietsverzekering? De verplichte WA-dekking is dan de goede keuze. Het is de minimaal verplichte dekking, waarmee je goed gedekt bent voor schade aan anderen en hun voertuig of spullen. Schade aan jouw eigen snorfiets is niet verzekerd, dus de kosten daarvoor betaal je zelf.
 • WA met diefstal: uitgebreider
  De snorfiets uitgebreider verzekeren? Verzeker de schade aan anderen en hun voertuig of spullen, net als jouw eigen snorfiets. Bijvoorbeeld tegen diefstal, net als tegen schade door joyriding, door brand, storm en hagel en zelfs met een eventuele aanschafwaardegarantie. Dat betekent dat je het volledige aanschafbedrag terugkrijgt, bij diefstal of total loss.
 • Diefstal en aanrijding: complete dekking
  Wil je de meest uitgebreide polis afsluiten? Kies dan een snorfietsverzekering op basis van diefstal en aanrijding. Soms wordt dit ook wel een Allrisk dekking genoemd. Je krijgt dan ook schade door aanrijdingen vergoed, aan jouw eigen snorfiets. Op die manier heb je de meest uitgebreide dekking, met daarin vergoeding voor eigenlijk alle schade die er kan ontstaan.

Let op: kies je voor een uitgebreide dekking voor jouw snorfiets? Houd rekening met een eventueel eigen risico. Het kan gaan om €100 of meer, per gebeurtenis. Een verzekering zonder eigen risico is over het algemeen duurder dan wanneer je daar wel voor kiest.

Aanvullende dekkingen

Benieuwd naar de aanvullende dekkingen voor jouw snorfiets? Er zijn er meerdere beschikbaar:

 • Ongevallen voor opzittenden
  Heb je regelmatig iemand achterop zitten? Dan is het binnen jouw snorfietsverzekering verstandig om na te denken over een ongevallenverzekering voor opzittenden. Iemand die achterop zit kan invalide raken of zelfs komen te overlijden. In die gevallen ontvang je een uitkering, vaak op basis van een vast bedrag.
 • Aanschafwaardegarantie
  Zeker weten dat je een nieuwe snorfiets kunt kopen als die wordt gestolen? Of als de snorfiets na een ongeval total loss wordt verklaard? Je kunt gebruik maken van de aanschafwaardegarantie. Je krijgt dan het aanschafbedrag vergoed, waarmee je een nieuwe kunt kopen.
 • Rechtsbijstandsdekking
  Te maken gekregen met een aanrijding of ongeval? Als de ander daar schuld aan heeft moet jij een claim indienen om de kosten vergoed te krijgen. Je staat daarmee tegenover een andere verzekeraar, die de weg juridisch goed kent. Met een rechtsbijstandsdekking voorkom je dat je het zelf moet doen. In plaats daarvan is er juridische hulp voor je beschikbaar.

Het is niet verplicht om de aanvullende dekkingen af te sluiten. Bepaal zelf hoe je de snorfietsverzekering wilt samenstellen, afhankelijk van de dekking en vergoedingen die je wilt toevoegen.

Tips: verzekering voor snorfiets

Wil je een verzekering voor je snorfiets afsluiten en zoek je daarvoor naar handige tips? Je kunt nadenken over pechhulp, waarmee je voorkomt dat je er alleen voor staat als er iets aan de hand is. Gaat er onderweg iets kapot en kun je daardoor niet verder rijden? Met pechhulp kun je rekenen op een specialist, die naar je toe komt om je te helpen. Bijvoorbeeld om je meteen weer op weg te rijden, door het technisch voor je op te lossen. En blijkt dat niet mogelijk? Dan kun je vanuit de snorfietsverzekering gebruik maken van vervangend vervoer of word je thuisgebracht.

Kijk daarnaast goed naar de manier waarop je schadevrije jaren kunt opbouwen. Je kunt ze opbouwen met zowel een goedkope bromfietsverzekering en snorfietsverzekering als een autoverzekering. Rijd je eerst een paar jaar op een snorfiets? Dan kun je de opgebouwde schadevrije jaren in de meeste gevallen meenemen naar jouw autoverzekering. Op die manier kun je die een stuk voordeliger afsluiten, nadat je een aantal jaren op de snorfiets hebt gereden. Onder de streep betaal je minder verzekeringspremie, terwijl je voor jouw snorfiets kunt rekenen op een goede dekking.

Snorfietsverzekering afsluiten

Enthousiast over de snorfietsverzekering en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die je daarvoor hebt? Wij laten het je online zien, zodat je de verschillende opties met elkaar kunt vergelijken. De makkelijkste manier om een goede keuze te maken, waarbij je zeker weet dat je een scherpe premie per maand of per jaar betaalt.

Bekijk online de snorfietsverzekeringen die er beschikbaar zijn. Op basis van de WA-dekking of een meer uitgebreide polis, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat. Met eventuele aanvullende dekkingen en op basis van onze tips, waarmee we je natuurlijk graag op weg helpen.

Meer weten over de snorfietsverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • snorfietsverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23