bmw motorverzekering

bmw motorverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw bmw motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


BMW motorverzekering

Autoverzekeraar.nl is specialist in het vergelijken van motorverzekeringen. Hiervoor hebben wij speciale software ontwikkeld waarmee u online uw motorverzekering kunt vergelijken op premie en voorwaarden.

Heeft u een BMW motor , vergelijk dan nu online en vindt uw goedkope BMW motorverzekering.

Na het invullen van enige vragen ziet u binnen enkele minuten de Top 3 motorverzekeringen van Nederland, welke u direct kunt afsluiten.

Hierna kunt u direct goed verzekerd op weg !

Winterstopkorting

U kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er geen dekking voor het rij-risico van het motorrijtuig.

Wel verzekerd blijven gedurende deze periode alle risico’s tijdens de opslag van het motorrijtuig.
Dat betekent dat je niet mag rijden tijdens deze periode. Je mag zelfs je motor niet op de openbare weg parkeren.

Tijdens de winterstop is de motor wél verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal of schade door brand, mits je gekozen hebt voor een beperkt casco of volledige casco-dekking.

Voordelen van onze motorverzekering:

 • zeer scherpe premie
 • ruime nieuwwaarderegeling
 • 24/7 schade melden
 • dekking: WA, WA Beperkt Casco of WA Volledige Casco
 • tot 75% no claim korting
 • winterstopkorting

BMW productie

Toen de straatversie van de S 1000 RR in 2010 op de markt kwam gaf de fabriek een vermogen van 193 pk op, waarmee de machine meteen de sterkste in zijn klasse zou zijn. Ook bij vergelijkende testen door motorbladen gooide de machine hoge ogen, door zijn bruikbaarheid op de openbare weg.

In mei 2011 werd de 2.000.000ste BMW geproduceerd, een R 1200 GS. In 2011 werden twee 1600cc-zescilinders (de K 1600-serie) op de markt gebracht. Deze serie bestond uit twee modellen: een Serious Touring-machine als opvolger van de K 1300 GT, en een Full Size Touring machine als opvolger van de K 1200 LT Edition.

Heel opvallend was het zes-in-één-in-tweesysteem met een geregelde driewegkatalysator. Alle modellen waren voorzien van een Xenon koplamp met “duikcompensatie”.

Dat betekende dat bij in- en uitveren, duiken van de voorvork en het nemen van oneffenheden de koplamp steeds hetzelfde, van tevoren ingestelde, deel van de weg bescheen. Als optie was bovendien adaptieve bochtenverlichting leverbaar, waarbij de koplamp met behulp van een extra stelmotor ook bij het schuin liggen van de motor de bochten correct verlichtte.

De GT was een min of meer “normale” toermotor, maar de GTL was een rechtstreekse aanval op de populaire Honda Goldwing en zeer luxe uitgevoerd.

In 2012 verschenen twee scootermodellen, de sportieve C 600 Sport en de meer toeristische C 650 GT. Ondanks de verschillende aanduidingen hadden ze allebei een 650cc-tweecilindermotor

BMW motor

BMW werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht. De onderneming dreef vooral op de bouw van motorfietsen. Men bouwde na de oorlog voornamelijk grote sportwagens en limousines met V8 motor die maar mondjesmaat werden verkocht.

In de motorfietsbranche deed BMW goede zaken, de bekende tweecilinder tweewielers werden vanaf de jaren zestig niet alleen populair bij overheidsdiensten, maar ook zeker bij het grote publiek.
Begin jaren tachtig maakte BMW de fout de populaire boxermotor te willen laten vallen ten faveure van 3- en 4-cilinder in lijnblokken, echter dat besluit werd na stormachtige protesten al snel weer teruggedraaid.

BMW heeft sindsdien de typische boxermotor verder ontwikkeld tot een modern blok met 4 kleppen per cilinder en dubbele bougie.

BMW is nog steeds een zelfstandig concern en is dus geen onderdeel van een overkoepelende moedermaatschappij.
Het logo bestaat uit een zwarte ring met de hoofdletters BMW. Daarbinnen staat een blauw-wit geblokt veld, een verwijzing naar het wapen van Beieren

WA-verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Met de WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt bij anderen. U kunt schade veroorzaken aan zaken, zoals een auto of motor, en aan personen. U hebt bij deze verzekering geen eigen risico.

WA met Beperkt Casco

Met de WA-verzekering met beperkt Casco bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt bij anderen. Bovendien bent u verzekerd tegen schade aan uw motor door onder andere brand, storm, hagel en loslopende wilde dieren. Ook voor diefstal van uw motor bent u verzekerd.

U hebt een eigen risico van 135 euro voor schade aan uw eigen motor.

WA met Volledig Casco (Allrisks)

Met de WA-verzekering met Volledig Casco bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt bij anderen. Bovendien bent u verzekerd tegen schade aan uw motor door aanrijding, brand, storm, hagel, vandalisme en loslopende wilde dieren. Vandalisme betekent dat iemand met opzet iets heeft vernield.

Ook tegen diefstal van uw motor bent u verzekerd. Hebt u schade aan uw motor door uw eigen schuld? Ook dat is verzekerd. Uw helm en motorkleding zijn meeverzekerd tot 750 euro. Ook bent u verzekerd tegen schade aan bijvoorbeeld sloten of een alarm. U hebt een eigen risico van 135 euro voor de schade aan uw eigen motor.

Extra bijverzekeren

Breid je BMW Motorverzekering naar behoefte uit met aanvullende dekkingen:

 • Ongevallen-Opzittenden dekking: Je bijrijder is meeverzekerd. Bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval ontvang je eenmaal een vast bedrag.
 • Schade voor opzittenden: Deze verzekering vergoedt alle werkelijk geleden schade die u of uw nabestaande(n) lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om inkomstenderving, aanpassingen van uw huis, medische behandeling.
 • Rechtsbijstand: Juridische ondersteuning in een groot aantal gevallen, bijvoorbeeld bij het verhalen van schade.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • bmw motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23