Abn amro autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je abn amro autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


ABN AMRO autoverzekering

ABN AMRO autoverzekering goedkoop afsluiten? Dat kan binnen een paar minuten geregeld zijn, dankzij de online mogelijkheden die we je daarvoor bieden. Zodat jij snel goed verzekerd bent, waarna je de weg op kunt met de voorlopige dekking van de verzekeraar.

Bij ABN AMRO snappen ze dat je trots bent op je nieuwe auto en je daar het liefst meteen mee wilt gaan rijden. Daarom kun je de verzekering gewoon online afsluiten. En later weer aanpassen als je dat wilt, zodat je daarmee volledig flexibel bent.

Het is een van de voordelen van de autoverzekering van ABN AMRO. Bovendien betaal je er een scherpe premie en kun je er rekenen op een uitgebreide dekking. Niet voor niets wordt de verzekering regelmatig goed beoordeeld door bijvoorbeeld de Consumentenbond.

Voordelen bij ABN AMRO

Benieuwd naar de voordelen waarvan je profiteert met de ABN AMRO autoverzekering? Het is een verzekering bij een van de grootste banken van Nederland. Dat betekent dat je kunt rekenen op een betrouwbare partij die al generaties lang bestaat.

Daarnaast profiteer je van een aantal andere belangrijke voordelen:

 • Zelf bepalen wat je verzekert
  Je kunt met de autoverzekering van ABN AMRO gewoon zelf bepalen wat je wilt verzekeren. Je hebt de keuze uit drie basisdekkingen, die je kunt aanvullen met andere modules. Op die manier betaal je alleen voor wat je wilt verzekeren en zit je nergens aan vast als je dat niet nodig hebt. Het biedt je veel flexibiliteit en controle over de kosten, die we je online graag helpen te vergelijken.
 • Dagelijks de autoverzekering aanpassen
  Wil je na verloop van tijd toch gebruik maken van een andere dekking? Met de ABN AMRO autoverzekering heb je de mogelijkheid om de dekking gewoon dagelijks aan te passen. Als je vindt dat je meer dekking nodig hebt of als je daar juist geen gebruik meer van wilt maken. Je kunt het online aanpassen, waarna het meteen voor je geregeld is.
 • Persoonlijke hulp bij schade
  Krijg je te maken met schade? Bij ABN AMRO begrijpen ze dat dit heel vervelend is en ingrijpend kan zijn. Daarom krijg je persoonlijke hulp, door iemand die begrijpt wat jij op dat moment belangrijk vindt. Om je er goed bij te kunnen helpen, zodat je weer snel de weg op kunt en de auto netjes kunt laten herstellen.

Dekking en aanvullende modules

Benieuwd naar de dekking zoals je die met de ABN AMRO autoverzekering kunt samenstellen? Je hebt de keuze uit een aantal aanvullende modules, bovenop de basisdekking:

 • WA Volledig Casco
  Ga je voor de beste autoverzekering van ABN AMRO? Met de WA Volledig Casco-dekking ben je Allrisk verzekerd. Het is de keuze die de meeste mensen maken voor een nieuwe auto. De uitgebreide dekking zorgt ervoor dat alle schade aan anderen is gedekt, net als de schade aan jouw eigen auto (als er geen sprake is van opzet). Bovendien ben je verzekerd voor bijvoorbeeld vandalisme en ruitbreuk.
 • WA Beperkt Casco
  Zoek je een uitgebreide dekking, terwijl je toch een scherpe premie betaalt? Met deze dekking betaal je alleen de schade die je zelf aan jouw auto veroorzaakt zelf. Schade door diefstal en inbraak, brand, storm of hagel wordt gedekt. Ook ruitbreuk is gedekt, net als de schade aan anderen en andere voertuigen.
 • A-dekking
  Zoek je de goedkoopste ABN AMRO autoverzekering? Met de WA-dekking ben je alleen verzekerd voor de schade aan anderen en aan andere voertuigen. De schade aan jouw eigen auto betaal je altijd zelf.

Je kunt de basisdekking uitbreiden met een aantal aanvullende modules. Je kunt denken aan een inzittendenverzekering voor anderen die met je meerijden en bijvoorbeeld rechtsbijstand of pechhulp. Op die manier kom je er niet alleen voor te staan als je pech hebt onderweg. Of als je te maken krijgt met een juridisch conflict, waarbij de belangen groot kunnen zijn en het soms lastig is om dit helemaal zelf voor elkaar te krijgen.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Bij Autoverzekeraar.nl helpen we je graag om een goedkope autoverzekering af te sluiten, zoals die van ABN AMRO. Dat doen we met een duidelijk overzicht van de dekking en inzicht in de premie, dat je kunt vergelijken met de aanbiedingen van andere verzekeraars.

Daarnaast profiteer je automatisch van een aantal van onze belangrijke voordelen:

 • Gratis verhaalbijstand
  Heb je een ABN AMRO autoverzekering en moet je een claim indienen bij de tegenpartij? Dat kan soms lastiger zijn dan je zou verwachten. Andere verzekeraars gaan niet zo makkelijk mee als je zou denken. We staan je bij met onze verhaalbijstand, om de claim op de juiste manier in te dienen en je daar goed mee te helpen.
 • Gratis polischeck
  Zeker weten dat je met de autoverzekering van ABN AMRO de juiste keuze maakt, en blijft maken? Met de polischeck kijken we voor je na of het de juiste keuze is voor de auto die je rijdt. Zodat je niet te uitgebreid verzekerd bent en aan de andere kant toch kunt rekenen op een goede dekking.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Je bent natuurlijk meteen verzekerd, zodat je snel in de auto kunt wegrijden. We maken dit online voor je in orde en zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van de voorlopige dekking door de verzekeraar. Daarna zal ABN AMRO de beoordeling doen, om je definitief te kunnen accepteren.

ABN AMRO autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Wil je de ABN AMRO autoverzekering afsluiten en aanvragen? Wij zorgen ervoor dat je dit eenvoudig en snel online kunt regelen. Het is de makkelijkste manier om je goed te verzekeren, bijvoorbeeld als je zoekt naar de flexibiliteit om dagelijks de dekking aan te kunnen passen. Het is een van de belangrijke voordelen van de verzekering van ABN AMRO, je auto verzekeren snel en volledig flexibel.

Meer weten over de ABN AMRO autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • abn amro autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23