les volgen op eigen motor

les volgen op eigen motor

Je wilt graag je motorrijbewijs halen, maar je kunt geen rijles volgen omdat de motoren van de motorrijschool te groot of te klein zijn. Klinkt dit misschien bekend?

Zo ja, dan hebben wij gelukkig een oplossing gevonden, we kunnen een verzekering aanbieden waarbij je eigen motorverzekering ook het les risico dekt. Hierdoor kun je veilig (en verzekerd) op je eigen motor de rijlessen volgen.

Les volgen op eigen motor

Uiteraard mag er alleen op de motor gereden worden als de instructeur aanwezig is, de instructeur haalt je dan thuis op en zet je na de les ook weer thuis af.

Het verzekeren van de motor biedt nog een extra voordeel: Je start meteen met het opbouwen van schadevrije jaren op je motorverzekering, op deze manier bouw je dan ook sneller je korting op. Zodra je het rijbewijs behaalt wordt de polis weer aangepast naar een ‘particuliere’ polis.

Ook is het in veel gevallen mogelijk om je autoverzekering te koppelen aan de lesmotor, op deze manier heb je dan meteen de extra korting voor je motor!

Het is mogelijk deze motorverzekering te vergelijken via internet en af te sluiten, maar we staan je uiteraard graag telefonisch te woord om een offerte op te vragen of de aanvraag in te dienen.

Hoe vraag ik dit aan?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je motorverzekering?
Vul bij de berekening in bij de vraag :

Gegevens over het gebruik

Gebruik : Hier vul je in : Les

Je kunt nu de motorverzekering berekenen voor een motor met gebruik lessen.
Extra voordeel is dat je al went aan je eigen motor, en dat je de motor niet hoeft te huren.

Hulp nodig ?

Bel ons

0223 – 62 74 23 , wij helpen u graag !