Autoweek autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je autoweek autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Vindt een passende autoverzekering bij autoweek autoverzekering

Bij autoweek autoverzekering kan je altijd terecht voor autoverzekeringen, advies en informatie over de nieuwste weetjes binnen de auto industrie. Heb je net een tweedehands of helemaal nieuwe auto gekocht? Dan is het van belang dat je zorgt dat je aspecten zoals een autoverzekering hebt geregeld vóór de auto bij jou op de oprit staat. Bij Autoweek verzekeringen helpen ze je daar graag mee verder.

Autoweek autoverzekering

Autoweek is een auto magazine, online en offline, dat ieder jaar meer dan honderden auto’s test en jou als lezer op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen en reviews. Naast de informatieve artikelen, biedt Autoweek ook een eigen goedkope autoverzekering aan die bekend staat om zijn flexibiliteit. De Autoweek autoverzekering is namelijk dagelijks opzegbaar en je kunt hem compleet samenstellen naar je eigen voorkeur. De service achter de schermen van Autoweek wordt geregeld door verzekeruzelf.nl. Mocht je al abonnee zijn op hun magazine, dan krijg je 5% korting op jouw autoverzekering. Mits je deze natuurlijk afsluit bij Autoweek autoverzekering.

De drie basisdekkingen

Autoweek vindt het erg van belang dat de autoverzekering bij jou past als individu. Daarom kies je bij een Autoweek autoverzekering zelf de dekking die het beste past bij jouw wensen. De autoverzekering komt in drie verschillende basisdekkingen. De eerste is de WA, wat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Met deze dekking ben je alleen voor schade verzekerd wat door jou is aangericht bij een ander. De wettelijke aansprakelijkheid is een verplichting om te hebben in Nederland. Deze dekking zorgt er namelijk voor dat slachtoffers niet onverwachts wordt geconfronteerd met hoge reparatie of medische kosten na een ongeluk waar zij niet de schuldige in waren. Mocht je deze niet in je bezit te hebben, dan kun je een boete krijgen van rond de €400,-.

De RDW, de organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt, voert continue controles uit om te controleren of iedere auto daadwerkelijk in het bezit zijn van deze verzekering. De tweede optie is de Wettelijke Aansprakelijkheid in combinatie met Beperkte Casco. Deze biedt, naast de schadedekking voor een ander, ook dekking op jouw auto in geval van diefstal, rustschade, aanrijding met een dier of brand. De derde optie die je bij autoweek autoverzekering afsluiten kan is de Wettelijke Aansprakelijkheid samen met Volledig Casco. Deze dekking staat vooral bekend onder de term ‘Allrisk’. Dit is de meest volledige dekking die je kan hebben voor je auto, want deze verzekert naast de bovengenoemde zaken namelijk iedere soort schade die jezelf, of een ander heeft aangedaan aan jouw auto. Zelfs als het je eigen schuld is, ben je dankzij deze dekking verzekerd.

Kies een verzekering die past bij jou

Het verschilt per persoon welke dekking het beste past bij zijn of haar situatie. Dit heeft niet alleen betrekking op de leeftijd en de waarde van jouw voertuig, maar ook je financiële budget is van belang. Om er voor te zorgen dat je niet over- of onderverzekerd bent, is het het makkelijkste om te kijken naar het productiejaar van jouw auto. Als je in het bezit bent van een auto die onder de 5 jaar bestaat, raadt Autoweek de autoverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledige Casco (Allrisk) aan. Is je auto gemaakt tussen de 6 en 10 jaar? Dan past de Wettelijke Aansprakelijkheid + Beperkt Casco het beste bij jou situatie. Voor alle auto’s ouder dan de genoemde jaren raadt Autoweek de autoverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid aan.

Een ruime dekking beter voor jouw situatie?

Zoals al gezegd draait het bij het vinden van een juiste dekking niet alleen om of je auto nieuw of niet is. Bij Autoweek autoverzekering gebruiken ze de volgende tool om voor jezelf na te gaan of een ruimere dekking misschien toch geschikt is voor jou. Antwoord ja of nee op de volgende stellingen. Je bent afhankelijk van jouw auto? Je hebt op dit moment niet een spaarpotje achter je hand om schade aan je auto mee te betalen.

De dagwaarde van jouw auto is vrij hoog? Je hebt een lening gestart voor je auto? Als je op een of meer vragen een ‘ja’ hebt ingevuld als antwoord, dan is het volgens Autoweek autoverzekering slim om een dekking te overwegen die uitgebreider is. Mocht je afhankelijk zijn van je auto, niet veel geld gespaard hebben voor schade en in het bezit zijn van een auto die vrij duur is, dan kan schade of een ongeluk een grote financiële impact veroorzaken als je in het bezit bent van een minder uitgebreide dekking. Houdt dus altijd rekening met je eigen budget tijdens het nemen van deze beslissingen.

Informeer over de verschillende dekkingen

Om bewust je keuze voor een dekking in te gaan moet je er voor zorgen dat je altijd goed bent geïnformeerd over de kosten van iedere dekking. Een Allrisk autoverzekering kan in verhouding een goedkope optie zijn maar in sommige gevallen zal je een erg hoge premie moeten betalen voor zo’n uitgebreide dekking. Dit zijn zaken waar je je voorgaand aan het afsluiten van een dekking je goed over moet laten informeren. Naast de basisdekkingen die hierboven genoemd staan, moet je ook nagaan of je een of meerdere aanvullende dekkingen wilt afsluiten. Dit kan bijvoorbeeld de schadeverzekering voor inzittenden of een pechhulp dekking zijn. Ook voor deze kan je terecht bij Autoweek autoverzekering want Autoweek vinden ze het van belang dat je een autoverzekering kiest die goed past bij al jouw wensen.

Het opzeggen van jouw Autoweek autoverzekering

Het is altijd mogelijk om jouw autoverzekering bij Autoweek op te zeggen. Echter zijn hier, zoals bij iedere verzekering, altijd regels aan het opzeggen, afsluiten en/of verlengen van een autoverzekering verbonden. Via het contact en de online site kan je jezelf informeren over de verschillende stappen die nodig zijn om de verzekering te annuleren. Dit gaat bijvoorbeeld over het opvragen van je schadevrije jaren en het nagaan van het opzegtermijn van de autoverzekering die je hebt afgesloten bij Autoweek. Over het algemeen is de gemiddelde looptijd van de verzekering 1 jaar en is het daarna maandelijks op te zeggen.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • autoweek autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23