Anwb autoverzekering

Autoverzekeraar.nl

Nooit meer teveel betalen voor je ANWB autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
DIRECT VERZEKERD
VERGELIJK EN STAP OVER


ANWB Autoverzekering

Misschien is de anwb autoverzekering de voordeligste keus voor je. Autoverzekeraar.nl vergelijkt eenvoudig verschillende autoverzekeringen.

Onze software vergelijkt ruim 95% van de Autoverzekeraars. Binnen vijf minuten zie je de voordeligste premie voor je autoverzekering samen met de beste voorwaarden.

Hoe vergelijk ik alle autoverzekeringen ?

De Autoverzekeraar heeft nieuwe software ontwikkeld , samen met Voogd en Voogd , waarin je ruim 125 autoverzekeringen met elkaar vergelijkt op premie en voorwaarden , inclusief de anwb autoverzekering.

Dankzij onze nieuwste software kun je nu de autoverzekering vinden die het beste bij je past. Je weet nu zeker dat je de voordeligste autoverzekering met de beste voorwaarden hebt afgesloten.

Aan het einde van de aanvraag zie je meteen of je voorlopige dekking hebt gekregen en dus direct veilig en verzekerd de weg op kunt. Dat geeft toch een goed gevoel dat je zo goed hebt georiënteerd en weet dat je de beste deal hebt gesloten.Gratis verhaalservice

Onze verhaalservice is gratis. Onze specialisten gaan gratis voor u aan de slag als zij menen dat er een goede kans van slagen is om schade bij de tegenpartij te verhalen. Bij iedere wijziging van je auto en ieder jaar bij prolongatie kijken onze specialisten of je nog steeds goed en voordelig verzekerd bent. Zij kijken voor je op dat moment of er elders toch nog niet een betere deal voor je te sluiten is.

Dekkingen voor je auto

Je hebt veertien dagen bedenktijd voor het geval je de autoverzekering toch niet wilt. De verzekering wordt wel met terugwerkende kracht wordt beëindigd. Je kan dus een boete van het RDW ontvangen voor het niet verzekeren van je auto.

 • Je ontvangt de polisvoorwaarden via email zodat je ze kunt inzien, opslaan of printen.

Wil je de polisvoorwaarden toch liever per post ontvangen, dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen. Je kunt kiezen uit drie dekkingen: WA , WA Beperkt Casco , All Risk

ANWB verzekeringen

Je bent opzoek naar een geschikte autoverzekering. Je wilt een goedkope premie en uiteraard geschikte voorwaarden. Je bent misschien bekent met de ANWB autoverzekering en overweegt die af te sluiten. ANWB autoverzekeringToch is het raadzaam je iets beter te oriënteren betreffende autoverzekeringen.

Er zijn veel verschillen te vinden in premie en in voorwaarden van verzekeraars. Ook zijn er ruim 125 soorten autoverzekeringen met allemaal hun eigen voorwaarden en dekkingen en premiestelling.

De ANWB biedt veel verschillende diensten aan voor zowel leden als niet-leden. Je hoeft dus niet een anwb autoverzekering te hebben om hier gebruik van te maken.

Enkele diensten die de ANWB aan iedereen kan verlenen :

 • Wegenwacht, hulpverlening bij pech
 • Alarmcentrale, een meldkamer op gebied van personen- of voertuighulp
 • Trauma helikopters, de dochteronderneming ANWB Medical Air Assistance (MAA) biedt medische hulp per helikopter bij zeer ernstige ongevallen
 • Uitgeverij van o.a. reisgidsen, boeken, kaarten en tijdschriften
 • Trainingen voor beroepschauffeurs en particulieren op het moderne Test- en Trainingscentrum in Lelystad
 • Verkeersinformatie voor regionale en landelijke radiozenders
 • ANWB Parkeren, een aanbieder van gsm-parkeren ook wel mobiel parkeren genoemd.

Uiteraard kunt u al deze verzekeringen op onze site met elkaar vergelijken!

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

  contact pagina

  Bel ons : 0223 - 62 74 23
 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23