centraal beheer motorverzekering

centraal beheer motorverzekering

binnen 1 minuut uw centraal beheer motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Centraal Beheer motorverzekering

Wanneer u een motorverzekering af wilt sluiten is het van belang om op zoek te gaan naar een voordelige aanbieder, die aan de andere kant toch goede voorwaarden aan weet te bieden.

Zo is het bijvoorbeeld verstandig om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken die met hun voorwaarden aan uw wensen voldoen.

U kunt de premie online via Autoverzekeraar.nl berekenen van uw motorverzekering en direct afsluiten. U ziet ook direct of wij u voorlopige dekking via email kunnen geven. U bent dan direct verzekerd en kunt met een gerust hart met de motor gaan rijden.

Je bent in Nederland verplicht om minimaal WA verzekerd zijn, waarmee schade die jij aan anderen toe brengt met je motor vergoed wordt. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot uitbreiding met beperkt casco en kun je kiezen voor een all risk motorverzekering.

groene kaart

Wanneer u uw motor heeft verzekerd, krijgt u een groene kaart met uw gegevens erop van de Autoverzekeraar. Indien u op reis gaat met uw motor, adviseren wij u deze kaart altijd mee te nemen.

Bij controles kan erom gevraagd worden, u kunt een boete krijgen als u dan niet in staat bent om de kaart te laten zien.

Winterstop

Als u kiest voor de winterstop periode, krijgt u korting op de jaarpremie. Gedurende de winterstop periode die de maatschappij hanteert wordt er vervolgens geen dekking verleend voor het rij-risico van het motorrijtuig.

Wel verzekerd blijven gedurende deze periode alle risico’s tijdens de opslag van het motorrijtuig, mits u dus gekozen heeft voor een Beperkt Casco of Casco dekking.

Heeft u bijvoorbeeld in de winterstop wél op de motor gereden en is er schade ontstaan door een botsing? Dan krijgt u dat dus niet vergoed. Is uw motor afgebrand als gevolg van brand in bijvoorbeeld uw garage? Dan bent u dus wél verzekerd. Wanneer u dus het hele jaar door op de motor rijdt, is de winterstop niet relevant voor u. U kunt bij direct berekenen aangeven of u gebruik wilt maken van de winterstop periode of niet.

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea (voorheen Centraal Beheer) is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat onderdeel is van de Achmea Groep. Centraal Beheer werd opgericht in 1909 in Amsterdam en verhuisde in de jaren zeventig naar Apeldoorn. Na de vorming van het Achmea-concern en de reorganisatie eind jaren negentig is Centraal Beheer formeel geen bedrijf meer, maar alleen nog een merk.

Achmea is niet met aandelen aan de beurs genoteerd en heeft een coöperatieve achtergrond. Bijna twee derde van de aandelen van Achmea (65,3%) is in handen van de Vereniging Achmea. Dat is een vereniging van klanten van Achmea en een platform voor collectieve belangenbehartiging van klantleden. Rabobank houdt nog 29% van de aandelen.

Achmea is naast Nederland in zeven Europese landen actief. De belangrijkste activiteit van Achmea is, ook in het buitenland, verzekeren. Er werken ongeveer 19.000 mensen bij Achmea, waarvan 15.000 in Nederland.

U kunt uw motor zo uitgebreid verzekeren als u wilt. Als u een nieuwe motor verzekert, dan is deze bij onze Cascodekking het eerste jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde.

WA motorverzekering

De standaard, verplichte wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van jouw motorverzekering. Deze heb je minimaal nodig als je in bezit bent van een motor. De WA verzekering dekt de schade die jij aan anderen toebrengt met je motor. Dit kan schade zijn aan materiaal, maar ook aan personen. Als je een goedkope motorverzekering wilt afsluiten kun je je het beste beperken tot alleen een WA motorverzekering. Je betaalt in dit geval vaak slechts enkele tientjes premie per maand.

WA beperkt casco

Met deze motorverzekering ben je gedekt tegen schade die van buitenaf komt. Schade aan je motor door de natuur, zoals bijvoorbeeld brand of storm valt onder de dekking van deze verzekering. De dekking verschilt per verzekeraar. Lees dus goed de voorwaarden door.

All risk motorverzekering

Met een all risk motorverzekering heb je de meest complete dekking. In dit geval ben je gedekt voor schade aan je eigen motor, maar ook aan de schade die je aan iemand anders voertuig aanricht. Alleen schade aan je motor als gevolg van gebrekkig onderhoud wordt vaak niet vergoed.

Zonder goedgekeurd slot bent u niet verzekerd voor diefstal

Wanneer u uw motor heeft verzekerd, eist de verzekeringsmaatschappij van u dat u deze goed beveiligd. In geval van diefstal krijgt u alleen het verzekeringsbedrag uitgekeerd als de maatschappij ervan overtuigd is dat u uw motor juist had beveiligd. Wij raden u dan ook aan om alle aankoopnota’s van uw sloten goed te bewaren.

aanvullende verzekeringen

De Autoverzekeraar Motorverzekering kunt u uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen:

 • Ongevallen Opzittenden: Met deze aanvullende dekking ontvangen u en uw passagiers een eenmalig bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval
 • Verhaalsservice: Deze aanvullende dekking biedt recht op juridische hulp bij het verhalen van materiële schade aan uw motor na een verkeersongeval
 • Rechtsbijstandsverzekering voor Motorrijtuigen: Deze verzekering voor uw motor geeft u juridische bijstand als u betrokken raakt in een geschil, doordat u met de verzekerde motor aan het verkeer deelneemt of als u het verzekerde motor onderhoudt, vervangt of voorhanden heeft.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • centraal beheer motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23