Motorfietsverzekering

goedkope motorfietsverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw goedkope motorfietsverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND GRATIS POLISCHECK DIRECT VERZEKERD


Motorfietsverzekering vergelijken

Een motorfietsverzekering vergelijken kan als je op zoek bent naar een goedkope motorfietsverzekering of tussentijds als je al een motorfietsverzekering hebt lopen. Je kan dan bekijken of je misschien wel te veel betaald voor je motorfietsverzekering. Het maken van een premievergelijking kan je veel euro’s per jaar besparen.

Een goede dekking tegen de gunstigste voorwaarden en een scherp tarief

Autoverzekeraar.nl is specialist op het gebied van de motorfiets verzekering. U kunt u keus maken uit de WA standaard, de WA met gedeeltelijke casco, de WA met volledig casco en de WA met volledig casco en drie jaar taxatie- en aanschafwaarde. Met de grote hoeveelheid aan verschillende motorfietsverzekeringen, is het kiezen van de beste polis tegen de meest gunstige voorwaarden niet eenvoudig. Autoverzekeraar.nl weet dit als geen ander. Wij vergelijken de premies voor uw motorfietsverzekering van een groot aantal verzekeraars, zoals bijvoorbeeld de Reaal motorverzekering. Van de beste aanbieders tonen wij u de premie, kunt u de voorwaarden vergelijken en kunt u 24 uur per dag de gewenste verzekering afsluiten. Uiteraard profiteert u van de ondersteuning van een professionele tussenpersoon wanneer u dat nodig heeft zoals bij schade.

wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Met de WA-dekking van de Autoverzekeraar.nl motorverzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Schade aan andere mensen is tot maar liefst € 5.000.000,- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot € 2.500.000,-.

WA + Beperkt Casco

Met de Beperkt Casco-verzekering is ook schade aan uw eigen motor gedekt. Schade door brand, diefstal, storm of een botsing met een dier, het zal je maar overkomen. Gelukkig vergoedt Autoverzekeraar.nl de schade.

WA + Volledig Casco (All Risk)

U bent All Risk verzekerd: zowel voor schade bij anderen, als bij uzelf. Dus als uw motor omvalt, of als u ergens tegenaan botst, slipt, van de weg of in het water raakt, vergoedt Autoverzekeraar.nl de reparatiekosten aan uw motor. Zelfs als u de schade zelf hebt veroorzaakt.

aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van de motorverzekering bent u prima verzekerd voor weinig geld. Met de aanvullende dekkingen kunt u uw verzekering helemaal op maat te maken:

rechtsbijstand

Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp vergoed. Ook bent u verzekerd bij strafzaken na een aanrijding.

schadeverzekering opzittenden

Het dekt alle schade na een ongeluk aan alle opzittenden tot een maximum van € 25.000,-. En deze verzekering dekt meer. U kunt rekenen op vergoeding van medische kosten die u niet door uw ziektekostenverzekeraar vergoed krijgt. En ook schade aan kleding en bagage krijgt u vergoed.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen. 2.Direct verzekerd Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen. 3.Gratis Polischeck Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar. 4.Tot 80% Noclaim Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • goedkope motorfietsverzekering vergelijken

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23