Allsecur autoverzekering

De Allsecur autoverzekering eerst vergelijken bij Autoverzekeraar.nl.

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Allsecur autoverzekering

AllSecur autoverzekering afsluiten? Wij helpen je de beste en goedkoopste keuze te maken. Voor een uitstekende verzekering met een goede dekking, waar je iets aan hebt als er een keer wat aan de hand is.

Let op: AllSecur heet tegenwoordig Allianz Direct. Allianz was altijd al het moederbedrijf van de verzekeraar. Inmiddels heeft het bedrijf besloten om de namen van de beide labels meer op elkaar te laten lijken. Er is niets veranderd aan de voordelen, de dekkingen en de mogelijkheden. Daarom spreken we hier nog van AllSecur, ook al sluit je de verzekering af bij Allianz Direct.

Je profiteert bij AllSecur van een aantal belangrijke voordelen. Bovendien kun je er in drie eenvoudige stappen een autoverzekering afsluiten. Het is voor ons een belangrijke reden om de verzekeraar mee te nemen in de aanbiedingen. Bovendien kun je er vertrouwen op goede ervaringen, zowel dankzij de scherpe premie als de goede dekking. Belangrijke elementen, waar jij op kunt letten als je zoekt naar de beste autoverzekering.

Voordelen bij AllSecur

Benieuwd naar de voordelen van AllSecur? We zetten ze voor je op een rij:

 • Snelle premieberekening
  Meteen weten waar je aan toe bent, nog voordat je klant wordt? Dankzij de duidelijke verzekeringspakketten en mogelijkheden kunnen we je dat precies laten zien. Maak online een berekening, zodat je bij AllSecur goed weet waar je aan toe bent en weet wat er mogelijk is.
 • 24/7 directe hulp en service beschikbaar
  Kies je voor de autoverzekering van AllSecur? De verzekering voor de auto biedt een goede dekking, plus uitstekende hulp en service. Als er een keer wat aan de hand is, waarmee je 24/7 contact op kunt nemen. Handig, zodat je zeker weet dat je er met deze autoverzekering niet alleen voor staat.
 • Snelle afhandeling van schade
  AllSecur vindt het belangrijk om eventuele schade zo snel mogelijk voor je af te handelen. Het doorgeven werkt eenvoudig en je weet zeker dat er meteen iemand voor je mee aan de slag gaat. Prettig, omdat je op die manier weet dat het in orde komt en dat je eventuele vergoedingen snel ontvangt.

Uiteraard kun je rekenen op meer voordelen, bijvoorbeeld afhankelijk van de dekking die je kiest. Op die manier is AllSecur uitgegroeid tot een van de populaire autoverzekeraars in Nederland. Bovendien betaal je er een scherpe premie, iets dat je zelf kunt uitrekenen door de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Hoe werkt het? Autoverzekering in 3 stappen

Benieuwd hoe je bij AllSecur jouw auto kunt verzekeren? Dat kan aan de hand van 3 duidelijke stappen:

 • 1. Online berekenen
  Net als bij AllSecur kun je online bij ons op de site jouw autoverzekering berekenen. Dat betekent dat je meteen ontdekt welke premie je betaalt, als je kiest voor de dekkingen die er beschikbaar zijn. Uit te breiden met aanvullende modules en natuurlijk op basis van jouw gegevens.
  We vragen je naar de auto die je wilt verzekeren, net als naar een paar gegevens over jou. Inclusief de schadevrije jaren, om de juiste korting op de nominale premie aan te kunnen bieden. Een korting die kan oplopen tot 80%, waarmee je bij AllSecur een goedkope autoverzekering afsluit.
 • 2. Pakket kiezen
  Enthousiast over de scherpe premie bij AllSecur? Je hebt er de keuze uit verschillende dekkingen. Met de WA-dekking kies je de goedkoopste autoverzekering. De Beperkt Casco-dekking heeft een meer uitgebreide dekking, ook voor schade aan jouw eigen auto buiten je schuld om. En kies je voor de Allrisk-autoverzekering van AllSecur? Dan is ook de eigen schade die je zelf veroorzaakt gedekt. Zolang er geen opzet in het spel is natuurlijk.
 • 3. Auto verzekeren
  Tevreden met het aanbod en past de dekking bij de voorwaarden die je belangrijk vindt? Dan kun je online de autoverzekering bij AllSecur aanvragen. Op die manier ben je snel verzekerd, zodat je direct kunt wegrijden. De makkelijkste manier om dat te regelen, waarmee je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor de dekking waar je gebruik van wilt maken.

AllSecur verzekering voor de auto: goede ervaringen

De autoverzekering van AllSecur wordt over het algemeen goed beoordeeld. De ervaringen zijn positief, zowel bij de hema autoverzekering ,achmea en asr autoverzekering volgens Kiyoh en andere onafhankelijke platformen als op de eigen website en onder onze klanten. Naar eigen zeggen raadt maar liefst 83% van de klanten de verzekeraar aan. Dat blijkt uit de gegevens vanuit verschillende bronnen, die daarmee aangeven dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over de aangeboden dienstverlening.

allsecur autoverzekering

De autoverzekering staat bekend om de goede dekking, gecombineerd met een fijne klantenservice en snelle manier van werken. Het betekent in de praktijk dat je er kunt rekenen op iemand die je bijstaat als er wat aan de hand is. Daarvoor betaal je een scherpe premie, zodat het eigenlijk aan niets ontbreekt als je kiest voor AllSecur.

AllSecur autoverzekering afsluiten

Enthousiast over AllSecur en benieuwd hoe je daar gebruik van kunt maken? We maken het je bij ons op de website graag makkelijk, door alles eenvoudig te laten berekenen. Gewoon in combinatie met de andere verzekeraars, om die op een rij te zetten. De makkelijkste manier om de laagste premie te vinden. Of om gebruik te maken van een extra uitgebreide dekking, zonder dat je daar veel kosten voor maakt.

Je kunt online de premie berekenen voor de autoverzekering van AllSecur. Wij laten je zien wat de premie per maand zal zijn, bijvoorbeeld om over te stappen of om een nieuwe verzekering af te sluiten. De makkelijkste manier om alles op een rij te zetten, aan de hand waarvan je online een goede keuze maakt. Zodat je snel verzekerd bent en zo snel mogelijk de openbare weg op kunt. Om heerlijk te toeren, of voor de belangrijke ritten naar je werk.

Meer weten over de AllSecur autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd.
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck.
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% No claim.
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23