Reaal motorverzekering

binnen 1 minuut uw reaal motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Reaal motorverzekering

Autoverzekeraar.nl is specialist in het vergelijken van motorverzekeringen. Hiervoor hebben wij speciale software ontwikkeld waarmee u online uw motorverzekering kunt vergelijken op premie en voorwaarden.

Voor het berekenen van de premie, hebben wij een aantal basisgegevens van u nodig. Deze worden door ons systeem gevraagd door u in te vullen. Wij borgen hierbij uw privacy.

Deze basisgegevens hebben wij beperkt tot het minimale wat wij van u nodig hebben. Door deze in te vullen, kunnen wij voor u direct een complete vergelijking maken. Bovendien kunt u direct alle verzekeraars met elkaar vergelijken.

Heeft u de juiste verzekering gevonden en zou u deze ook direct willen afsluiten. Via Autoverzekeraar.nl kunt u 24 uur per dag , 7 dagen in de week direct de motorfietsverzekering afsluiten.
Zo kunt u bij ons binnen 3 minuten verzekerd zijn. De polis kan zelfs per email direct naar u worden verzonden.

Voordelen van Reaal motorverzekering:

 • zeer scherpe premie
 • prima nieuwwaarderegeling
 • Snel hulp na een ongeval
 • altijd meteen 48% premiekorting
 • tot 75% no claim korting
 • winterstop korting

Reaal Verzekeringen

In de periode tot 1997 breidt Reaal Verzekeringen uit door onder meer Proteq en Hooge Huys Verzekeringen over te nemen. In 1997 volgt een fusie met de SNS Groep, waarna de nieuwe naam SNS Reaal zijn intrede doet.
Het begin van de 21ste eeuw leidt tot nieuwe overnames van onder meer Zürich Nederland en Nieuwe Hollandse Lloyd en in 2007 wordt het bedrijf Winterthur en Reaal AXA Nederland daaraan toegevoegd. Met de overname van Zwitserleven in 2008 is Reaal Verzekeringen in één keer uitgegroeid tot de grootste verzekeringsmaatschappijen van het land.

Reaal biedt een groot aantal verzekeringen, die via de Autoverzekeraar.nl kan worden afgesloten.

WA verzekering:

Verplichte verzekering voor als u wettelijk aansprakelijk bent voor schade of letsel aan anderen. De WA-dekking is maximaal € 2.268.901.
Zo’n verzekering is bedoeld om schade die je met je motor veroorzaakt bij iemand anders te kunnen vergoeden. Onbekende dader of beschadigt je eigen motor? Dan wordt die schade niet vergoed. Daarvoor heb je een aanvullende verzekering nodig, zoals Beperkt Casco of Volledig Casco.

WA + Beperkt Casco:

WA aangevuld met dekking van schade aan de eigen motor, bijvoorbeeld door hagel, brand, storm, joyriding, diefstal, overstroming, en schade ontstaan door botsing met vogels of loslopende dieren.

WA + Volledig Casco:

All-risk verzekering die de dekking van WA + Beperkt Casco aanvult met dekking van ‘schade door elk van buiten komend onheil’. Bijvoorbeeld bij een botsing door eigen schuld, te water raken met uw motor of vandalisme.

Schadeverzekering Opzittenden

Als bestuurder van een motor ben je kwetsbaar in het verkeer. Je kunt soms betrokken raken bij een ongeluk.
De schadeverzekering opzittenden vergoedt de letselschade en de schade aan de bezittingen van alle opzittenden. We kijken naar de werkelijke schade en vergoeden maximaal € 1 miljoen voor alle opzittenden samen.

Ongevallenverzekering Opzittenden

Bij een ongeval blijft het hopelijk alleen bij schade aan je motor. Soms komt de klap harder aan en raak je na het ongeval blijvend invalide. Misschien heb je daarna extra voorzieningen nodig, bijvoorbeeld een slaap- of badkamer op de begane grond, of een traplift.

De Ongevallenverzekering Opzittenden keert eenmalig een vast bedrag uit. Aan jou, maar ook aan iemand die bij je achterop zit en door het ongeval blijvend invalide raakt. Bij overlijden door een ongeval met je motor ontvangen de nabestaanden van de overleden opzittenden een vast bedrag.

Verhaalbijstand is gratis

Vaak is het een kwestie van een schadeformulier invullen en opsturen naar de verzekeraar. Soms gaat dat niet zo makkelijk.
De verzekeraar vindt dat jij ook schuld hebt aan het ontstaan van het ongeluk. Of dat je schade helemaal niet zo groot is als jij beweert.
In dat geval biedt verhaalbijstand uitkomst.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • Reaal motorverzekering afsluiten

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23