unive motorverzekering

unive motorverzekering

binnen 1 minuut uw unive motorverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Unive motorverzekering

Unive motorverzekering aanvragen? Misschien wel de beste manier om jouw motor te verzekeren, omdat je profiteert van een aantal belangrijke voordelen. Bovendien kun je er rekenen op een scherpe premie, iets dat we je graag laten zien in de vergelijkingen die je kunt maken.

Zoek je naar een goedkope motorverzekering waar je een scherpe premie voor betaalt? We helpen je online te berekenen wat de mogelijkheden zijn. En hoe je er op jouw postcode en met de motor die jij rijdt voor zorgt dat je op een voordelige manier goed gedekt bent.

Je kunt met de motorverzekering van Unive rekenen op een aantal belangrijke voordelen. Die zetten we natuurlijk voor je op een rij, net als de hoofddekking en de aanvullende modules waar je gebruik van kunt maken. Ontdek op die manier of de polis van Unive voor jouw motor een goede keuze is, zodat je de dekking meteen online kunt aanvragen.

Voordelen bij Univé

Benieuwd naar de voordelen bij Unive, als je er kiest voor een motorverzekering? De verzekeraar staat bijvoorbeeld 24/7 voor je klaar, zodat je altijd hulp kunt krijgen bij schade. De medewerkers geven je aan wat er moet gebeuren, helpen je weer op weg of verwijzen je door naar het adres waar je naartoe kunt voor het herstel.

Daarnaast profiteer je bijvoorbeeld van:

 • Direct 50% no-claimkorting
  Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de Unive motorverzekering. Heb je nog weinig of zelfs geen schadevrije jaren? Je kunt bij deze verzekeraar meteen rekenen op 50% no-claimkorting. Dat betekent dat je nog maar de helft van de premie betaalt. En blijf je vanaf dat moment schadevrij rijden? Dan loopt die korting door de jaren heen alleen maar verder op.
 • Gunstige 30+-premie
  Ben je 30 jaar of ouder en wil je jouw motor verzekeren bij Unive? Je profiteert er van een extra gunstige premie, omdat de verzekeraar weet dat je minder risico loopt op schade of andere problemen. Je betaalt een lagere premie, zodat je op een goedkopere wijze gebruik kunt maken van de dekking voor jouw motor.
 • Snelle schadeafhandeling
  Is er een keer wat aan de hand en heb je kosten gemaakt? Unive staat erom bekend dat dit snel wordt afgehandeld. Het voorkomt dat jij lang op je geld moet wachten of dat lang onduidelijk is wat er precies zal gaan gebeuren.

Hoofddekking en aanvullende modules

Benieuwd naar de hoofddekkingen die je kunt afsluiten als je kiest voor de Unive motorverzekering? We zetten ze voor je op een rij, net als de aanvullende modules:

 • WA motorverzekering
  De goedkoopste keuze, waarmee schade aan andere voertuigen en andere personen is gedekt. Je bent gedekt voor de wettelijke aansprakelijkheid, dus schade aan jouw motor wordt nooit vergoed.
 • WA+ motorverzekering
  Wil je ook schade aan jouw motor laten vergoeden? Met de Beperkt Casco-dekking zijn schade door bijvoorbeeld brand en diefstal gedekt. Daarnaast is schade aan accessoires tot €500 gratis meeverzekerd, net als tot €1.000 voor de motorkleding en helm.
 • Allrisk motorverzekering
  Wil je de meest uitgebreide dekking afsluiten? Vrijwel alle schade wordt vergoed, ook bij een aanrijding en eigen schuld. Voor nieuwe motoren kun je een nieuwwaarderegeling tot 3 jaar afsluiten en voor gebruikte motoren is een aanschafwaarderegeling tot 3 jaar beschikbaar.

Ben je vooral benieuwd naar de aanvullende modules waarmee je de Unive motorverzekering verder naar wens kunt samenstellen? Je kunt gebruik maken van Rechtshulp Verkeer, net als een Ongevallenverzekering. En wil je zeker weten dat je niet met pech langs de kant van de weg komt te staan en je het alleen moet oplossen? Kies dan voor Unive Pechhulp.

Met de verschillende dekkingen en aanvullende modules bepaal je zelf hoe je de motorverzekering vergelijkt van Unive. Uiteraard kun je online berekenen welke invloed dit heeft op de premie, zodat je het ook met de andere mogelijkheden kunt vergelijken.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Benieuwd naar de voordelen bij Autoverzekeraar.nl, als je bij ons je motorverzekering berekent? We helpen je de mogelijkheden te vergelijken en zorgen ervoor dat je daarmee een goede keuze maakt. Bovendien profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, ook als je kiest voor de dekking van Unive of de Aegon motorverzekering:

 • Gratis verhaalbijstand
  Het kan soms lastig zijn om de tegenpartij aansprakelijk te stellen en de claim op de juridisch juiste wijze in te dienen. Daarom kunnen we je daar goed bij helpen, zonder dat je er extra kosten voor hoeft te maken. Met onze verhaalbijstand weet je zeker dat het goedkomt, ook als het juridisch ingewikkeld wordt en je er zelf misschien niet helemaal meer uitkomt.
 • Gratis polischeck
  Je wilt zeker weten dat je met de Unive motorverzekering een goede keuze maakt en niet te veel betaalt. Daarom helpen we je de mogelijkheden online te vergelijken. En doen we de gratis polischeck, om na te gaan of het niet goedkoper kan en of er geen verzekering met een betere dekking beschikbaar is. Zodat jij zeker weet dat je (nog steeds) een goede keuze maakt, ook als de verzekering al een tijdje loopt.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Heb je een nieuwe of een gebruikte motor gekocht en moet je die verzekeren? We begrijpen dat je er het liefst meteen op zou stappen om te gaan rijden. Daarom zorgen we ervoor dat je direct verzekerd bent, dankzij de voorlopige dekking van de Unive motorverzekering. Uiteraard zal de verzekeraar jouw gegevens accepteren, om je daarna definitief te kunnen accepteren.

Unive motorverzekering afsluiten: snel geregeld

Wil je de Unive autoverzekering of motorverzekering online aanvragen en afsluiten? Wij zorgen ervoor dat je dit snel en eenvoudig kunt doen, waarna je zeker weet dat het goed geregeld is. Wij maken het voor je in orde en laten je vooraf zien welke mogelijkheden je hebt. Zo maak je online eenvoudig een goede keuze, waarmee je een scherpe premie betaalt voor de dekking waar je graag gebruik van wilt maken.

Meer weten over de Unive motorverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • unive motorverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23