Allianz autoverzekering

Bij allianz direct je autoverzekering vergelijken en afsluiten.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Allianz autoverzekering

Een Allianz autoverzekering afsluiten of de verzekeraar vergelijken met andere mogelijkheden? Zowel de polissen van Allianz als van Allianz Direct kun je online op een rij zetten. Een fijne keuze voor jouw auto, waarmee je zorgt voor de dekking waar je naar op zoek bent. Goed geschikt voor een complete dekking voor alle mogelijke schade, net als een heel voordelige keuze om nooit meer te veel premie te betalen.

Wij zetten de belangrijke voordelen voor je op een rij, net als de 3 dekkingen waar je uit kunt kiezen. En ben je op zoek naar een aanvullende module, bijvoorbeeld om ook op rechtsbijstand te kunnen rekenen? Je hebt veel vrijheid, dankzij de mogelijkheden die we bij Autoverzekeraar.nl graag voor je op een rij zetten. De makkelijkste manier om het volledige overzicht te hebben, zodat je op basis daarvan de beste keuze kunt maken.

Bovendien vertellen we je graag meer over de handige verzekeringskaarten van Allianz en Allianz Direct, waarop je meteen kunt zien of iets wel of niet binnen de dekking valt. Belangrijke informatie, aan de hand waarvan je een goede keuze kunt maken en meteen weet of je bepaalde schade kunt claimen. Bereken en vergelijk online de verzekeringen van deze verzekeraar met die van de rest van het aanbod. En verzeker jouw auto meteen, om er veilig en met een goede dekking in weg te rijden.Voordelen bij Allianz Direct

Benieuwd naar de voordelen bij Allianz Direct? Je profiteert er van een paar handige extra’s, die voor iedereen beschikbaar zijn:

 • Gratis hulpverlening bij schade
  Krijg te maken met schade aan jouw auto? Heel vervelend natuurlijk. Gelukkig sta je er met een Allianz autoverzekering op dat moment niet alleen voor. Er is gratis hulpverlening beschikbaar, zowel in Nederland als in het buitenland.
 • Prijswinnende schadeherstelserviceWil je de schade aan jouw auto laten herstellen? Dat kan bij de aangesloten schadeherstelbedrijven. Allianz werkt samen met bedrijven die staan voor goede kwaliteit, iets dat blijkt uit de prijzen die ze met dat netwerk hebben gewonnen.
 • Gratis vervangend vervoer
  Maak je gebruik van een WA Volledig Casco-dekking (Allrisk)? Er is gratis vervangend vervoer beschikbaar, als jouw auto bij de garage staat. Op die manier weet je zeker dat je nooit zonder auto komt te zitten.
 • Voordelige ruitservice
  Moet er een ruit vervangen worden of is er sprake van een sterretje? Dankzij de voordelige ruitservice hoeft dat niet veel te kosten, ook niet als er sprake is van een eigen risico binnen de autoverzekering van Allianz.

3 dekkingen en aanvullende modules

Net als bij andere verzekeraars heb je bij Allianz (Direct) de keuze uit 3 soorten dekkingen:

 • WA autoverzekering
  Veroorzaak je schade aan een andere auto of veroorzaak je letsel bij iemand anders? Die schade is gedekt met deze wettelijk verplichte dekking. De goedkoopste keuze, al dien je schade aan jouw eigen auto altijd zelf te betalen.
 • WA Beperkt Casco
  Een uitbreiding van de dekking voor schade aan jouw eigen auto, veroorzaakt door bijvoorbeeld storm, hagel, brand en diefstal. Krijg je te maken met inbraak, autoruitschade, een overstroming of een aanrijding met een loslopend dier? Ook in die gevallen zijn de kosten gedekt.
 • WA Volledig Casco (Allrisk)
  De meest uitgebreide dekking, inclusief vergoeding van schade die je (per ongeluk) zelf aan jouw eigen auto veroorzaakt. De zorgeloze keuze, waarmee je jouw auto tot in de puntjes verzekert.

Bovendien heb je binnen de Allianz autoverzekering de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Wil je bijvoorbeeld zeker zijn van een pechhulpverzekering als er een keer iets aan de hand is? Wij laten je zien welke mogelijkheden je hebt, om de verzekering helemaal naar wens samen te stellen.

Allianz Direct : Handige verzekeringskaart

Wil je graag weten wat er verzekerd is, zonder dat je daar iedere keer de volledige voorwaarden voor door moet nemen? Dankzij de verzekeringskaart van Allianz kom je er eenvoudig achter. Je kunt uiteraard de kaarten voor de drie soorten dekkingen met elkaar vergelijken. Dat is precies wat we ook online voor je doen, hierbij Autoverzekeraar.nl. Wij laten je zien hoe de verschillende dekkingen in elkaar zitten, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Vind je het lastig om na te gaan wat er wel en niet gedekt is, bijvoorbeeld op het moment dat je te maken hebt met schade? Dankzij de Allianz verzekeringskaart in eenvoudig taalgebruik kun je dit makkelijk nagaan. Op die manier weet je meteen welke schade je kunt claimen en wat je eventueel zelf dient te betalen. Een handig overzicht, waarmee je zeker weet dat je geen kansen laat liggen om schade te laten dekken. Een fijne keuze binnen de verzekering, zodat je bij Allianz zeker weet dat je daar volledig op kunt vertrouwen.

Allianz autoverzekering

Wil je een Allianz autoverzekering berekenen en vergelijken? Dat kan eenvoudig online, dankzij de belangrijke informatie die we bij Autoverzekeraar.nl voor je op een rij zetten. Ontdek de mogelijkheden bij Allianz, net als bij de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn. We laten je op die manier graag zien wat er mogelijk is en welke premie je daarvoor betaalt.

Tip: zoek je een autoverzekering van Allianz, Allianz Direct of een andere verzekeraar? Bepaal altijd eerst welke dekking je wenst. Zoek vervolgens de laagste premie, om een goede en goedkope polis voor jouw auto af te sluiten. Dat voorkomt dat je een goedkope verzekering hebt waarbij je alsnog zelf voor de kosten opdraait als er iets aan de hand is.

Benieuwd wat de autoverzekering van Allianz kost? Je kunt aan de hand van een paar vragen jouw autoverzekering berekenen. De makkelijkste manier om jouw auto goed te verzekeren, zodat je daarop kunt vertrouwen als er een keer iets aan de hand is. Heel voordelig met een beperkte dekking of volledig uitgebreid, om alle schade te laten dekken.

Meer weten over de Allianz autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • allianz autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23