Bovag autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je bovag autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


BOVAG autoverzekering

BOVAG autoverzekering aanvragen? De verzekeraar begrijpt dat je jouw trotse bezit graag goed wilt verzekeren. Daarom kun je er rekenen op een goede dekking voor een scherpe premie. Bijvoorbeeld met de aanschafwaarderegeling, waarmee je voorkomt dat je geen vergelijkbare auto kunt terugkopen bij diefstal of total loss. Wil je een auto verzekeren voor €10.000? Dan krijg je ook dat bedrag uitgekeerd bij serieuze problemen, waardoor je een vergelijkbare auto terug kunt kopen.

Je hebt de keuze uit meerdere dekkingen, die je bovendien kunt aanvullen met een aantal interessante modules. Op die manier weet je zeker dat je goed gedekt bent, bovenop de voordelen waar je met de autoverzekering van BOVAG van kunt profiteren.

Voordelen bij BOVAG

Benieuwd naar de voordelen van de BOVAG autoverzekering? Je kunt er rekenen op een goede dekking, met een aantal voordelen:

 • 5 jaar nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling
  Je wilt natuurlijk zeker weten dat je een vergelijkbare auto terug kunt kopen bij total loss of diefstal. Daarom kun je met de autoverzekering van BOVAG gebruik maken van een uitgebreide nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. De dekking geldt tot 5 jaar, zodat je in die hele periode geen genoegen hoeft te nemen met de uitkering van de dagwaarde op dat moment.
 • Geen eigen risico bij schade
  Heb je te maken met schade? Dat is al vervelend genoeg, dus waarschijnlijk zit je er niet op te wachten om een deel van de kosten eerst zelf te betalen. In plaats daarvan zal de BOVAG autoverzekering meteen uitkeren, omdat je geen eigen risico betaalt. Je kunt de kosten gewoon laten vergoeden, omdat je daar uiteindelijk de autoverzekering voor afsluit.
 • Altijd vervangend vervoer
  Staat de auto bij een BOVAG herstelbedrijf, maar heb jij een belangrijke afspraak of wil je gewoon graag een auto voor de deur hebben? Je hebt recht op vervangend vervoer, waardoor je net zo mobiel blijft als altijd. Een fijn idee, vooral als het wat langer duurt om de auto voor je te herstellen.

Daarnaast kun je met de BOVAG autoverzekering natuurlijk altijd rekenen op vakkundige reparaties, door een herstelbedrijf dat er is aangesloten. Daar nemen de monteurs uitgebreid de tijd en werken ze met materialen en onderdelen van de beste kwaliteit. Zo weet jij zeker dat de auto goed gerepareerd wordt, waarna je er weer veel fijne kilometers mee kunt maken.

Dekkingen en aanvullende modules

Met de BOVAG autoverzekering heb je natuurlijk de keuze uit een WA-dekking, Beperkt Casco-verzekering of Allrisk-polis. Je bepaalt op die manier zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Gaat het je bijvoorbeeld alleen om de wettelijke aansprakelijkheid? Je betaalt de laagste premie voor deze goedkope autoverzekering, al betekent dit ook dat je zelf opdraait voor schade aan jouw eigen auto.

Ga je voor een Beperkt Casco-dekking? Dan is ook schade aan jouw eigen auto in een aantal gevallen gedekt. Krijg je bijvoorbeeld te maken met schade door hagel, storm of wind? Die schade is gewoon gedekt, al betaal je zelf op het moment dat je zelf schade veroorzaakt aan jouw auto. En wil je ook die schade laten dekken door de autoverzekering van BOVAG? Kies dan voor een Allrisk-polis, waarmee je eigenlijk in alle gevallen goed verzekerd bent.

Bovendien heb je de mogelijkheid om de BOVAG autoverzekering uit te breiden met een paar interessante modules:

 • ongevallenverzekering Inzittenden
 • Schadeverzekering Inzittenden
 • Rechtsbijstand voor verkeer

Zeker weten dat ook de anderen die met je meerijden goed verzekerd zijn of dat je kunt rekenen op juridische bijstand op het moment dat het lastig wordt? Het zijn aantrekkelijke aanvullende modules, waarmee je zeker weet dat je goed gedekt bent. Je krijgt een uitkering voor inzittenden bij een ongeval of kunt rekenen op juridische bijstand. Zo staat er iemand voor je klaar met kennis van zaken, die je kan helpen om eventuele conflicten op te lossen.

Waarom Autoverzekeraar.nl?

Bij Autoverzekeraar.nl helpen we je graag om de BOVAG autoverzekering af te sluiten, net als de polissen van andere verzekeraars. We bieden je de mogelijkheid om de diverse polissen te vergelijken, waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Op basis van een uitgebreide dekking, voor een scherpe premie en bovendien met een paar aanvullende voordelen:

 • Gratis verhaalbijstand
  Zelf zo min mogelijk omkijken hebben naar een claim die je moet indienen bij de tegenpartij? Dat kan lastiger zijn dan je denkt, omdat niet alle verzekeraars even makkelijk met je meewerken. Wij zorgen ervoor dat we de claim voor je indienen en houden in de gaten of de andere verzekeraar daar op tijd op reageert. Zo ben je er zelf minder druk mee, omdat je na een ongeval waarschijnlijk wel wat anders aan je hoofd hebt.
 • Gratis polischeck
  Je wilt natuurlijk zeker weten dat je met de autoverzekering van BOVAG de juiste keuze maakt. En blijft maken, ook als er voor jou dingen veranderen. Daarom houden we voor je in de gaten of je misschien beter kunt overstappen. We doen een gratis polischeck, waarna je zeker weet dat de BOVAG autoverzekering voor jou (nog steeds) de beste autoverzekering is.
 • Direct verzekerd: meteen wegrijden
  Je wilt natuurlijk snel verzekerd zijn, zodat je meteen met de auto de weg op kunt. Dankzij de voorlopige dekking, zodat je niet eerst hoeft te wachten op de uitgebreide en definitieve acceptatie. We zorgen ervoor dat je vlot weg kunt rijden in jouw nieuwe of gebruikte auto, in afwachting van de uiteindelijke beoordeling en beslissing van de verzekeraar, zoals BOVAG of bij bijvoorbeeld de polis direct autoverzekering.

BOVAG autoverzekering afsluiten: snel geregeld

Wil je een BOVAG autoverzekering aanvragen en online afsluiten? Wij zorgen ervoor dat dit heel snel geregeld kan zijn. Gewoon online, bijvoorbeeld binnen een berekening en vergelijking om daar een goede keuze uit te maken. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, waarna je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van de autoverzekering van BOVAG.

Meer weten over de BOVAG autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim H
oe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • bovag autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23