Autoverzekering goedkoop

Bij Autoverzekeraar je autoverzekering goedkoop afsluiten met

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
BESTE AUTOVERZEKERING


Goedkope autoverzekering

Goedkope autoverzekering afsluiten of benieuwd hoe anderen dat doen? Dit kan eenvoudig online, dankzij de meer dan 125 autoverzekeringen die we online voor je vergelijken. Wij helpen jou de autoverzekering goedkoop af te sluiten, met een dekking die uitstekend past bij waar je naar op zoek bent.

Je kunt de mogelijkheden online vergelijken of ons je vragen stellen. We denken graag met je mee, zodat jij niet langer te veel betaalt voor de verzekering van jouw auto.

De autoverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland die met een auto de openbare weg op wil. Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat je daar veel voor dient te betalen. In plaats daarvan helpen we je een zo laag mogelijke premie te betalen voor de dekking die je nodig hebt.

Dus gaat het je om een uitgebreide allrisk-autoverzekering of juist een goedkope WA-dekking? Wij leggen je uit wat de verschillen zijn en helpen je graag bij het afsluiten.

Wij bij de Autoverzekeraar leggen je uit wat een autoverzekering goedkoop maakt en hoe je voorkomt dat je onnodige kosten maakt.

Bovendien kunnen we de polissen die het best bij je passen op een rij zetten, uit het complete aanbod met meer dan 125 verschillende verzekeringen. Zonder dat jij alle verzekeraars stuk voor stuk dient te benaderen, en natuurlijk 100% onafhankelijk. Dat betekent dat jij een scherpe premie betaalt voor de autoverzekering die het best bij je past.Wat maakt een polis goedkoop?

Wij verdiepen ons al jaren in autoverzekeringen en weten daardoor precies wat de polissen goedkoop of duur maakt. We begrijpen dat jij daar minder ervaring mee hebt, en je misschien afvraagt waar je op dient te letten. We zetten een paar handige tips voor je op een rij:

Gebruik jouw schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn goud waard als je zoekt naar een nieuwe autoverzekering. Ze stonden op de royementsverklaring , maar nu kun je ze vinden in Roy-data. Met ieder jaar dat je vrij blijft van schade bouw je recht op meer korting op. Die korting kan oplopen tot 80% op de nominale premie, het basisbedrag waar verzekeraars mee rekenen. Dat betekent dat je er met deze schadevrije jaren voor kunt zorgen dat jouw polis stukken voordeliger uitpakt.

Let op: rij je schade en claim je de kosten bij jouw verzekeraar? Je verliest een aantal schadevrije jaren, waardoor je meer premie zal gaan betalen voor dezelfde polis.

Kijk naar de leeftijd van de auto

Een goedkope autoverzekering afsluiten? Dat lukt voor een oudere auto eenvoudiger dan voor een nieuwe. Het heeft te maken met het type verzekering dat je afsluiten, afhankelijk van hoe oud de auto op dat moment is. Een nieuwe auto kun je tot circa 4 jaar oud het best all-risk verzekeren, omdat de kosten hoog zijn als je schade rijdt. Een auto van 4 tot 10 jaar oud is het best af met een Beperkt Casco-verzekering en bij 10 jaar of meer heb je voldoende aan de WA-dekking.

Vergelijk de polissen online

De makkelijkste manier om de kosten te drukken? Je kunt de goedkope autoverzekering vergelijken door de mogelijkheden online op een rij te zetten. Wij vergelijken meer dan 125 polissen, aan de hand van de gegevens die jij invoert. We kunnen je een selectie voorstellen of je aangeven waar je de laagste premie betaalt. Op die manier voorkom je eenvoudig dat je te veel betaalt, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.

Het zijn de makkelijkste manieren om een autoverzekering goedkoop af te sluiten. En sluit je de verzekering af? Als de verzekeraar je accepteert kun je meteen rekenen op een voorlopige dekking. Daarna vindt een meer grondige controle van jouw gegevens en de auto plaats. De verzekeraar zet de polis om naar een definitieve dekking zodra de gegevens blijken te kloppen en er geen vreemde zaken naar boven komen.

Goedkope autoverzekering vergelijken

Een goedkope autoverzekering afsluiten was nog nooit zo eenvoudig, dankzij alle informatie die we voor je op een rij zetten. Wij hebben voor je uitgezocht welke premie je betaalt en wat de dekking is waar je op kunt rekenen. Zoek je bijvoorbeeld naar een WA-dekking voor een oudere auto of juist een allrisk-dekking voor een compleet nieuw model? Wij laten je zien welke kosten je kunt laten vergoeden en bijvoorbeeld of er sprake is van een eigen risico.

Op die manier kun jij een vergelijking maken van goedkope autoverzekeringen, zonder dat je de dekking over het hoofd ziet. We helpen je te voorkomen dat je een goedkope dekking afsluit voor een polis waar je weinig aan hebt zodra er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan kun je er vanuit gaan dat de dekking zorgt voor de vergoeding die je wenst, op het moment dat jij te maken krijgt met een aanrijding of andere schade.

Autoverzekering goedkoop afsluiten

De autoverzekering goedkoop afsluiten en benieuwd hoe dat bij ons in z’n werk gaat? Het is voldoende om online een aantal belangrijke gegevens in te vullen, zowel over jezelf als over de auto die je rijdt. Dat kan gaan over een nieuwe auto die je wilt gaan kopen, een tweedehands auto die je hebt gekocht en wilt verzekeren of over de auto die je al jaren rijdt. Ook in dat geval is het namelijk verstandig om regelmatig kritisch te kijken naar de verzekering voor jouw auto.

Welke polis je ook zoekt, je kunt online jouw autoverzekering berekenen. Daarvoor hebben we een handige tool ontwikkeld, aan de hand waarvan je eenvoudig ontdekt welke polis goed bij je past. Je voorkomt daarmee dat je nog langer te veel betaalt of sluit eenvoudig een nieuwe goedkope autoverzekering af.

Meer weten over de goedkope autoverzekering voor jouw auto of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden?

Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.

Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.

2.Direct verzekerd.

Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.

3.Elk jaar een goedkope autoverzekering.

Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.

4.Tot 80% No claim.

Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • goedkope autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23