unive motorverzekering

unive motorverzekering vergelijken

binnen 1 minuut uw unive motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Unive motorverzekering

U heeft een motor en zoekt een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing

De specialist in het vergelijken van motorverzekeringen is Autoverzekeraar.nl. Wij hebben speciale software ontwikkeld waarmee u direct uw goedkope motorverzekering kunt vergelijken op premie en voorwaarden.

De premie is afhankelijk van factoren zoals het merk, type en bouwjaar van de motor, uw leeftijd, de regio waarin u woont, het aantal te rijden kilometers per jaar en het aantal schadevrije jaren dat u heeft.

Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering indien u een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor heeft gevolgd. U dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van uw motorverzekering.

Heeft u de juiste verzekering gevonden en u wilt deze direct afsluiten ? Dat kan via Autoverzekeraar.nl 24 uur per dag , 7 dagen in de week kunt u direct uw unive motorverzekering afsluiten.
De polis kan per email direct naar u worden verzonden.

Voordelen van Autoverzekeraar:

 • scherpe premie
 • begrijpelijke voorwaarden
 • Schade? Eén telefoontje naar onze Schadeservice is genoeg.
 • Persoonlijke service
 • tot 75% no claim korting
 • winterstop korting

unive motorverzekering in Roy-Data

Wanneer u besluit uw huidige motorverzekering op te zeggen, kunt u de reeds opgebouwde schadevrije jaren meenemen naar de Autoverzekeraar. Bij het beëindigen van uw verzekering registreert uw huidige verzekeraar uw schadevrije jaren bij het systeem ‘Roy-Data’. De gehele verzekeringsmarkt heeft inzicht in de gegevens die in Roy-Data zijn vastgelegd. Zodoende hoeft u geen schriftelijke royementsverklaring met uw schadevrije jaren meer te overleggen zoals tot 2007 het geval was.

Uw schadevrije jaren in Roy-Data worden verzilverd bij het afsluiten van een nieuwe motorverzekering. Uw no-claimkorting kan bij ons oplopen tot maar liefst 75% per jaar.

Unive Verzekeringen

Naast de hoofdvestiging in Assen kent Unive een netwerk van 22 zelfstandige regionale afdelingen met in totaal circa 150 vestigingen. Zowel de centrale organisatie als de regionale kantoren hebben ieder een eigen directie (van het verzekeringsbedrijf) en een bestuur (van de vereniging). De regionale vestigingen zijn onderlinge waarborgmaatschappijen die regionaal opereren. Tevens voert unive autoverzekering.

Univé is het resultaat van een groot aantal fusies. Het huidige bedrijf bestaat sinds 1991. In dat jaar zijn de voormalige coöperaties DLG te Assen, NOVO te Zwolle en Ziekenfonds Noord-Holland te Alkmaar gefuseerd.
Elke regionale Univé is zelfstandig brandverzekeraar en treedt op als tussenpersoon voor de centrale verzekeringsmaatschappij N.V. Unive Schade.

U kunt uw motor zo uitgebreid verzekeren als u wilt. Als u een nieuwe motor verzekert, dan is deze bij onze Cascodekking het eerste jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde.

WA verzekering

Voor een motor moet u minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) afsluiten. De WA-dekking van uw Motorverzekering vergoedt schade die u met uw motor bij anderen veroorzaakt. Zowel letselschade als materiële schade.

WA plus (beperkt casco)

Bij de Motorverzekering kunt u de verplichte WA-dekking uitbreiden met de WA Plus dekking. Met deze dekking verzekert u zich tegen diverse schades aan uw eigen motor. Bijvoorbeeld kortsluiting in uw motor en schade aan uw motor door brand en vandalisme. Ook diefstal van uw motor is verzekerd met WA Plus (beperkt casco).

all risk (volledig casco)

De meeste schades aan voertuigen ontstaan door een aanrijding of een botsing. WA in combinatie met All Risk (volledig casco) biedt de uitgebreidste dekking. Met All Risk bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen motor als dit het gevolg is van een aanrijding, botsing of val die u zelf veroorzaakt heeft. De financiële impact van deze schade is vaak groot.

aanvullende verzekeringen

De Autoverzekeraar Motorverzekering kunt u uitbreiden met diverse aanvullende verzekeringen:

 • Ongevallen Opzittenden:Met deze aanvullende dekking ontvangen u en uw passagiers een eenmalig bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval
 • Verhaalsservice:
  Deze aanvullende dekking biedt recht op juridische hulp bij het verhalen van materiële schade aan uw motor na een verkeersongeval
 • Rechtsbijstandsverzekering voor Motorrijtuigen:
  Deze verzekering voor uw motor geeft u juridische bijstand als u betrokken raakt in een geschil, doordat u met de verzekerde motor aan het verkeer deelneemt of als u het verzekerde motor onderhoudt, vervangt of voorhanden heeft.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • unive motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23