Aon direct autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je aon direct autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Aon Direct autoverzekering

Zoekt u een aon direct autoverzekering? Vergelijk dan eerst eens ruim 125 autoverzekeringen op premie en voorwaarden bij de Autoverzekeraar.nl Onze vergelijkingssoftware toont u binnen enkele minuten de meest goedkope autoverzekeringen van Nederland. U kunt ook de voorwaarden met elkaar vergelijken en inzien. Wij weten zeker dat u de autoverzekering die u zoekt bij ons vindt! Vergelijk nu !

Aon Direct

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc, Londen, Engeland. Men sponsort Manchester United voor een enorm bedragen. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 66.000 medewerkers. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

afsluiten autoverzekering

Voor het afsluiten van een autoverzekering is het belangrijk dat u een autoverzekering kiest die perfect aansluit op uw situatie; niet elke auto is hetzelfde en iedere autobezitter kan zijn eigen wensen hebben met betrekking tot de soort dekking. Bij het kiezen van een autoverzekering dient u zeker niet alleen op de premie te letten. De kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk, en deze komt vooral tot uitdrukking in de dekking en de voorwaarden. Wat zijn precies de voorwaarden die gelden? Welk Eigen risico geldt? Hoe werkt precies de no-claimkorting? Hoe hoog is de uitkering bij schade? Wat is de opzegtermijn? Onder welke voorwaarden krijgt u uw schade uitgekeerd? Wat gebeurt er als iemand anders uw auto bestuurt en er vindt een ongeluk plaats? Wat als de veroorzaker van de schade niet kan worden achterhaald?

Groene kaart vermeldt in welke landen dekking is

Bij het afsluiten van een autoverzekering krijg je een groene kaart toegestuurd van je verzekeraar. Op de groene kaart staat aangegeven in welke landen je auto verzekerd is. Aon direct autoverzekeringDaarnaast wordt aangegeven in welke landen je auto niet verzekerd is. Het is binnen de Europese Unie niet (meer) verplicht om je groene kaart bij je te hebben tijdens het autorijden, maar wij raden wel aan om de groene kaart bij je te hebben. Het kan ook gelden als internationaal verzekeringsbewijs en kan lastige situaties bij schade voorkomen. Daarnaast kan je op de groene kaart belangrijke telefoonnummers vinden in geval van schade met je auto.

WA dekking

Iedereen in Nederland is verplicht om, als hij een auto heeft, een verzekering af te sluiten voor eventuele schade aan derden. Dit wordt de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering genoemd, ofwel een WA verzekering. De afkorting ‘WA’ staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Dit betekent dat wanneer u met uw auto schade veroorzaakt de schade aan de ander wordt vergoed. Heeft uw eigen auto ook schade opgelopen, dan wordt deze niet vergoed. U bent als autobezitter verplicht om minimaal een WA autoverzekering af te sluiten.

WA autoverzekering + beperkt casco

De volgende optie op het gebied van autoverzekeringen is de WA autoverzekering + beperkt casco. Deze autoverzekering vergoedt niet alleen de schade die u aan de ander hebt toegebracht, maar biedt in bepaalde gevallen ook een aanvullende dekking bij schade aan uw eigen auto. In de meeste gevallen gaat het hier om schade die veroorzaakt wordt door brand, hagel, storm, diefstal of glasschade.

All-risk autoverzekering

Welke schade exact gedekt wordt, hangt af van een aantal factoren. De gekozen verzekering (het product) en de gekozen verzekeraar. Over het algemeen wordt de schade aan anderen volledig gedekt. Daarnaast is er dekking als er schade is ontstaan aan het eigen voertuig. Deze dekking is veel uitgebreider dan bij een WA + beperkt casco autoverzekering. Voor uw beeldvorming staan hieronder een aantal mogelijke oorzaken van schade aan de auto die bij de meeste verzekeringsmaatschappijen onder de dekking vallen:

 • brand, ontploffing en blikseminslag;
 • diefstal;
 • botsingen met dieren;
 • storm, overstroming en andere natuurverschijnselen;
 • botsing, omslaan, slippen, van de weg geraken e.d.;
 • schade die ontstaat door een technisch gebrek in het voertuig
 • (het technisch gebrek zelf valt niet binnen de dekking);
 • kwaadwilligheid van anderen;
 • vandalisme.

Wat bij iedere verzekeraar in in ieder geval niet onder de all-risk dekking valt, zijn zaken als:

 • slijtage;
 • waardevermindering / afschrijving aan de auto;
 • opzettelijke schade (door uzelf aangebracht);
 • schade die ontstaat als de bestuurder onder invloed van alcohol of drugs verkeert.

Meestal hebt u met een WA autoverzekering + beperkt casco wel te maken met een eigen risico. Wat er exact onder de dekking valt, kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden. Lees deze daarom altijd eerst goed door voordat u een autoverzekering afsluit.

(Verhaals)Rechtsbijstanddekking bij uw autoverzekering

Bij een autoverzekering met alleen een WA of WA+beperkt casco dekking wordt schade die door anderen is ontstaan niet door uw verzekeringsmaatschappij op de tegenpartij verhaald. Sluit als extra dekking een (verhaals)rechtsbijstand bij uw autoverzekering. Bij de Autoverzekeraar.nl is de verhaalsrechtsbijstand gratis !


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23