Anwb autoverzekering

Je bent op zoek naar een anwb autoverzekering. Maak dan eerst een vergelijking via Autoverzekeraar.nl

GRATIS VERHAALBIJSTAND
DIRECT VERZEKERD
VERGELIJK EN STAP OVER


ANWB autoverzekering

ANWB Autoverzekering

Een ANWB autoverzekering afsluiten? Het is een van de beste verzekeringen voor jouw auto, dankzij een aantal belangrijke voordelen. Je hebt er de keuze uit een reguliere autoverzekering en de Veilig Rijden-polis. Daarmee zet de ANWB in op veilig rijgedrag, waarvoor je korting ontvangt op de premie.

De ANWB staat bekend om de verzekeringen met een goede dekking, die je natuurlijk kunt afstemmen op jouw voorkeuren. Zoek je naar een WA autoverzekering , een Beperkt Casco-dekking of een Allrisk autoverzekering? Je kunt die afsluiten bij de ANWB, inclusief de goede service die je daar kunt verwachten. Bovendien heb je de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen.

De Veilig Rijden-autoverzekering van de ANWB maakt gebruik van moderne technologie. Een speciaal kastje in de auto registreert jouw rijgedrag. Indien je veilig rijdt krijg je tot 30% korting op de premie, waardoor je onder de streep een stuk voordeliger uit bent. Bovendien krijg jij inzicht in je rijstijl, via de app die er beschikbaar is. Je leert hoe je veiliger kunt rijden, waarmee je de risico’s kunt verkleinen en je de kans hebt om een goedkopere autoverzekering af te sluiten.



Autoverzekering van de ANWB

De ANWB verzekering voor de auto biedt een aantal belangrijke voordelen, die we graag voor je op een rij zetten:

 • 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale
  Iedereen kent de ANWB Alarmcentrale, waar je gebruik van kunt maken op het moment dat er een keer iets aan de hand is. De hulp is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Zodra jij belt met de alarmcentrale komt er zo snel mogelijk iemand naar je toe om het op te lossen. Het is niet nodig om zelf naar de garage te rijden, een expert in te schakelen of naar een sleepbedrijf te bellen. In plaats daarvan zorgt de ANWB ervoor dat je er, letterlijk, niet alleen voor staat.
 • Gratis vervangende auto
  Blijkt dat de auto na een schade gerepareerd moet worden, waardoor je daar tijdelijk geen gebruik van kunt maken? De ANWB zorgt voor de reparatie bij een goede garage en biedt je een gratis leenauto aan. Die auto kun je gebruiken tot het moment dat jouw auto gerepareerd is. Na de reparatie wordt de auto netjes bij je afgeleverd, op een plaats en tijd die jou goed uitkomt. Je ruilt de leenauto weer om voor jouw auto, waardoor je daar mee verder kunt alsof er niets gebeurd is.
 • Geen eigen risico
  De autoverzekering van de ANWB is niet in alle gevallen degene met de laagste premie. Wel kun je aan de andere kant rekenen op een goede dekking en uitstekende service. Bovendien betaal je geen eigen risico bij de meeste reparaties en zelfs bij diefstal. Wil je de schade laten herstellen die er is ontstaan? Als je dat bij een aangesloten schadeherstelbedrijf doet hoef je daar zelf helemaal geen kosten voor te maken. Een prettig idee, omdat je volledig terug kunt vallen op de ANWB autoverzekering die je daarvoor hebt afgesloten.

ANWB aanvullende dekkingen

Bovendien kun je bij de ANWB voor de verzekering van je auto gebruik maken van een aantal aanvullende dekkingen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan zekerheid voor inzittenden, net als aan verkeersrechtsbijstand. En wil je de aanschafwaarde laten uitkeren op het moment dat jouw auto total-loss raakt? Dan kun je een garantie afsluiten voor een periode van 3 jaar. Op die manier stel je de verzekering samen op de manier waarop jij dat graag wilt.

Online berekenen en afsluiten

Benieuwd wat de ANWB autoverzekering kost en of het in jouw geval een goed idee is om daar gebruik van te maken? We helpen je de verzekering voor de auto graag te berekenen, waarmee je een beeld krijgt van de premie die je daarvoor betaalt. Die is afhankelijk van de auto die je rijdt, het aantal schadevrije jaren dat je hebt en de plaats in Nederland waar je woont.

In sommige regio’s is het drukker op de weg dan in andere, waardoor de verzekering duurder of juist goedkoper zal zijn. We houden daar rekening mee in de rekentool, zodat jij eenvoudig ontdekt wat de premie zal zijn als je de ANWB autoverzekering afsluit.

Het is online voldoende om een aantal eenvoudige gegevens in te voeren, aan de hand waarvan we voor je berekenen wat de premie is. Vergelijk de autoverzekering van de ANWB met die van de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn. Houd er wel rekening mee dat je bij de ANWB kunt rekenen op een aantal extra’s, zoals we die hierboven voor je beschreven hebben. Je weet op die manier zeker dat je een degelijke polis afsluit, waar je op terug kunt vallen als er een keer iets aan de hand is.

ANWB verzekering voor de auto

Heb je nog vragen over de ANWB autoverzekering voor de auto of over de polissen in het algemeen? We vertellen je bijvoorbeeld graag meer over de verschillende dekkingen, zoals die voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, die op basis van Beperkt Casco en Allrisk. En twijfel je over het aantal schadevrije jaren of de invloed daarvan op de premie? We leggen het je graag uit, net als over de groene kaart die je zal ontvangen en of je die ook in het buitenland kunt gebruiken.

Bij Autoverzekeraar.nl zorgen we ervoor dat je onder andere de autoverzekering of de anwb motorverzekering kunt berekenen en vergelijken. Als je besluit om de polis af te sluiten ontvang je meteen een voorlopige dekking, waarmee je officieel de weg op mag. De ANWB zal jouw aanvraag daarna beoordelen, om na te gaan of de verzekeraar je definitief kan accepteren. We laten je dat zo snel mogelijk weten. Vanaf dat moment loopt er een definitieve autoverzekering, waarmee je zeker weet dat jij goed bent verzekerd tegen eventuele schade waar je mee te maken kunt krijgen.

Meer weten over de ANWB autoverzekering of klassiekerverzekering van de ANWB ? heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd.
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck.
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% No claim.
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23