FBTO autoverzekering

Nooit teveel betalen voor je fbto autoverzekering

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


FBTO autoverzekering

Een FBTO autoverzekering afsluiten? Het is een van de bekende en vertrouwde verzekeringen voor jouw auto, waarmee je een goede dekking afsluit voor eventuele schade en de kosten die daarbij horen. Wij helpen je graag de autoverzekering van FBTO te vergelijken en om na te gaan welke dekking het best bij je past.

Zoek je een verzekering van FBTO voor de auto of wil je de WA-verzekering vergelijken met de goedkope autoverzekering van andere verzekeraars? Wij maken het je graag gemakkelijk en helpen je met een paar handige tips op weg.

Bij FBTO vinden ze het heel belangrijk dat je de verzekering samenstelt op de manier die jij wilt. Standaard sluit je een basisverzekering af, die je kunt uitbreiden met de modules die bij jou passen. Op die manier betaal je alleen voor wat jij nodig hebt.

Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je er niet alleen voor staat als er een keer wat aan de hand is? Je kunt gebruik maken van Pechhulp, zodat er iemand naar je toe komt als de auto het niet meer doet. En op een vergelijkbare manier kun je een verzekering afsluiten waarbij je gewoon naar de garage bij jou in de buurt kunt als je een keer iets wilt laten repareren.

Je hebt bij FBTO de keuze uit 4 verschillende modules, waardoor je voldoende te kiezen hebt. Bovendien kun je bij de verzekeraar zelf wijzigingen doorvoeren, op het moment dat je er eenmaal verzekerd bent. En kom je daar zelf niet helemaal uit? Dan staan we graag voor je klaar, zodat je kunt rekenen op een betrokken en goede service.FBTO verzekering voor de auto

Uiteraard heeft FBTO een aantal belangrijke voordelen te bieden. Veel van de verzekerden kiezen voor deze autoverzekeraar vanwege de volgende redenen:

 • 24/7 hulp via de FBTO Alarmcentrale
  Is er een keer wat aan de hand met jouw auto en kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, dankzij de FBTO autoverzekering kun je bellen met de FBTO Alarmcentrale. De centrale is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Er staat meteen iemand voor je klaar om langs te komen of om je telefonisch weer op weg te helpen. En ben je in het buitenland? Ook dan kun je er gewoon gebruik van maken.
 • Herstellen bij de garage in de buurt
  FBTO biedt de module Eigen Keuze Herstelbedrijf. Dit betekent dat je jouw auto kunt laten repareren bij de garage die jij wilt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de garage in de buurt kunt kiezen, waar je al jaren komt en een goede band hebt met de monteurs die er aan je auto werken. Je bent op die manier niet aangewezen op de herstellers waar de verzekeraar zelf afspraken mee heeft gemaakt.
 • Schade melden via de FBTO-app of WhatsApp
  Wil je schade melden om gebruik te maken van de dekking door de FBTO verzekering? Dat kan gewoon via de FBTO-app, net als via WhatsApp. Op die manier kun je meteen doorgeven dat er wat aan de hand is. Uiteraard kun je er dankzij die moderne mogelijkheden ook vanuit gaan dat de schade snel wordt afgehandeld, waardoor je niet lang op eventuele vergoedingen hoeft te wachten.

WA-verzekering of meer

Bij FBTO jouw auto verzekeren? Dat kan met een WA-verzekering, net als met een meer uitgebreide dekking. Met een verzekering voor de Wettelijke Aansprakelijkheid betaal je een zo laag mogelijke premie. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat het alleen dekking biedt voor de schade aan anderen. En wil je ook de schade aan jouw eigen auto verzekeren? Dan kun je gebruik maken van de Beperkt Casco- en de Allrisk dekking.

Daarnaast heb je bij FBTO voor de autoverzekering de keuze uit een aantal andere modules. Het gaat bijvoorbeeld om een module voor het eigen risico. Door een eigen risico te accepteren zeg je toe een deel van de kosten bij schade zelf te betalen. In ruil daarvoor ontvang je korting op de premie, om de autoverzekering van FBTO zo voordelig mogelijk af te sluiten.

Andere modules bij FBTO zijn bijvoorbeeld de No-claimbeschermer, de Eigen Keuze Herstelbedrijf en de Schadeherstellers FBTO. Aan de hand van de modules en extra’s heb je de kans om jouw verzekering samen te stellen op de manier die jij prettig vindt. Zoek je naar een beetje extra service en ben je bereid daarvoor meer premie te betalen? Of wil je de verzekering bij de verzekeraar aan de andere kant juist zo goedkoop mogelijk afsluiten? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen je daar bovendien bij helpen. Op die manier weet je zeker dat je niet te veel betaalt en dat je aan de andere kant kunt rekenen op een goede dekking.

FBTO verzekering voor de auto: online afsluiten

FBTO behoort tot de bekende en grote verzekeraars, waar je kunt rekenen op een degelijke service en prima dekking. Je kunt er een nieuwe verzekering afsluiten of online nagaan of het een goed idee is om naar deze verzekeraar over te stappen. Soms past de huidige verzekering niet goed meer bij jouw auto en de manier waarop je verzekerd bent. Wellicht is er een lagere premie mogelijk of kun je zorgen voor een betere dekking, uiteraard met de service die daarbij past.

Wij maken het je graag makkelijk om na te gaan of de FBTO autoverzekering voor jou een goed idee is. Je kunt die online berekenen , met de handige tool die we daarvoor hebben ontwikkeld. Daarmee heb je de kans om zowel FBTO als de andere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Vind de laagste premie en de beste dekking, net als de handige extra’s die er beschikbaar zijn voor jouw autoverzekering. En kom je er zelf niet helemaal uit? Dan leggen we het je graag uit.

Meer weten over de FBTO autoverzekering of heb je vragen over de dekkingen en voorwaarden? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. We horen graag van je.

Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice.
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd.
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck.
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% No claim.
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

 • Autoverzekeraar.nl

  W. Barentszstraat 47-49

  1782WC Den Helder

 • FBTO autoverzekering

  HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23