kortingsactie autoverzekeringen

kortingsactie autoverzekeringen

Autoverzekeraar.nl start 2016 voordelig met een kortingsactie voor een goedkope autoverzekering. Wij bieden onze klanten het gehele eerste kwartaal 10% extra korting op alle afgesloten autoverzekeringen van AEGON, Allianz, ASR, Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Ook onze huismerken vallen onder de actie.

De eerdere kortingsacties in 2015 voor personenauto’s waren voor ons zeer succesvol gebleken. Dubbel voordeel: voor ons en voor u als klant.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

De kortingsactie is van toepassing op nieuwe personenautoverzekeringen die in de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2016 worden aangevraagd. De ingangsdatum van de verzekering dient in of na de actieperiode te liggen. De korting blijft van kracht zolang de autoverzekering onveranderd doorloopt. De actie geldt ook voor tweede gezinsauto’s. U ziet de actiekorting direct terug in onze premie , hierin is hij reeds verwerkt!

De korting wordt niet toegepast bij:

– wijzigingen
– prolongaties (inclusief ProlongatiePolisCheck)
– andere kortingsregelingen (m.u.v. de relatiekorting), acties, collectiviteiten e.d.
– personenautoverzekeringen zoals de Eco-Polis, London Economy en ASR Budgio
– overig automotive, zoals de bestelautoverzekeringen

Aegon autoverzekering voorbij

Ook Aegon startte het jaar met een interessante actie. Wanneer u vóór 15 februari 2016 via Autoverzekeraar.nl een Aegon autoverzekering afsluiten, ontving u namelijk een gratis autolader! De universele autolader is geschikt voor 12 V aansluitingen en te gebruiken voor diverse merken en soorten digitale apparatuur.

Helaas geldt deze actie niet in 2017

De belangrijkste actievoorwaarden waren

De actie was van toepassing op alle nieuwe Aegon autoverzekeringen die in de actieperiode geaccepteerd zijn, ongeacht de dekkingsvariant en ingangsdatum. Zodra de bedenktijd voorbij is en de eerste termijnpremie is betaald sturen we de autoladers rechtstreeks naar u toe, zodat u ze aan uw klanten kunt overhandigen.