Aegon motorverzekering

binnen 1 minuut uw aegon motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Aegon motorverzekering

Aegon motorverzekering aanvragen? Je kunt jouw motor bij deze verzekeraar verzekeren, al heeft Aegon er geen eigen en officiële polis voor. In plaats daarvan maak je gebruik van de verzekering voor ‘overige voertuigen’. Je kunt de polis gebruiken voor een motor, net als voor een bestelauto, een oldtimer, caravan, kampeerauto of een aanhanger.

Benieuwd hoe de Aegon motorverzekering (voor overige voertuigen) werkt? Je hebt de keuze uit drie dekkingen, zoals je dat misschien ook van de Aegon autoverzekering gewend bent. Vervolgens kun je gebruik maken van een paar aanvullende modules, waarmee je de verzekering verder naar wens kunt samenstellen.

De Aegon verzekering voor overige voertuigen is er bijvoorbeeld voor jou, als je een motor wilt verzekeren. Je maakt daarbij gebruik van een uitgebreid servicenetwerk met herstellers, die je goed kunnen helpen met een schade aan de motor die je rijdt. Bovendien kun je vertrouwen op de snelle schadeafhandeling waar de verzekeraar om bekend staat en heb je een grote mate van vrijheid om de verzekering zelf samen te stellen.

Voordelen bij Aegon

Benieuwd naar de voordelen waar je bij Aegon op kunt rekenen? We zetten ze voor je op een rij:

 • Keuze uit vrijheid of voordeel
  Wil je zelf bepalen bij wie je een eventuele schade laat herstellen? Of vind je het aan de andere kant belangrijker om een lage premie te betalen? Jij bepaalt hoe je gebruik wilt maken van de motorverzekering van Aegon. Daarmee bepaal je indirect ook wat je daar aan premie voor wilt betalen, zodat je eigenlijk altijd de volledige vrijheid hebt.
 • Meer dan 500 schadeherstellers
  Je hebt bij Aegon de keuze uit een enorm netwerk van schadeherstellers. Het zijn er in Nederland meer dan 500, waarmee je zeker weet dat er ook een bij jou in de buurt zit. Sterker nog, misschien is de garage waar je af en toe al komt wel aangesloten bij het netwerk en kun je daar gewoon naartoe blijven gaan.

Let op: je kunt de Aegon motorverzekering berekenen voor overige voertuigen , maar niet zelf online afsluiten. Wij kunnen je daar bij Autoverzekeraar.nl wel mee helpen, zodat je de mogelijkheid hebt om er gebruik van te maken. De dekking is onder andere beschikbaar voor motoren, maar helaas niet voor brommers, fietsen en elektrische fietsen.

Dekkingen voor jouw motor

Benieuwd naar de dekkingen waar je met de Aegon motorverzekering uit kunt kiezen? We zetten ze voor je op een rij:

 • WA-dekking
  Zoek je een goedkope motorverzekering en wil je bij Aegon vooral niet te veel premie betalen? Je kunt gebruik maken van de WA-dekking. Het is de dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, waarmee je in ieder geval voldoet aan de wettelijke verplichting. De schade aan anderen en aan andere voertuigen wordt gedekt. Schade aan jouw eigen motor is nooit gedekt, waardoor je de kosten voor het herstel daarvan altijd zelf betaalt.
 • Beperkt Casco
  Wil je ook de schade aan jouw eigen motor laten dekken? Met een Beperkt Casco-dekking krijg je een vergoeding voor de meeste schade die buiten jouw schuld om is ontstaan. Je kunt denken aan schade door wind en regen, net als door hagel en bijvoorbeeld bij diefstal. Het is een behoorlijk uitgebreide dekking, al moet je schade die je zelf aan jouw motor veroorzaakt nog zelf betalen.
 • Volledig Casco (Allrisk)
  Zoek je de meest uitgebreide dekking van de Aegon motorverzekering? Met de Allrisk-polis wordt ook de schade aan jouw voertuig die je zelf veroorzaakt gedekt. Het is de meest uitgebreide verzekering, waarmee je eigenlijk alle schade die er kan ontstaan laat dekken. Dat is een fijn gevoel en daarmee een interessante keuze, al betaal je er aan de andere kant natuurlijk de hoogste premie voor.

Je hebt zelf de keuze uit de bovenstaande dekkingen, waarover we je natuurlijk ook kunnen adviseren. Daarnaast kun je met de Aegon motorverzekering gebruik maken van een aantal aanvullende dekkingen. Dus vind je het belangrijk om bijvoorbeeld bij pech onderweg iemand te kunnen bellen of wil je iemand die met je meerijdt ook zo goed mogelijk verzekeren? Je bepaalt zelf hoe je de verzekering samenstelt, waarna je er via ons gebruik van kunt maken.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Bij Autoverzekeraar.nl helpen we je graag een goede keuze te maken. En we doen bovendien meer dan dat, door je een aantal belangrijke voordelen aan te bieden:

 • Gratis verhaalbijstand
  Krijg je te maken met schade, maar heeft de tegenpartij daar schuld aan? Je zal de verzekeraar van de andere partij aansprakelijk moeten stellen en een claim moeten indienen. Dat lijkt makkelijk, maar kan een juridisch ingewikkeld en soms langlopend proces zijn. Met onze verhaalbijstand kunnen we je daar gewoon gratis mee helpen. Er staan juristen voor je klaar, die goed weten hoe ze dit voor je moeten aanpakken.
 • Gratis polischeck
  We controleren regelmatig of de polis nog past bij de motor die je rijdt en de manier waarop jij verzekerd wilt zijn. Zo weet je zeker dat je met de Aegon motorverzekering een goede keuze maakt. En kan het goedkoper of kun je gebruik maken van een betere dekking? Je krijgt van ons een waarschuwing, waarna we je natuurlijk kunnen helpen met overstappen.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Heb je een nieuwe of gebruikte motor gekocht en wil je daarop zo snel mogelijk gaan rijden? Dat begrijpen we, daarom maken we de aanvraag voor de motorverzekering van Aegon meteen voor je in orde. Het is snel en goed geregeld, waardoor jij daarop niet lang hoeft te wachten.

Aegon motorverzekering afsluiten: snel geregeld

Zeker weten dat het snel en goed geregeld is, terwijl jij de aanvraag gewoon online kunt doen? Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van de Aegon motorverzekering. Het is misschien wel de beste keuze voor de motor die jij wilt verzekeren. Met een dekking voor overige voertuigen, waarmee je er bijvoorbeeld voor zorgt dat je de juiste dekking afsluit voor de motor die je rijdt.

Wil je de Aegon motorverzekering vergelijken of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • Aegon motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23