Bovag autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je bovag autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Bovag autoverzekering

Op Autoverzekeraar.nl vindt je de voordeligste bovag autoverzekering voor je auto. Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen u daardoor altijd een premie op maat aanbieden met daarbij uitstekende polisvoorwaarden. Het gaat tenslotte niet alleen om de hoogte van de premie maar ook om de polisvoorwaarden. Wij bieden online de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland aan. Bespaar nu echt fors op uw autoverzekering. Extra internet Korting van 10% geven wij tot 31 maart 2015! Wij kunnen u deze korting geven door onze gezamenlijke inkoop. De korting is al in de premie verrekend!

Bovag verzekering

BOVAG (Bond van Auto(mobiel)handelaren en Garagehouders) werd op 6 mei 1930 in Utrecht opgericht. Het is een Nederlandse vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-,autoverhuur- en autowas bedrijven, verkeersopleidingen en tankstations. bovag autoverzekeringHet is een brancheorganisatie, nu gevestigd in Bunnik, die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Vanaf 8 september 2008 heeft BOVAG een pechhulp dienst voor auto’s. Daarmee is het een concurrent van de ANWB Wegenwacht en Route Mobiel. In de Nederlandse rechtspraak is herhaaldelijk geprocedeerd over de geldigheid van exoneratiebedingen in de algemene voorwaarden die worden gehanteerd door bij BOVAG aangesloten ondernemers. De uitspraken die uiteindelijk door de Hoge Raad in die geschillen werden gedaan staan bekend als de BOVAG-arresten. Sinds 1963 heeft de BOVAG in Bovemij een eigen verzekeringsmaatschappij.

Bovemij

Bovemij werd op 18 september 1963 door de leden van BOVAG opgericht als haar verzekeringsmaatschappij (BOvag VErzekeringsMaatschappIJ). De aandelen van de Bovemij Verzekeringsgroep voor 83 procent in handen van BOVAG; de overige 17 procent is in handen van leden van BOVAG. Bovag maakt sinds 2010 deel uit van de Bovemij Groep. Per 1 mei 2013 is Maarten van Schaik in dienst getreden van de Bovemij Verzekeringsgroep als Groepscontroller. Hij volgt in deze functie Jan van der Vlist op, die onlangs benoemd is tot directeur van Bovemij Financieringsmaatschappij B.V., een nieuwe onderneming van Bovemij Verzekeringsgroep N.V.

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid. BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van automobielhandelaren en garagehouders geboren. Binnen een jaar waren er al zo’n 750 leden en al snel werden ook motorfietsbedrijven lid. Met de jaren kwamen ook de bedrijfswagenbedrijven, motorrevisiebedrijven, autoverhuurbedrijven, rijscholen, tankstations en autowas bedrijven, fiets- en bromfietsbedrijven en caravan- en aanhangwagenbedrijven de gelederen versterken.

BOVAG-garantie

In 1965 voerde BOVAG – als gevolg van de steeds mondiger wordende maatschappij – de inmiddels beroemde BOVAG-garantie in voor gebruikte auto’s. Op iedere verkochte occasion gaven de BOVAG-bedrijven standaard drie maanden garantie op verborgen gebreken. In 1970 kwam daar de standaard garantie op reparaties en onderhoud bij. Hiermee vestigde BOVAG zich voor eens en altijd als kwaliteitsorganisatie waarbij betrouwbare bedrijven zijn aangesloten. Tot op de dag van vandaag staat het BOVAG-lidmaatschap garant voor kwaliteit. In de 80 jaar dat BOVAG inmiddels bestaat, zijn er zeer veel gedenkwaardige momenten en gebeurtenissen geweest. Denk aan de bekende reclamecampagnes van Beun de Haas en Blij dat ik rij, maar ook aan de stem van BOVAG in lastige politieke kwesties als het Kwartje van Kok en recentelijk het dossier kilometerheffing en de autobelastingen.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23