extra uitgebreide dekking

extra uitgebreide dekking

Wat houdt een extra uitgebreide inboedelverzekering nu precies in?

GRATIS SCHADESERVICE
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een inboedelverzekering met een extra uitgebreide dekking

Een inboedelverzekering is een verzekering die weliswaar niet verplicht is, maar die elk huishouden in principe nodig heeft. Met deze verzekering ontvang je vergoedingen voor aan je inboedel opgelopen schade door verschillende oorzaken. De polissen van diverse verzekeraars kunnen sterk verschillen, maar doorgaans vallen ze onder de categorie ‘extra uitgebreid’ of ‘allrisk’. Voor enkel een brand- of inbraakverzekering zoals voorheen wel bestond, kun je tegenwoordig eigenlijk niet meer kiezen. Autoverzekeraar.nl helpt je graag met het afsluiten van de voor jou meest geschikte en goedkope inboedelverzekering. Wat houdt een extra uitgebreide dekking precies in?

Wat valt er onder de extra uitgebreide dekking?

Kies je voor een inboedelverzekering met een extra uitgebreide dekking, dan ben je verzekerd voor een groot aantal zaken. Ten opzichte van de uitgebreide dekking kun je in vier meer gevallen op uitkering van je verzekeraar rekenen. Zo omvat de extra uitgebreide dekking ook schroei-, zeng- en smeltschade, schade door neerslag die via de begane grond of openbare weg de woning of het bedrijfspand binnenstroomt, hak- en breekwerk wegens een defect in de waterleiding en schade aan voedsel in diepvries en koelkast wegens een stroomstoring.

Huisdieren en de inboedelverzekering

In Nederland wonen 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten. Tel je daar de vissen, vogels, knaagdieren en andere huisdieren bij op, dan telt Nederland in totaal meer dan 30 miljoen huisdieren. Het kan niet anders dan dat ook zij af en toe wat schade veroorzaken. Maar valt dit onder je inboedelverzekering met extra uitgebreide dekking? Het antwoord op deze vraag luidt vrijwel altijd ‘nee’. De reden hiervoor is dat jij als huurder of eigenaar van een woning zelf besluit een dier aan te schaffen en hiermee impliciet het risico accepteert dat er iets kapot kan gaan.

Extra uitgebreide dekking of allrisk inboedelverzekering?

Geeft de extra uitgebreide inboedelverzekering je nog niet genoeg zekerheid? Dan kun je je met een allrisk meest uitgebreide inboedelverzekering tegen vrijwel alle vormen van schade dekken. Onder deze verzekering vallen bijvoorbeeld ook schades ten gevolge van natuurrampen of inbraak. Dus wat er plotseling en onverwacht ook op je pad komt, de allrisk inboedelverzekering zorgt ervoor dat het een minimale impact op je heeft. Natuurlijk kan een verzekeraar ervoor kiezen om bepaalde schades niet te dekken. Dit moet hij dan wel uitdrukkelijk vermelden in de voorwaarden. Lees deze dus goed door alvorens je een inboedelverzekering afsluit.

Het afsluiten van een inboedelverzekering middels Autoverzekeraar.nl

Wie op zoek gaat naar een inboedelverzekering met een extra uitgebreide dekking, loopt vaak tegen een aantal dingen aan. Zo is er niet alleen een enorm aanbod waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, maar geven verzekeraars ook de meest uiteenlopende namen aan hun inboedelverzekeringen met extra uitgebreide dekking. Zo noemt de ene verzekeringsmaatschappij deze gewoon bij de standaard naam, terwijl anderen benamingen als ‘Ideaal Extra’ of ‘Top Plus’ gebruiken. Autoverzekeraar.nl helpt je op basis van enkele van jouw persoonlijke gegevens de beste verzekeraars op een rijtje te zetten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Schadeservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 12% extra korting
Hoe meer polissen in je pakket, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • extra uitgebreide dekking

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23