Achmea autoverzekering

Vergelijk eerst en betaal niet teveel voor je achmea autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Achmea Autoverzekering

De Achmea autoverzekering afsluiten? Een verzekering bij een van de grootste verzekeraars in Nederland. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op een goede dekking voor een scherpe premie. Met passend vervangend vervoer en bijvoorbeeld de keuze uit een aantal verschillende dekkingen. Waarbij je korting op de premie krijgt met meer schadevrije jaren en waar je een groene kaart ontvangt waarmee je in Nederland en het buitenland verzekerd bent.

Let op: vergelijk de autoverzekeringen van Achmea en Avero Achmea. Het zijn twee verschillende verzekeraars, die hun eigen voorwaarden hanteren en premie berekenen. Wij helpen je ze naast elkaar te zetten, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Bij Achmea kies je voor een verzekering die op een eenvoudige manier in elkaar zit. Met een goede dekking, zonder dat het ingewikkeld hoeft te zijn. Met voorwaarden die iedereen begrijpt. En met één berichtje om het te regelen als er een keer iets aan de hand is.

Tip: de premie van de autoverzekering van Achmea voor de auto verlagen? Je kunt er aangeven dat je een hoger eigen risico wilt. Dan betaal je een lagere premie, al betaal je een deel van de schade eerst zelf voordat de verzekeraar zal uitkeren.

Dekkingen bij Achmea

Benieuwd naar de dekkingen bij Achmea? Je hebt er de keuze uit de standaarddekkingen, plus de mogelijkheid om jouw verzekering gewoon zelf samen te stellen.

Standaard kun je bij Achmea gebruik maken van dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Het is de meest eenvoudige en voordelige verzekering, waarmee je verzekerd bent voor het verplichte gedeelte. Je krijgt schade aan andere voertuigen, aan anderen en hun spullen vergoed. Schade aan jouw eigen auto betaal je altijd zelf.

Een meer uitgebreide keuze is de WA Beperkt Casco-dekking. Je krijgt ook schade aan jouw eigen auto vergoed, zolang je die niet zelf hebt veroorzaakt. Je kunt denken aan schade door diefstal, door brand en bijvoorbeeld storm. Houd er rekening mee dat je schade die je zelf veroorzaakt zelf betaalt, net als schade door vandalisme en aanrijdingen.

De Allrisk-dekking binnen de Achmea autoverzekering is de meest uitgebreide keuze. Je bent dan ook gedekt voor vandalisme en schade die je zelf veroorzaakt, zolang je dat niet met opzet doet natuurlijk.

Tip: wil je volledige flexibiliteit met jouw autoverzekering? Kies dan voor de Stel Zelf Samen-polis van Achmea. Je betaalt zelf waarvoor je graag dekking ontvangt, bovenop de verplichte wettelijke aansprakelijkheid. Je betaalt op die manier alleen voor wat je nodig hebt.

Extra modules bij de autoverzekering

Uiteraard zijn er extra modules beschikbaar bij Achmea, waarmee je de verzekering verder uit kunt breiden. We zetten er 5 voor je op een rij:

 • Inzittendenverzekering
  Er zeker van zijn dat ook anderen die met je meerijden goed verzekerd zijn? Kies voor de inzittendenverzekering, zodat je anderen zonder zorgen bij je kunt laten instappen.
 • Rechtsbijstand Verkeer
  Krijg je te maken met een ongeval of andere schade? Je moet de andere partij zelf aansprakelijk stellen. Met deze aanvullende module krijg je daar hulp bij, door ervaren juridisch specialisten.
 • Pechhulp in Nederland
  Zeker weten dat je er niet alleen voor komt te staan als er een keer wat aan de hand is? Kies voor de dekking voor Pechhulp in Nederland.
 • Pechhulp in het buitenland
  Ga je ieder jaar met de auto op vakantie of kom je regelmatig in het buitenland? Zorg er met deze module voor dat je ook daar hulp kunt verwachten zodra je met problemen langs de weg komt te staan.
 • No-claimbescherming
  Een mooie no-claimkorting opgebouwd en ervoor zorgen dat je daarvan kunt blijven profiteren na een eerste claim? Gebruik de beschermer om te voorkomen dat je ineens veel meer premie gaat betalen als je een schade moet claimen.

Schadevrije jaren, groene kaart en meer

De Achmea autoverzekering wordt goedkoper als je meer schadevrije jaren hebt opgebouwd. Uiteraard kun je de jaren meenemen die je bij een andere verzekeraars opbouwde. Daardoor krijg je meteen een mooie korting op de nominale premie, waardoor je een scherp bedrag per maand betaalt.

Je ontvangt bij Achmea de groene kaart, waarmee je in Nederland en in de rest van Europa kunt laten zien dat je verzekerd bent. Handig, op het moment dat je te maken krijgt met schade. Bovendien voldoe je op die manier netjes aan de voorwaarden om de weg op te mogen.

Tip: verzeker je bij Achmea een tweede auto binnen het gezin? Je krijgt automatisch dezelfde no-claimkorting als met de eerste auto. Het is op die manier een voordelige keuze, zodat je voor jouw autoverzekering niet te veel betaalt.

Achmea autoverzekering: vergelijken en afsluiten

Denk je na over de Achmea autoverzekering en wil je die vergelijken met bijvoorbeeld die van andere verzekeraars? Bij Autoverzekeraar.nl zetten we de mogelijkheden graag voor je op een rij. Het is de makkelijkste manier om na te gaan waar je een goede keuze maakt. Let op zowel de dekking als de premie, waarmee je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan als er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan kun je rekenen op een goede dekking, net als betrokken specialisten die je kunnen helpen als je er zelf niet goed uitkomt.
achmea autoverzekering

Met de Achmea autoverzekering kun je rekenen op een goede dekking, een eenvoudige aanpak en goede service als er een keer wat aan de hand is. Wij helpen je online de premie te berekenen en de aanvraag te doen, zodat je de verzekering ook meteen online kunt afsluiten. De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je de weg op kunt met een goede polis. Zodat jij netjes verzekerd bent, al hopen we natuurlijk dat je daar geen gebruik van hoeft te maken.

Meer weten over de Achmea autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23