Reaal motorverzekering

binnen 1 minuut uw reaal motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Een Reaal motorverzekering

De Reaal motorverzekering is een bekende naam binnen de verzekeringswereld. Ben je als motorrijder op zoek naar een goede motorverzekering voor je geliefde tweewieler? Autoverzekeraar.nl helpt je op een rijtje zetten of Reaal voor jou een goede keuze is en wat de precieze verschillenen van deze verzekeraar ten opzichten van andere verzekeringsmaatschappijen zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is onze online vergelijkingstool in te vullen, vervolgens doen wij de rest voor je. Ook het afsluiten van een Reaal autoverzekering is met diezelfde snelheid geregeld.

Reaal is een van oorsprong Nederlandse verzekeraar die net als Zwitserleven onder de maatschappij VIVAT valt. Deze maatschappij biedt schade-, levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan, net als hypotheken. Het uitkiezen van de juiste verzekering is voor iedere motorbestuurder noodzakelijk, maar ook een lastige bezigheid. Autoverzekeraar.nl helpt je door de bomen het bos weer te zien. Reaal staat voor helderheid en voldoende ondersteuning. Wij zetten de belangrijkste informatie omtrent motorverzekeringen van Reaal voor je op een rijtje.

Keuze uit drie verzekeringsvormen

Het zal geen verrassing heten dat een van ’s lands bekendste verzekeraars je net als alle anderen drie verschillende verzekeringen weet aan te bieden. Zo is er de wettelijk verplichte WA-verzekering die schade dekt die je aan anderen en hun voertuig toebrengt, de iets uitgebreidere Beperkt Casco en de allrisk oftewel Volledig Casco verzekering. Voor de twee laatstgenoemde verzekeringsvormen bestaat een standaard eigen risico van honderd euro. Ben je als motorbestuurder jonger dan 24 jaar wanneer je een schade claimt, dan gaat dit eigen risico met vijftig euro omhoog. Voor de WA-verzekering hoef je geen rekening te houden met een eigen risico.

De WA-motorverzekering van Reaal

Een WA-motorverzekering wordt meestal afgesloten voor de wat oudere motoren die het grootste deel van hun oorspronkelijke waarde kwijt zijn. Ook als je voldoende financiële buffer hebt om reparaties van eventuele schade op te vangen, zou je voor deze verzekeringsvorm kunnen kiezen. Met een WA motorverzekering van Reaal ben je verzekerd voor de schade die je door jouw schuld aan anderen en hun voertuig en bezittingen aanbrengt. Vanzelfsprekend is dit van de drie mogelijke basisverzekeringen de meest goedkope.

De Beperkt Casco motorverzekering van Reaal

Heb je geen behoefte aan een allrisk verzekering, maar ben je wel op zoek naar iets meer zekerheid dan de hierboven beschreven WA-verzekering je weet te bieden? Dan kom je uit op de Beperkt Casco motorverzekering van Reaal. Alhoewel je hierbij nog niet bent gedekt voor schade aan je voertuig die door jou is veroorzaakt, zijn wel andere zaken verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, schade door poging tot diefstal, een aanrijding met een dier of weersinvloeden.

De Volledig Casco motorverzekering van Reaal

Heb je een nieuwe of relatief jonge motor die dus ook veel waard is? Dan zullen eventuele reparatie- of vervangingskosten ook hoog zijn. Reden genoeg om voor een Volledig Casco motorverzekering te gaan. Hierbij hoef je je ook om schade aan je eigen motor geen zorgen te maken, zelfs niet wanneer je daar zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt schade ten gevolge van roekeloosheid, alcoholgebruik en enkele andere factoren niet door je verzekeraar vergoed. Ook als je motor niet meer gloednieuw is, kan de allrisk verzekering een prettig idee zijn, zeker wanneer je een beperkte financiële buffer hebt om onverhoopte kosten op te vangen.

De voordelen van het verzekeren van je motor bij Reaal

Met behulp van de online vergelijker van Autoverzekeraar.nl kun je je motorverzekering berekenen. Je bent er binnen de kortste keren achter of de verzekering van Reaal iets voor jou is. Verzeker je je motor van Reaal, dan kun je rekenen op enkele prettige bijkomstigheden. Zo kan de korting die samenhangt met je aantal schadevrije jaren flink oplopen, tot maar liefst 75 procent. Dit geldt ook voor jonge motorrijders. Na ongevallen kun je altijd rekenen op snelle hulp. Ook is vergoeding van schade aan kleding of helm tot maximaal 500 euro inclusief in elke verzekering, ook in de WA-motorverzekering.

Aanvullende verzekeringen: de ongevallenverzekering opzittenden verzekering

Als verantwoordelijke motorrijder wil je niet alleen je geliefde tweewieler, maar ook jezelf en eventuele andere opzittenden zo goed mogelijk verzekeren. Daarom wil je misschien ook de ongevallen opzittenden verzekering van Reaal afsluiten. Raken jij en/of je opzittende geheel of gedeeltelijk invalide door een ongeval? Dan krijg je een vooraf vastgesteld bedrag wanneer deze invaliditeit blijvend is. En alhoewel je hier liever niet aan denkt: in het eventuele geval van overlijden, ontvangen nabestaanden een vast bedrag.

Aanvullende verzekeringen: de schadeverzekering opzittenden verzekering

Reaal biedt je nog een andere aanvullende verzekering: de schadeverzekering opzittenden. Alhoewel deze veel lijkt op de bovenstaand beschreven ongevallen opzittenden verzekering, bestaat er toch een groot verschil tussen de twee. De schadeverzekering opzittenden dekt namelijk niet alleen de letselschade die het gevolg is van een ongeluk, maar ook de spullen van jou als bestuurder en je eventuele bijrijder. Hierbij gaat het dus niet om een vooraf vastgesteld bedrag, maar om de daadwerkelijk geleden schade.

Het afsluiten van verhaalbijstand bij je Reaal motorverzekering

Hoe alert je zelf ook bent op de weg, een ongeluk zit in een klein hoekje. Niet alleen jij, maar ook iemand anders kan een ongeval van kleine of grote impact veroorzaken. Bevind je je in zo een situatie en kost het je moeite om je schade te verhalen en vergoed te krijgen, bijvoorbeeld omdat de veroorzaker zijn schuld ontkent? Dan kun je wel wat juridische hulp gebruiken. Sluit je verhaalbijstand bij Reaal af, dan krijg je professionele juridische hulp en wordt de communicatie met de tegenpartij jou geheel uit handen genomen.

De looptijd van een motorverzekering bij Reaal

Vul op Autoverzekeraar.nl de vergelijkingstool in om erachter te komen of Reaal jou de beste dekking tegen een scherpe prijs kan bieden. Zo ja, dan kun je je Reaal motorverzekering vergelijken en direct via onze website afsluiten. Sluit je een verzekering bij deze verzekeraar af? Dan heeft deze een looptijd van een jaar. Na dit eerste jaar kun je dagelijks beslissen of je wilt overstappen. Besluit je hiertoe, dan heb je een opzegtermijn van een maand. Dit geldt voor de basisverzekering, maar ook voor eventuele aanvullende verzekeringen die je hebt afgesloten.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder


  • Reaal motorverzekering afsluiten

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23