Aegon autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je aegon autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Aegon Autoverzekering

De Aegon autoverzekering afsluiten? Een verzekering waarbij de verzekeraar er graag voor zorgt dat die goed bij je past. Je hebt zelf de mogelijkheid om die samen te stellen, met alles wat jij daarvoor belangrijk vindt. Aegon zorgt ervoor dat je zelf aan het stuur zit, bijvoorbeeld dankzij de 5 soorten dekkingen die er beschikbaar zijn.

Benieuwd of een autoverzekering van Aegon geschikt is? Of wil je die combineren met de andere dekkingen die je daar al hebt? Zoals je dan misschien weet heb je bij de verzekeraar de keuze uit een aantal mogelijkheden en pakketten. Bovendien kun je er rekenen op betrouwbare en deskundige hulp. Klanten zijn goed te spreken over de Aegon verzekeringen, dus het is de moeite waard ze in ieder geval mee te nemen in jouw vergelijking.

Je kunt jouw auto bij Aegon verzekeren, door online een berekening te maken en de verzekering aan te vragen. Dat betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft en dat je eenvoudig een autoverzekering vergelijking kunt maken. Kijk goed naar de premie, net als naar de dekking waar je gebruik van kunt maken.

Voordelen bij Aegon

Benieuwd naar de voordelen van de Aegon autoverzekering? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Keuze uit 5 verschillende dekkingen
  Standaard heb je bij verzekeraars de keuze uit 3 dekkingen. Het gaat om de WA autoverzekering, de Beperkt Casco-dekking en een Allrisk-dekking. Aegon gaat graag een stap verder, door je de keuze te bieden uit maar liefst 3 Allrisk-dekkingen.
  Let op: Beperkt Casco heet bij Aegon ‘WA Extra’. Je kunt rekenen op dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid, net als voor schade aan jouw auto buiten jouw schuld om.
 • 24/7 hulp bij schade, ook in het buitenland
  Je kunt jouw auto bij Aegon verzekeren om er zeker van te zijn dat de schade vergoed wordt. En vind je het bovendien belangrijk dat je er niet alleen voor staat? Je kunt bij de verzekeraar 24 uur per dag, 7 dagen per week rekening op hulp en ondersteuning. Dat betekent dat je op ieder moment van de dag (en nacht) kunt bellen om je te laten helpen.
  De dekking binnen de Aegon autoverzekering geldt natuurlijk in heel Nederland, net als in het buitenland. Dat betekent dat je ook vanaf jouw vakantieadres contact op kunt nemen als er iets aan de hand is. Een geruststellende gedachte, waarmee je zeker weet dat je er niet alleen voor staat.
 • Hoge waardering voor de Allrisk Royaal-dekking
  Aegon vindt het belangrijk dat jij tevreden bent over de verzekering. De verzekeraars is daarom trots op de waardering door bijvoorbeeld de Consumentenbond. De bond beloonde de Allrisk Royaal-dekking recent met een 8,7. Het is een hoge waardering, bijvoorbeeld in vergelijking tot de polissen bij diverse andere verzekeraars. Daarmee weet je zeker dat je kunt rekenen op een goede verhouding tussen de premie die je betaalt en de dekking waar je op kunt vertrouwen.

Dekking en modules: veel te kiezen

Je hebt met de Aegon autoverzekering veel te kiezen. Het gaat natuurlijk om de WA-autoverzekering voor de laagste premie en de uitgebreidere WA Beperkt Casco-dekking, die WA Extra heet. Daarnaast heb je de keuze uit 3 soorten Allrisk-dekkingen:

Tip: je kunt met alle All risk dekkingen rekenen op 24/7 hulpverlening na een ongeval in Nederland en in het buitenland. Bovendien is altijd de schade aan anderen en andere voertuigen gedekt, net als de schade aan spullen van anderen. Met alle Allrisk polissen ben je verder gedekt voor schade door brand, diefstal en natuurlijk ruitschade. Bij Aegon profiteer je verder van een gratis haal- en brengservice bij reparaties.

 • Allrisk Basis
  Je kunt rekenen op dekking van schade aan jouw eigen auto, met een gratis leenauto als je kiest voor een reparatie via Aegon Schade Service. Bovendien heb je standaard pechhulp in het buitenland, zodat je er ook daar niet alleen voor staat. En tank je per ongeluk de verkeerde brandstof? Dan komt Aegon je daar gewoon bij helpen.
 • Allrisk Compleet
  De dekking uitbreiden? Met Compleet kun je rekenen op 2 jaar vervanging op basis van de nieuwwaarde, als jouw auto total-loss raakt. Dit geldt voor een nieuwe auto. De regeling geldt 1 jaar voor een occasion, op basis van de aanschafwaarde die je betaalt.
 • Allrisk Royaal
  De meest royale dekking bevat ook pechhulp in Nederland en een meer uitgebreide nieuw- en aanschafwaarderegeling. Voor occasions krijg je tot 2 jaar de aanschafwaarde uitgekeerd. Bij een nieuwe auto krijg je bij total-loss tot 3 jaar de nieuwwaarde uitgekeerd.

De uitgebreide dekkingen bij Aegon om jouw auto te verzekeren zorgen ervoor dat je kunt rekenen op een polis die voorziet in allerlei vervelende situaties. Is er een keer iets aan de hand? Dan weet je met de uitgebreide polissen zeker dat de verzekeraar er voor je zal zijn.

Aegon autoverzekering: vergelijken en afsluiten

Benieuwd of de Aegon autoverzekering voor jou een goede keuze is? Je kunt online de verschillende mogelijkheden vergelijken, aan de hand van de dekking en de premie die je betaalt. Bij Autoverzekeraar.nl zetten we de mogelijkheden graag voor je op een rij. Ontdek op die manier waar je kunt rekenen op de dekking die je zoekt. En bereken hoeveel premie je daarvoor betaalt, met de auto die jij rijdt of die je op het oog hebt.

Tip: heb je al een Aegon autoverzekering of denk je daarover na? Soms is het de moeite waard om over te stappen naar een andere verzekeraar. Maak regelmatig een berekening en kijk goed naar de dekking en voorwaarden waar je op kunt rekenen. Zorg er op die manier voor dat je goed verzekerd blijft en dat je daarvoor een scherpe premie betaalt. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, terwijl het je veel voordeel kan opleveren.

Meer weten over de Aegon autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • aegon autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23