Centraal Beheer autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je centraal beheer autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Centraal Beheer autoverzekering

Een Centraal Beheer autoverzekering afsluiten? Het is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Je hebt er de keuze uit de bekende dekkingen, van een verplicht WA-verzekering tot en met de All Risk-dekking om je nergens zorgen over te maken.

We vertellen je natuurlijk graag meer over de ideale autoverzekering bij Centraal Beheer, net als de andere dekkingen die je er af kunt nemen. Stel op die manier een compleet pakket samen of zorg er met alleen dekking voor de auto voor dat je precies gebruikt wat je nodig hebt.

Waar je ook voor kiest, je profiteert met de autoverzekering bij Centraal Beheer altijd van een aantal belangrijke voordelen. We zetten ze voor je op een rij, net als de beschikbare dekkingen waar je een keuze uit kunt maken. Bovendien helpen we je de opties te vergelijken, zowel bij Centraal Beheer als bij de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn.

Voordelen bij Centraal Beheer

Benieuwd naar de voordelen bij een autoverzekering van Centraal Beheer? Het gaat bijvoorbeeld om:

 • Passend vervangend vervoer
  Kom je langs de weg te staan, omdat de auto het niet meer doet? Geen zorgen, je kunt bij Centraal Beheer rekenen op passend vervangend vervoer. Dat betekent dat je snel weer op weg bent, in een representatieve auto.
  Let op: deze dekking geldt alleen bij een All Risk of WA+ Beperkt Casco dekking.
 • Zelf jouw verzekering samenstellen
  Je hebt bij Centraal Beheer diverse mogelijkheden om de verwerking samen te stellen op de manier die je wilt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om aanvullende modules toe te voegen of wil je de premie juist zo laag mogelijk houden? Jij bepaalt, zodat de autoverzekering perfect bij je past.
 • 3 jaar lang de aanschafwaarde terug
  Niets zo vervelend als diefstal of total-loss, waarbij je vervolgens de dagwaarde uitgekeerd krijgt. In plaats daarvan kun je bij WA+ Beperkt Casco of All Risk gebruik maken van dekking op basis van de aanschafprijs. Je krijgt dan 3 jaar lang gewoon de aanschafprijs terug, zodat je niet ineens veel moet bijleggen voor een nieuwe auto.

Beschikbare dekkingen

Je hebt bij Centraal Beheer de keuze uit de drie bekende dekkingen. Bovendien heb je de mogelijkheid om de verzekering helemaal naar wens samen te stellen. Wil je bijvoorbeeld wel dekking voor ruitschade, maar niet voor schade door diefstal en inbraak? Of precies andersom? Bij Centraal Beheer bepaal jij hoe de dekking in elkaar zit, zodat je daar op iedere mogelijke manier gebruik van kunt maken.

Daarnaast heb je natuurlijk de keuze uit de drie bekende dekkingen:

 • WA autoverzekering
  De goedkoopste autoverzekering bij Centraal Beheer, waarmee je gedekt bent voor de wettelijke aansprakelijkheid. De verplichte dekking om in Nederland de openbare weg op mag. Alleen schade aan anderen is gedekt, de kosten voor schade aan jouw eigen auto betaal je gewoon zelf.
 • WA Beperkt Casco-dekking
  Een uitgebreidere dekking, omdat ook kosten aan jouw eigen auto in een aantal gevallen worden gedekt. Het gaat bijvoorbeeld om schade door ruitbreuk, brand, storm, diefstal en inbraak. Eigen schade en vandalisme zijn niet meeverzekerd, dus de kosten daarvoor betaal je zelf.
 • All Risk autoverzekering
  De meest uitgebreide dekking, inclusief schade aan jouw eigen auto. Ook als je die zelf veroorzaakt, zolang er geen sprake is van opzet natuurlijk. De meest uitgebreide dekking, waarvoor je dan ook de hoogste premie betaalt.

Onze experts helpen je graag een keuze te maken uit de verschillende dekkingen die er beschikbaar zijn. Daarbij kijken we goed naar de auto die je rijdt, jouw voorkeuren voor de verzekering en het aanbod bij bijvoorbeeld Centraal Beheer. Op die manier weet je zeker dat je gebruik maakt van een dekking die goed bij je past.

Centraal Beheer autoverzekering vergelijken

Wil je de Centraal Beheer autoverzekering vergelijken met de aanbiedingen bij andere verzekeraars? Of er in combinatie met andere verzekeringen voor zorgen dat je een voordelig pakket kunt samenstellen? We helpen je er graag bij, inclusief de aanvullende modules waar je gebruik van kunt maken. Op die manier past de verzekering precies bij jou en je voorkeuren, om daar geen omkijken naar te hebben.

Benieuwd naar de aanvullende dekkingen die er beschikbaar zijn? Het gaat om:

 • Inzittendenverzekering
 • Rechtsbijstand verkeer
 • Pechhulp Nederland
 • Pechhulp buitenland
 • No-claimbeschermer

Het is belangrijk om bij het vergelijken van de Centraal Beheer verzekering met andere verzekeraars rekening te houden met de aanvullende modules. Op die manier vergelijk je steeds hetzelfde pakket, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Autoverzekering bij Centraal Beheer afsluiten

Enthousiast over de autoverzekering bij Centraal Beheer? Wij helpen je die graag af te sluiten of te vergelijken met de andere mogelijkheden. Je kunt de opties online naast elkaar zetten, om een goede keuze te maken. Uit de verschillende dekkingen en tussen de diverse verzekeraars. Op die manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Je betaalt een lage premie voor de verzekering, waarop je kunt terugvallen als er een keer wat aan de hand is. Met name dat laatste is belangrijk, zodat je er in ieder geval niet alleen voor staat op het moment dat er een keer wat mis is.

Je kunt online jouw autoverzekering berekenen en aanvragen, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft. Het is de makkelijkste manier om na te gaan wat er beschikbaar is en daar een keuze uit te maken. Als je een nieuwe of een tweedehands auto gaat kopen. En als je al een autoverzekering hebt en Centraal Beheer overweegt. Check wat de mogelijkheden zijn en waarmee je wellicht op de kosten bespaart. Of waarmee je zorgt voor een betere dekking voor dezelfde premie.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder


 • centraal beheer autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23