goedkope motorverzekering

goedkope motorverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw goedkope motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND GRATIS POLISCHECK DIRECT VERZEKERD


goedkope motorverzekering vergelijken

Met de motorverzekering van Autoverzekeraar.nl kies je voor een complete dekking , een hoge no-claimkorting en een snelle schadeafhandeling. Een motorverzekering vergelijken , berekenen en afsluiten via Autoverzekeraar.nl kan binnen enkele minuten via onze vergelijkingssoftware.

Een premie voor uw motor berekenen ging nog nooit zo snel. Bij schade merk je pas hoe belangrijk het is om een goede motorverzekering te hebben. Bij Autoverzekeraar.nl wordt je te woord gestaan door echt betrokken experts, die je schade met zorg voor je behandelen.

Kan ik op mijn eigen motor rijles nemen?

Ja , dat is mogelijk als je aan bepaalde voorwaarden voldoet

Heb je al een eigen motor en wil je heel graag op die motor motorrijles volgen, informeer dan eerst bij je toekomstige motorrijschool of deze dit toe staat. Is je motorrijschool akkoord, dan zal je ook bij de Autoverzekeraar.nl moeten melden dat je motor als lesmotor gebruikt gaat worden en ook op die manier verzekerd dient te worden.

Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Je rijschool zal de polis willen zien om te verifiëren of alle risico’s voor de motorrijschool (zoals het instructierisico) zijn gedekt. Daarnaast mag je natuurlijk niet op je eigen motor naar de motorrijschool rijden. Dus of iemand moet de motor daar elke motorrijles heen rijden voor je, of je moet je motor bij de rijschool laten staan.

Het is dus mogelijk mits er aan de volgende eisen wordt voldaan:

 • Je dient in het bezit te zijn van een theoriecertificaat of rijbewijs van een andere categorie motorrijtuig
 • De motor mag niet meer dan 550 CC hebben
 • Het lessen moet onder toezicht van een erkend instructeur gebeuren

WA en eventueel een beperkt cascodekking is mogelijk. Een All risk dekking niet. Er geldt hiervoor geen premietoeslag maar moet wel aangetekend zijn op de polis.

Hoe vraag ik motorverzekering aan?

Bij de berekening voor de premie voor je motorverzekering , vul je in bij de vraag :

Gegevens over het gebruik

Gebruik : Hier vul je in : Les Je kunt nu de premie berekenen voor een motor met gebruik lessen. Voordeel is dat je al went aan je eigen motor, en dat je de motor niet hoeft te huren.

Wij kennen drie basis dekkingen voor je motorverzekering, bedenk wat belangrijk voor je is qua premie en voorwaarden en kies dan de dekking die het meest geschikt voor je is.

WA motorverzekering

Een WA motorverzekering dekt alleen de schade die jij met jouw motor toebrengt aan anderen of hun bezittingen. In Nederland is een WA verzekering verplicht voor iedere motor eigenaar.

Verzekerd is schade :
– Veroorzaakt met je motor
– Veroorzaakt met je aanhangwagen
– Veroorzaakt met je verzekerde motor aan een ander voertuig van jezelf als deze schade niet ergens anders is verzekerd
– Veroorzaakt door zaken die van je motor vallen

WA Plus motorverzekering

Dit is een aanvulling of uitbreiding op de WA verzekering. Zaken waaraan je zelf niets kunt doen vallen ook onder de dekking.
Verzekerd is schade :
– Veroorzaakt met je motor
– Veroorzaakt met je verzekerde motor aan een ander voertuig van jezelf als deze schade niet ergens anders is verzekerd
– Veroorzaakt door zaken die van je motor vallen aan je motor door: – Brand, explosies, storm en natuurgeweld. – Botsing met vogels en loslopende dieren. – (Poging tot) diefstal, oplichting of verduistering. – (Poging tot) joyriding, inbraak of vandalisme.

All Risk (uitgebreid casco) motorverzekering

Een Allrisk motorverzekering wordt ook wel WA Uitgebreid Casco of Volledig Casco genoemd. Het is een aanvulling of uitbreiding op de WA verzekering en de WA Plus motorverzekering. Zaken waaraan je zelf niets kunt doen vallen onder de dekking. Maar ook de schade aan je eigen motor.

Verzekerd is schade :
– Veroorzaakt met je motor
– Veroorzaakt met je verzekerde motor aan een ander voertuig van jezelf als deze schade niet ergens anders is verzekerd
– Veroorzaakt door zaken die van je motor vallen aan je motor door: – Brand, explosies, storm en natuurgeweld. – Botsing met vogels en loslopende dieren. – (Poging tot) diefstal, oplichting of verduistering. – (Poging tot) joyriding, inbraak of vandalisme.
– aan je eigen motor door aanrijding, omslaan of van de weg raken.
– aan je eigen motor die de bestuurder zonder opzet zelf veroorzaakt.
– aan je geparkeerde motor.

Je kunt kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

Ongevallenverzekering opzittende verzekering
Waarvoor is de Ongevallenverzekering opzittende? Door een ongeval met je motor kan jij of een andere persoon op de motor blijvend invalide raken of overlijden. De Ongevallenverzekering opzittende zorgt dat deze persoon of de nabestaanden een uitkering ontvangen. Waar ben je bijvoorbeeld voor verzekerd? Je bent verzekerd voor:

 • het blijvend invalide raken van de bestuurder of passagier door een ongeval;
 • het overlijden van de bestuurder of passagier door een ongeval.

Wie zijn er verzekerd? Verzekerd zijn:

 • de bestuurder;
 • de passagier op je motor.

Wanneer zijn de opzittende verzekerd? De bestuurder en passagiers zijn verzekerd:

 • op de motor;
 • bij het op- of afstappen;
 • als ze onderweg tijdelijk van de motor zijn, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een noodreparatie of om te tanken.

Rechtsbijstandverzekering
Deze verzekering kun je kiezen als aanvulling op de hoofddekking voor je motor. In onderstaand overzicht zie je wat verzekerd is. Verzekerd is schade : Je krijgt rechtshulp bij:

 • Het verhalen van schade aan je motor, op een ander die daarvoor aansprakelijk wordt gehouden.
 • Het verhalen van (letsel)schade van jouw en de overige inzittenden, ontstaan tijdens het met de motor deelnemen aan het verkeer.
 • Geschillen bij de aan- of verkoop of onderhoud bij een merkdealer of een Bovag garagebedrijf.

Motorfiets Voordeel Polis

Ook voor je motorfietsverzekering komt Autoverzekeraar.nl met de beste motorverzekering: de MotorfietsVoordeelPolis. Deze verzekering is extra voordelig voor mensen die al wat langer het motorrijbewijs hebben en kent een aantal aantrekkelijke extra’s.

VOORDELEN :

 • zeer lage premie met een uitgekiende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • uitgebreide nieuwwaarderegeling: bij volledig casco is de motor het eerste jaar verzekerd op basis van nieuwwaarde, en tegen een geringe meer premie kan deze termijn worden uitgebreid tot maar liefst 3 jaar(!)
 • het Bonusplan: hoe langer men het motorrijbewijs heeft, hoe hoger de korting en al vanaf trede 18 heeft men bonusbescherming;
 • No blame, No Claim-regeling is op de MotorVoordeelPolis van kracht(!)
 • schadeherstel: gratis vervangend vervoer gedurende 14 dagen gedurende het herstel;
 • indien schadeherstel plaatsvindt bij een FOCWA-motorherstelbedrijf, voldoe je ter plaatse alleen het eigen risico; het herstelbedrijf regelt verder alles met de verzekeraar en geeft twee jaar garantie op het schadeherstel;
 • hoge daggelduitkering: in geval van diefstal van motor van € 25,- gedurende 30 dagen;
 • extra korting: voor ervaren motorrijders die al 75% korting hebben op hun motorverzekering, krijgen bij schadevrij rijden nog eens 5% extra korting;
 • uitgebreide pechhulp regeling: is standaard bij WA Beperkt Casco of WA-Casco (hulplijn en uitvoering door SOS International:
 • Eigen risico (beperkt) Casco bedraagt € 150,-

polisvoorwaarden

Op de met jouw gesloten bmw , asr , unive , aegon , anwb , fbto , reaal of centraal beheer motorverzekering overeenkomsten zijn polisvoorwaarden van toepassing. Wil je de polisvoorwaarden per post ontvangen, dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen ( Telefoon : 0223-627423 ).


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen. 2.Direct verzekerd Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen. 3.Gratis Polischeck Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar. 4.Tot 80% Noclaim Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23

 • goedkope motorverzekering vergelijken

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23