Achmea autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je achmea autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Achmea Autoverzekering

Onze software vergelijkt ruim 95% van de Autoverzekeraars. In 3 stappen zie je de goedkoopste premie voor je autoverzekering samen met de beste voorwaarden.
Hoe werkt de premieberekening ?
De werking is erg eenvoudig. Voer je kenteken in en enkele seconden daarna kun je je andere gegevens invoeren. Intussen verschijnen de gegevens van je huidige auto onder op het scherm. Nu voer je de volgende gegevens in:

 • postcode
 • geboortedatum
 • geslacht: m/v
 • aantal kilometers per jaar: < dan 15.000, tussen 15.000 en 20.000 of > dan 20.000 km
 • aantal jaren dat je schadevrij rijdt*

*Het aantal schadevrije jaren is op te vragen bij je huidige verzekeraar. Autoverzekeraar neemt automatisch het aantal schadevrije jaren over van je oude verzekering bij het afsluiten van je nieuwe autoverzekering.

14 dagen bedenktijd

Je hebt veertien dagen bedenktijd voor het geval je de autoverzekering toch niet wilt. De verzekering wordt wel met terugwerkende kracht wordt beëindigd. Je kan dus een boete van het RDW ontvangen voor het niet verzekeren van je auto.

 • Je ontvangt de polisvoorwaarden via email zodat je ze kunt inzien, opslaan of printen.

Wil je de polisvoorwaarden toch liever per post ontvangen, dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen ( Telefoon : 0223-627423 ).

Aanvullende verzekeringen

Ongevallendekking voor inzittenden:
De ongevallendekking verzekert de mensen in je auto en keert altijd uit. Het maakt hierbij niet uit wie er schuldig is aan het ongeval.

Schadeverzekering voor inzittenden:
keert de werkelijke schade uit , mocht je een ongeval krijgen. Bovendien is schade aan bijvoorbeeld bagage ook verzekerd. Het maakt niet uit wie er schuldig is aan het ongeval.

Pechhulp Nederland:
verzekert de hulp die je nodig hebt bij autopech in heel Nederland en in je eigen woonplaats. Je kan een vervangende auto krijgen voor maximaal 3 dagen indien de auto niet binnen 24 uur te repareren is.

Achmea verzekeringen

Achmea is begonnen in Achlum met 39 Friese boeren en plattelandsnotabelen. achmea autoverzekeringZo ontstond in de negentiger jaren de naam Avéro Verzekeringen. Hierna werd gefuseerd met FBTO , Centraal Beheer en Interpolis waardoor de holding Eureka ontstond.

In december 2011 nam Achmea aan een meerderheidsbelang van 77% in de populaire vergelijkingssite Independer om hun achmea autoverzekering in de markt te zetten. Achmea Holding NV is nu een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland , gekeken naar in Nederland behaalde premieomzet.
Achmea toren
De kantoortoren staat in het centrum van Leeuwarden , is 114,6 meter hoog en heeft 26 verdiepingen. Hiermee is de Achmea toren het hoogste gebouw van Leeuwarden. Karakteristiek zijn de zwarte platen van natuursteen die aan het gebouw zijn bevestigd.

Wilt u een achmea autoverzekering vergelijken , dat kan met onze premieberekening software.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23