Fortis autoverzekering

Nooit meer teveel betalen voor je fortis autoverzekering>

GRATIS VERHAALBIJSTAND
GRATIS POLISCHECK
DIRECT VERZEKERD


Fortis autoverzekering

Fortis is binnen Nederland, maar vooral België, een bekende naam. Het Belgisch- Nederlandse Fortis was een bank en verzekeraar met een groot klantbereik. In het najaar van 2008 kwam het bedrijf grotendeels in handen van de Nederlandse en Belgische overheid. Dit gebeurde om de toenmalige kredietcrisis te kunnen bezweren. Andere grote delen van Fortis, die toen gold als een van de grootste dienstverleners binnen Europa, kwam in handen van het Franse BNP Paribas. Dit bedrijf is wel actief in België, maar niet in Nederland.

Grote én kleinere verzekeraars met elkaar vergeleken

Tegenwoordig kun je dus ook niet meer een autoverzekering afsluiten bij Fortis. Heb je net een auto gekocht en ben je op zoek naar een goede verzekeraar? Dan wordt het tijd om je mogelijkheden op een rijtje te zetten. Hiervoor gebruik je de online premievergelijker van Autoverzekeraar.nl. Hier kun je je autoverzekering vergelijken met niet alleen de grootste namen op de markt, maar ook de wat kleinere spelers. In totaal meer dan 125. Welke maatschappij het beste bij jou past, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Vind je de verzekering die perfect bij jou past? Dan kun je deze online direct afsluiten. Makkelijker kan Autoverzekeraar.nl het haast niet voor je maken. De verzekeraar geeft je eerst een voorlopige dekking, waarmee je de weg op kunt terwijl de controle wordt uitgevoerd. Is alles in orde, dan krijg je je definitieve polis en ben je officieel in het bezit van een goedkope autoverzekering.

Tips bij het vinden van de best passende autoverzekering

Wij zetten de autoverzekeraars op een rij die het beste bij je passen. Natuurlijk verschillen de premies onderling sterk, net als de specifieke dekkingsvoorwaarden. Lees dus altijd goed de voorwaarden door alvorens je een beslissing neemt. Zaken om -behalve de dekking van de verzekering- je aandacht extra op te vestigen, zijn onder andere de hoogte van het eigen risico en de no-claimkorting. Let er ook op hoe de betaling plaatsvindt. Bij de meeste verzekeraars geldt een maandpremie, maar bij sommige is er sprake van een jaarbetaling.

Een grote of een kleine verzekeraar?

Zoals gezegd zijn er in Nederland veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. Een grote verzekeraar betreft vaak een naamloze vennootschap. Laat je je bij een kleinere verzekeringsmaatschappij verzekeren, dan merk je dat je vaak meer contact hebt met de medewerkers. Het klantencontact is persoonlijker. Voor sommige mensen biedt dit een meerwaarde, terwijl anderen puur en alleen kijken naar de premie en de voorwaarden die verbonden zijn aan de verzekering. Ben je in het verleden verzekerd geweest bij een grote naam als Fortis? Autoverzekeraar.nl weet je alle informatie van de grootste verzekeraars van vandaag de dag te bieden.

Vind jouw verzekeraar met de online premievergelijker van Autoverzekeraar.nl

Benieuwd of een grote verzekeraar zoals Fortis in het verleden ook was, of juist een kleinere maatschappij beter aan jouw behoeften kan voldoen? Vul dan de online premievergelijker van Autoverzekeraar.nl in. Behalve je kenteken vul je ook enkele andere gegevens zoals je schadevrije jaren en het jaarlijkse aantal kilometers in. De op onze website getoonde prijzen zijn de prijzen inclusief de assurantiebelasting.


Voordelen Autoverzekeraar

1.Gratis Verhaalservice
Als er een goede kans op verhaal is, wordt de schade geheel kosteloos in behandeling genomen.
2.Direct verzekerd
Aan het einde van uw aanvraag zie je meteen of wij je voorlopige dekking kunnen verlenen.
3.Gratis Polischeck
Met de Polischeck bekijken wij of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent bij je huidige verzekeraar.
4.Tot 80% Noclaim
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe meer korting je krijgt op je premie.

  • Autoverzekeraar.nl

    W. Barentszstraat 47-49

    1782WC Den Helder

  • fortis autoverzekering

    HULP NODIG ? BEL ONS : 0223 - 62 74 23