Aon direct autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je aon direct autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Aon Direct autoverzekering

Overweeg je een Aon Direct autoverzekering? Dan ben je zeker niet alleen. Aon is internationaal één van de grootste verzekeraars en ook in Nederland een grote speler. Bij Aon krijg je een prima service en een volledig papierloze (digitale) polis. Goed voor het milieu en voor veel mensen erg voordelig voor hun portemonnee. Benieuwd of een Aon Direct verzekering ook bij jou en je auto past? Gebruik dan onze gratis vergelijkingstool:

 • Direct gratis meer dan 125 verzekeringen vergelijken
 • Bereken eenvoudig je premie
 • Direct afsluiten en direct de weg op
 • Gratis verhaalbijstand als je via ons afsluit

Aon Direct, onderdeel van verzekeringsmaatschappij Aon

Aon Direct is onderdeel van de internationale maatschappij Aon plc, één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. In Nederland telt Aon 10 vestigingen, waar in totaal meer dan 1.900 medewerkers actief zijn. Naast auto’s kun je bij Aon Direct tevens terecht voor het afsluiten van een autoverzekering voor onder meer je caravan, je woning , rechtsbijstand en reisverzekeringen.

De premie van een Aon autoverzekering

De hoogte van je de premie van je Aon Direct verzekering is afhankelijk van de dekking die je kiest: WA, WA+ of allrisk. Daarnaast berekent Aon je premie aan de hand van diverse factoren die van invloed zijn op het risico dat jij loopt op schade. Heb je bijvoorbeeld een dure, zware SUV en in de afgelopen jaren nog schade geclaimd? Dan zal de premie hoger uitvallen dan wanneer je een lichte stadsauto wilt laten verzekeren en veel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Wil je direct jouw premie laten berekenen? Maak dan gebruik van onze rekentool.

Wat dekken de Aon Direct autoverzekering?

De dekking, oftewel waarvoor je verzekerd bent, hangt af van het type autoverzekering dat je kiest. Je hebt daarbij drie opties:

 • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA)
 • WA plus, oftewel beperkt casco
 • Allrisk, oftewel full casco

Aon WA autoverzekering

Wanneer je een auto hebt, ben je verplicht deze minimaal WA te verzekeren. Dit is de goedkoopste autoverzekering en dekt enkel schade die je toebrengt aan anderen. Deze is ideaal voor auto’s van meer dan tien jaar oud.

Aon WA+ autoverzekering

Een WA plus verzekering is iets duurder en wordt geadviseerd voor auto’s tussen de zes en tien jaar oud. Hierbij ben je naast WA ook verzekerd tegen onder meer diefstal, ruitschade en aanrijdingen met dieren.

Aon allriskverzekering

De duurste en meest complete Aon Direct verzekering is de allriskverzekering. Zoals de naam het al zegt, ben je hierbij verzekerd tegen alle risico’s, ook schade aan je auto die je zelf veroorzaakt. Zie voor een overzicht van de schades die vergoed worden per type verzekering ook onderstaande tabel.

Overzicht dekking per type autoverzekering van Aon

Risico WA WA Plus Allrisk
Schade aan anderen
Hulp na ongeval
Ruitschade
Brand- en stormschade
Aanrijding met een dier
Inbraak en diefstal
Aanrijding en vandalisme

Aanvullende dekkingen Aon Direct

Naast de standaard dekkingen kun je jouw auto bij Aon Direct ook aanvullend verzekeren. Denk aan de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Rechtsbijstand
 • Extra verzekering voor accessoires (bijvoorbeeld een navigatiesysteem)
 • Inzittenden Plus (hiermee zijn je passagiers ook verzekerd bij een ongeval)

Is de Aon Direct autoverzekering de beste keuze voor mij?

Direct weten of de Aon Direct autoverzekering jouw ideale verzekering is? Vergelijk hem dan gratis met meer dan 125 andere autoverzekeringen en zoek direct de meest voordelige verzekering voor jouw auto met de beste voorwaarden. En heb je jouw perfecte autoverzekering gevonden? Dan kun je deze direct afsluiten en mag je direct de weg op.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23